Ναυάγια σε Λέσβο και Κύθηρα: Μάχη για τον εντοπισμό αγνοουμένων-Τι λέει η Αθήνα

23:00 - 06/10/2022

Τραγικός ο απολογισμός από το διπλό ναυάγιο με μετανάστες, σε Λέσβο και Κύθηρα που σημειώθηκαν το βράδυ της Τετάρτης (05.10.2022), ενώ μάχη με το χρόνο για τον εντοπισμό επιζώντων δίνουν δυνάμεις του λιμενικού, του πολεμικού ναυτικού και εθελοντές, υπό αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς πνέουν ισχυροί άνεμοι έως και 7 μποφόρ. Στη Λέσβο 18 μετανάστες βρήκαν τραγικό θάνατο, όταν ναυάγησε το σκάφος στο οποίο επέβαιναν. Διασώθηκαν 28, ενώ αγνοούνται ακόμη επτά. Κι ενώ αυτά συνέβαιναν στο βόρειο Αιγαίο, την ίδια ώρα 95 μετανάστες στα Κύθηρα πάλευαν όλο το βράδυ να μείνουν ζωντανοί μέσα στα κύματα. «Τεράστιες οι ευθύνες της Τουρκίας» διαμηνύει η Αθήνα. Για «προσχεδιασμένο έγκλημα» κάνουν λόγο οι διασω

Διαβάστε Περισσότερα στο grtimes.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Ναυάγια σε Λέσβο – Κύθηρα: “τα πτώματα παραμένουν στην θάλασσα”

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση του Λιμενικού για την ευρεία επιχείρηση έρευνας και διάσωσης αλλοδαπών στη θαλάσσια περιοχή της Λέσβου, “μέχρι στιγμής έχουν διασωθεί – εντοπιστεί είκοσι οκτώ αλλοδαποί, εκ των οποίων 9 γυναίκες έχουν μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Μυτιλήνης “ΒΟΣΤΑΝΕΙΟ” για παροχή πρώτων βοηθειών. Οπως κατέθεσαν κάποιοι από αυτούς είδαν τον χειριστή του σκάφους […] The post Ναυάγια σε Λέσβο – Κύθηρα: “τα πτώματα παραμένουν στην θάλασσα” appeared first on Λόγια-Σταράτα.

Διαβάστε το στο logiastarata.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ grtimes.gr

Η Κοινωνία της Πληροφορίας στο Viber! (VIDEO)

Δήμος Κιλκίς: Δωρεάν στειρώσεις και σήμανση για τα δεσποζόμενα ζώα συντροφιάς

Θ. Κοντογεώργης: Η οικονομική ενίσχυση των πολιτών ζητούμενο της κυβέρνησης στον δύσκολο χειμώνα (VIDEO)

Συγκλονιστικό βίντεο: Η στιγμή της έκρηξης στη γέφυρα της Κριμαίας-Έρευνα για τα αίτια διέταξε ο Πούτιν

Θεσσαλονίκη: Προσπάθησαν να κλέψουν ρούχα από κατάστημα αλλά τους «τσάκωσε» το αντικλεπτικό

Ρωσία: Παγιδευμένο όχημα προκάλεσε την έκρηξη στη γέφυρα–«Οτιδήποτε παράνομο πρέπει να καταστραφεί», λέει το Κίεβο (VIDEO)