Ανακοίνωσε το... τέλος του ο Μέσι

18:20 - 06/10/2022

Ανακοίνωσε το... τέλος του ο Μέσι 06/10/2022 Για τελευταία φορά σε Παγκόσμιο Κύπελλο θα αγωνιστεί στα γήπεδα του Κατάρ ο Λιονέλ Μέσι, όπως αποκάλυψε ο ίδιος σε συνέντευξη που παραχώρησε στο λατινοαμερικάκο Μέσο «Star+». Ο Αργεντινός σταρ, ο οποίος συμμετείχε για πρώτη φορά σε Μουντιάλ το 2006 στη Γερμανία, απέφυγε να χαρακτηρίσει την «αλμπισελέστε» φαβορί ενόψει της ερχόμενης διοργάνωσης, ενώ αναφέρθηκε και στο πολύ καλό ξεκίνημα που έχει κάνει στη φετινή σεζόν, φορώντας τη φανέλα της Παρί Σεν Ζερμέν. «Σίγουρα, αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το τελευταίο μου. Νιώθω σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, έκανα πολύ καλή προετοιμασία φέτος, κάτι που δεν είχα κά

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ανακοίνωσε το «τέλος εποχής» ο Μέσι!

Την τελευταία του προσπάθεια να κατακτήσει το πολυπόθητο Μουντιάλ με την Εθνική Αργεντινής θα κάνει στο Κατάρ ο Λιονέλ Μέσι, με τον 34χρονο σούπερ σταρ να ανακοινώνει πως το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι και το τελευταίο του! Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Μέσι: «Σίγουρα, αυτό το Παγκόσμιο Κύπελλο θα είναι το τελευταίο μου. Νιώθω […] The post Ανακοίνωσε το «τέλος εποχής» ο Μέσι! first appeared on ThesSports.

Διαβάστε το στο thessports.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)