Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τον Νίκο Μουτσινά χαθήκαμε τότε, θέλαμε και οι δύο να το ξεχάσουμε»

13:40 - 07/10/2022

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Νίκο […] The post Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τον Νίκο Μουτσινά χαθήκαμε τότε, θέλαμε και οι δύο να το ξεχάσουμε» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Κατερίνα Ζαρίφη: «Με τον Νίκο Μουτσινά χαθήκαμε τότε, θέλαμε και οι δύο να το ξεχάσουμε, χάσαμε και οι δύο τους παππούδες μας»

Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Νίκο Μουτσινά και τον Πρωινό Καφέ που παρουσίαζαν.Η Κατερίνα Ζαρίφη έδωσε συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και τον Άρη Καβατζίκη, όπου μίλησε, μεταξύ άλλων, για τον Νίκο Μουτσινά και τον Πρωινό Καφέ που παρουσίαζαν.«Απ’ όσα πράγματα έχω κάνει στην τηλεόραση, περισσότερο με ζόρισε ο Πρωινός Καφές με τον Νίκο Μουτσινά. Δεν θα το ξανάκανα ποτέ στη ζωή μου. Στις εποχές των gossip […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Κατερίνα Ζαρίφη: "Με τον Νίκο Μουτσινά χαθήκαμε τότε, θέλαμε και οι δύο να το ξεχάσουμε"

"Δεν θα το ξανάκανα ποτέ στη ζωή μου"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο