Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν ξέρει το πρωτόκολλο δεν θα πέσω στο επίπεδό του

14:34 - 07/10/2022

«Δεν θα πέσω στο επίπεδό του» ανέφερε για τον Κυριάκο Μητσοτάκη ο Ρετζέτ Ταγίπ Ερντογάν σε δηλώσεις του στο περιθώριο…Περισσότερα...

Διαβάστε Περισσότερα στο NewsBomb
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νέα «επίθεση» Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Δεν ξέρει το πρωτόκολλο - Δεν θα πέσω στο επίπεδό του»

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Πράγα

Διαβάστε το στο

Ερντογάν για την ένταση στο δείπνο της Πράγας: «Ο Μητσοτάκης δεν ξέρει το πρωτόκολλο, δεν θα πέσω στο επίπεδό του»

Εκνευρισμένος εμφανίστηκε ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν μετά από ερώτηση που του έγινε σχετικά με την ένταση στο χθεσινό δείπνο στην Πράγα, όπου ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν άφησε αναπάντητες τις απρόκλητες κατηγορίες του Τούρκου προέδρου προς την Ελλάδα. «Δεν ξέρει από πρωτόκολλο ο Μητσοτάκης. Ήμουν ένας από τους κυρίους ομιλητές, ολοκλήρωσα την ομιλία μου, εκείνος σηκώθηκε και επιχείρησε να μού απαντήσει», ανέφερε αρχικά ο Ερντογάν σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια ο Τούρκος πρόεδρος είπε: «Εγώ να απαντήσω σε αυτά που είπε; Ο πρόεδρος της Τουρκίας να πέσει σε αυτό το επίπεδο; Κάθισα και άκουσα κάποια λόγια που είπε. Λίγοι τον χειροκρότησαν, κανένας δεν χειροκρότησε».

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πώς αντέδρασε ο Ερντογάν όταν άκουσε τον Μητσοτάκη- "Δεν θα πέσω στο επίπεδό του να του απαντήσω"

Ο Τούρκος πρόεδρος Ερντογάν επανήλθε με νέα επίθεση κατά του Κ. Μητσοτάκη λέγοντας χαρακτηριστικά: "Δεν θα πέσω στο επίπεδό του".

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Ερντογάν: «Ποιός έδωσε την άδεια στον Μητσοτάκη να μου απαντήσει; – Δεν θα πέσω στο επίπεδό του»

Με την γνωστή προκλητική ρητορική εμφανίστηκε σήμερα στην Τουρκία ο πρόεδρος, Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, μιλώντας για τον Έλληνα πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη.  The post Ερντογάν: «Ποιός έδωσε την άδεια στον Μητσοτάκη να μου απαντήσει; – Δεν θα πέσω στο επίπεδό του» appeared first on OnAlert.

Διαβάστε το στο onalert.gr

Νέα επίθεση Ερντογάν προς Μητσοτάκη: Δε γνωρίζει το πρωτόκολλο – Δε θα πέσω στο επίπεδό του

Ο Ταγίπ Ερντογάν, περιέγραψε σε δημοσιογράφους μετά την προσευχή της Παρασκευής, τη στιγμή έντασης με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, στη διάρκεια του δείπνου των ηγετών στην Πράγα, χωρίς να κρύψει ξανά την ενόχλησή του. «Ο Μητσοτάκης είναι ένας άνθρωπος που δεν γνωρίζει τους κανόνες του πρωτοκόλλου. Αν και η ομιλία του δεν ήταν στο πρόγραμμα, ολοκλήρωσα την Το άρθρο Νέα επίθεση Ερντογάν προς Μητσοτάκη: Δε γνωρίζει το πρωτόκολλο – Δε θα πέσω στο επίπεδό του εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.

Διαβάστε το στο paraskhnio.gr

Νέα «επίθεση» Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Δεν ξέρει το πρωτόκολλο – Δεν θα πέσω στο επίπεδό του»

Ο Τούρκος πρόεδρος αναφέρθηκε στο περιστατικό με τον Έλληνα πρωθυπουργό στην Πράγα. Το άρθρο Νέα «επίθεση» Ερντογάν σε Μητσοτάκη: «Δεν ξέρει το πρωτόκολλο – Δεν θα πέσω στο επίπεδό του» εμφανίστηκε πρώτα στο ΕΚΚΛΗΣΙΑ ONLINE.

Διαβάστε το στο ekklisiaonline.gr

Νέα επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη: Δεν θα πέσω στο επίπεδό του - Δεν ξέρει το πρωτόκολλο

Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ NewsBomb

NBA: Τρίτη σερί ήττα οι Μπακς, οι Μπουλς πήραν τη ματσάρα των 302 πόντων – Όλα τα αποτελέσματα

Προμηθέας: Το δέντρο που έζησε 5.000 χρόνια και κόπηκε από ένα ανθρώπινο λάθος

Βίντεο για γερά νεύρα: Σήκωσε όπλο σε αστυνομικό μέσα σε σούπερ μάρκετ

Τραγωδία στο Ηράκλειο: Νεκρός 79χρονος που αυτοπυροβολήθηκε

Ξεκινάει και φέτος η «Μάχη της τσιπούρας» - Aναλυτής στο Newsbomb

Αγρότες - Ανεστίδης: «Δεν μου έχει έρθει κανένα χαρτί για έλεγχο» - Αρνείται τις κατηγορίες