Σταμάτης Φασουλής: «Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα»
12:12 - 08/10/2022
Ο Σταμάτης Φασουλής μιλώντας με τον Νίκο Συρίγο εξήγησε τον λόγο που αγαπάει το Just2US: « Ο Νίκος Κοκλώνης είναι […]
The post Σταμάτης Φασουλής: «Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σταμάτης Φασουλής: «Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα»
Ο Σταμάτης Φασούλης μίλησε για όλα
Διαβάστε το στο Σταμάτης Φασουλής: « Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα»
Ο Σταμάτης Φασουλής μίλησε στην κάμερα του «Χαμογέλα και Πάλι» και στον Νίκο Συρίγο.
Διαβάστε το στο thebest.grΣταμάτης Φασουλής: «Χάλασα τη ζωή μου στους έρωτες, μέχρι τα 36 μου σπαταλήθηκα»
Ο Σταμάτης Φασουλής παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη.Ο Σταμάτης Φασουλής παραχώρησε δηλώσεις σχετικά με το J2US και τον Νίκο Κοκλώνη.Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Χαμογέλα και πάλι», ο ηθοποιός και σκηνοθέτης αναφέρθηκε στην επιστροφή του στη θέση του κριτή, ενώ μίλησε επίσης για τη σχέση του με τους υπόλοιπους. «Δεν έχω βαρεθεί να πηγαίνω στο J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης είναι αγαπησιάρης προς […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr