Γιάννης Ξανθούλης: «Τι να μου αρέσει σήμερα; Θέλω, δεν θέλω, ζω»

18:20 - 07/10/2022

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιάννης Ξανθούλης το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να συναντήσει τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον […] The post Γιάννης Ξανθούλης: «Τι να μου αρέσει σήμερα; Θέλω, δεν θέλω, ζω» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Ξανθούλης: «Τι να μου αρέσει σήμερα; Αυτές οι τεχνολογίες, αυτά τα μαραφέτια, θέλω, δεν θέλω, ζω»

Ο Γιάννης Ξανθούλης ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής στο Στούντιο 4 και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο όπου αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στη σχέση που έχει με την τεχνολογία ενώ χαρακτήρισε πλήρως σαχλή την εποχή που διανύουμε. Ο Γιάννης Ξανθούλης ήταν καλεσμένος το απόγευμα της Παρασκευής στο Στούντιο 4 και στους Νάνσυ Ζαμπέτογλου και Θανάση Αναγνωστόπουλο όπου αναφέρθηκε με ειλικρίνεια στη σχέση που έχει με την τεχνολογία ενώ χαρακτήρισε πλήρως σαχλή την εποχή που διανύουμε. Ο Γιάννης Ξανθούλης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «παλαιότερα ο κόσμος ήταν πάρα πολύ αφελής. Δεν είχαν την υπερπληροφόρηση […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Γιάννης Ξανθούλης: «Τι να μου αρέσει σήμερα; Θέλω, δεν θέλω, ζω»

Καλεσμένος στο Στούντιο 4 βρέθηκε ο Γιάννης Ξανθούλης το απόγευμα της Παρασκευής 7/10. Ο γνωστός δημοσιογράφος, αναφέρθηκε To άρθρο Γιάννης Ξανθούλης: «Τι να μου αρέσει σήμερα; Θέλω, δεν θέλω, ζω» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Σπίτι με το MEGA υποδέχεται η Ρούλα Κορομηλά τον Γιώργο Μαργαρίτη

Δέσποινα Βανδή: «Δεν έχω αγαπηθεί όπως θα ήθελα στη ζωή μου»

Δικηγόρος Πέτρου Φιλιππίδη: «Όλη η ιστορία είναι σκηνοθετημένη, θα αποκαλύψω όσους βρίσκονται από πίσω»

Ζωή Κρονάκη: «Με πέρασαν για την Πέγκυ Ζήνα»

Γιώργος Πολυχρονίου για Ελένη Μενεγάκη: «Αν παντρεύτηκε τον Λάτσιο, αν έμεινε έγκυος, δημιουργούσε έναν μύθο για τους κουτσομπόληδες»

Απόστολος Γκλέτσος: «Το πρώτο πράγμα που ρωτάω το πρωί είναι η τηλεθέαση για να δω αν θα κοπούμε»