Κατερίνα Στικούδη για Βαγγέλη Σερίφη: «Είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ, η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική»

10:00 - 07/10/2022

Μια ημέρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US, η Κατερίνα Στικούδη – η οποία για To άρθρο Κατερίνα Στικούδη για Βαγγέλη Σερίφη: «Είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ, η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Στικούδη: «Είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ, η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική»

«Είναι πολύ δοτικός και δίπλα μου σε οτιδήποτε θέλω να μοιραστώ» συμπλήρωσε για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη  

Διαβάστε το στο

Κατερίνα Στικούδη για Βαγγέλη Σερίφη: «Είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ, η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική»

Μια ημέρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US και η Κατερίνα Στικούδη – η οποία για δεύτερη σεζόν αναλαμβάνει τα backstage του show...

Διαβάστε το στο Zougla

Στικούδη: «Νιώθω πιο ερωτευμένη από ποτέ με τον Βαγγέλη - Η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική»

Η Κατερίνα Στικούδη καλεσμένη στο «Happy Day» μιλά για την επιστροφή της στο «J2US» λίγες ώρες πριν την πρεμιέρα!Περισσότερα...

Διαβάστε το στο NewsBomb

Μια ημέρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US και η Κατερίνα Στικούδη – η οποία για δεύτερη σεζόν αναλαμβάνει τα backstage του show – βρέθηκε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Εξομολόγηση Κατερίνας Στικούδη: Eίμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ! H σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική

Λίγο τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην εκπομπή Happy Day.Λίγο τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US, η Κατερίνα Στικούδη μίλησε στην εκπομπή Happy Day.Η τραγουδίστρια μίλησε στην Σταματίνα Τσιμτσιλή για τον γιο της Βύρωνα, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει ενός έτους αλλά και για τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη. «Κάθε μέρα νιώθω πολλά συναισθήματα για τον γιο μου, πολύ συγκίνηση. Δεν περιγράφεται με […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Στικούδη: Νιώθω πιο ερωτευμένη από ποτέ, η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική

Η δημοφιλής τραγουδίστρια, Κατερίνα Στικούδη, μια ημέρα πριν από τη μεγάλη πρεμιέρα του J2US ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Happy Day». Η Κατερίνα Στικούδη, μεταξύ άλλων μίλησε για τον γιο της Βύρωνα, ο οποίος σε λίγο καιρό θα γίνει ενός έτους, αλλά και για τη σχέση της με τον σύζυγό της, Βαγγέλη Σερίφη.  «Κάθε μέρα νιώθω […]

Διαβάστε το στο dete.gr

Κατερίνα Στικούδη για Βαγγέλη Σερίφη: "Είμαι πιο ερωτευμένη από ποτέ"

"Η σεξουαλική ζωή είναι πολύ σημαντική"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της