«Παίζω και διασκεδάζω στην πόλη μου» στην Κάτω Αχαΐα

12:58 - 07/10/2022

Πλατεία ΔημοκρατίαςΚυριακή, 09 Οκτ 2022 11:00Παιδικό Εργαστήρι με σκοπό τη γνωριμία των μαθητών και των γονιών τους με τις δράσεις και τους σκοπούς του έργου Wonder οργανώνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στην Πλατεία Δημοκρατίας. Από τις 11:00 το πρωί περιμένουμε τους μικρούς μας φίλουςγια ένα πρωινό χαράς και διασκέδασης, με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και παιχνίδιστο κέντρο της πόλης. Το έργο Wonder,στο οποίο μετέχει ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας,εντάσσεται στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα InterregV-B ADRION 2014-2022 και χρηματοδοτείται κατά 85% από πόρους της Ευρωπ...

Διαβάστε Περισσότερα στο patrasevents.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κάτω Αχαϊα: «Παίζω και διασκεδάζω στην πόλη μου» την Κυριακή 9 Οκτωβρίου

Παιδικό Εργαστήρι με σκοπό τη γνωριμία των μαθητών και των γονιών τους με τις δράσεις και τους σκοπούς του έργου Wonder οργανώνει την Κυριακή 9 Οκτωβρίου ο Δήμος Δυτικής Αχαΐας στην Πλατεία Δημοκρατίας.Από τις 11:00 το πρωί περιμένουμε τους μικρούς μας φίλους για ένα πρωινό χαράς και διασκέδασης, με καλλιτεχνικές δραστηριότητες και παιχνίδι στο κέντρο […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ patrasevents.gr

Ηλιάνα Παπαγεωργίου: Τώρα λόγω ηλικίας πρέπει να λέω ότι είμαι παρουσιάστρια, το μοντέλο δεν το πιστεύουν

Ελένη Τσολάκη: "Ο Νίκος Μουτσινάς έκανε 3% απέναντί μας και λέγαμε: ευτυχώς, δεν θα τραβήξει"

Πάνος Μουζουράκης: "Είμαι 45 αλλά δε νιώθω 35, γιατί στα 35 ένιωθα χειρότερα απ’ ότι νιώθω τώρα"

Κατσαρίνη για Super Κική: Δεν χρειάζεται να αναφέρουμε τα ποσά που βγάζουμε από το Instagram, ο κόσμος πεινάει

Γερμανία: Απαισιόδοξοι για το μέλλον και απογοητευμένοι από την πολιτική οι νέοι

Τουρισμός: Αύξηση 14,4% στην επιβατική κίνηση στα αεροδρόμια της χώρας