Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος για Μουτσινά: «Δεν σέβεται, έχεις μίσος μέσα του, το έχει παραχ…ει»
08:40 - 07/10/2022
Δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» έκανε ο Τριαντάφυλλος. Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, ξέσπασε για τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας πως δεν […]
The post Κόλαφος ο Τριαντάφυλλος για Μουτσινά: «Δεν σέβεται, έχεις μίσος μέσα του, το έχει παραχ…ει» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Τριαντάφυλλος για Μουτσινά: «Δεν σέβεται, έχεις μίσος μέσα του, δεν πάω ποτέ στην εκπομπή του»
Ο Τριαντάφυλλος έκανε δηλώσεις στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» και ξέσπασε όταν ρωτήθηκε για τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας πως δεν θέλει να τον...
Διαβάστε το στο govastileto.grΞέσπασε ο Τριαντάφυλλος για Μουτσινά: «Δεν σέβεται, έχεις μίσος μέσα του, το έχει παραχ…ει»
Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έκανε ο Τριαντάφυλλος.Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» έκανε ο Τριαντάφυλλος.Ο γνωστός τραγουδιστής, μάλιστα, ξέσπασε για τον Νίκο Μουτσινά, τονίζοντας πως δεν θέλει να τον ξέρει και ούτε θέλει να μιλήσει μαζί του. «Έχουμε τα live μας, τις δουλειές μας, ακόμα δεν έχω καταλήξει τι θα κάνω με το All Star. Έχουμε μιλήσει με την παραγωγή, […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤριαντάφυλλος «κόλαφος» για Νίκο Μουτσινά: «Το έχει παραχ@@ει, έχει μίσος μέσα του»
Στο αεροδρόμιο την ώρα που αναχωρούσε από την Αθήνα προκειμένου να πάει σε κάποια από τις
To άρθρο Τριαντάφυλλος «κόλαφος» για Νίκο Μουτσινά: «Το έχει παραχ@@ει, έχει μίσος μέσα του» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΤριαντάφυλλος εναντίον Μουτσινά: «Δεν σέβεται, έχει μίσος μέσα του, το έχει παραχ…ει»
«Ούτε τον ξέρω, ούτε θέλω να μιλήσουμε»
Διαβάστε το στο news.grΚόλαφος ο Τριαντάφυλλος για Μουτσινά: «Δεν σέβεται, έχεις μίσος μέσα του, το έχει παραχ…ει»
Η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πέτυχε στο αεροδρόμιο τον Τριαντάφυλλο. Για άλλη μία φορά η κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» πέτυχε τον Τριαντάφυλλο στο αεροδρόμιο, με τον ίδιο να ξεκαθαρίζει πως δεν αποχωρεί για τον Άγιο Δομίνικο. «Ακόμα δεν έχω καταλήξει εάν θα πάω στον Άγιο Δομίνικο. Έχουμε μιλήσει αλλά ακόμα είναι πολύ νωρίς» […]
Διαβάστε το στο irafina.gr