#Σταμάτης Φασουλής

Πρώτο trend στο X για 6 ώρες το J2US – Χαμός στο 9ο live με τον Νίκο Κοκλώνη

Newsbeast.gr
Μια δυναμική και εντυπωσιακή έναρξη έκανε ο Νίκος Κοκλώνης στο J2US του Alpha παραφράζοντας ένα αγαπημένο hit της Άννας Βίσση, με τον δικό του χιουμοριστικό τρόπο, λίγο πριν καλωσορίσει στο πλατό την κριτική επιτροπή. Στο 9ο Live, το βράδυ του Σαββάτου 20/4 η αγαπημένη παρέα των κριτών, η Βίκυ Σταυροπούλου, η Δέσποινα Βανδή, ο Σταμάτης Φασουλής και η Καίτη Γαρμπή, υποδέχτηκε τον πρώτο guest κριτή της φετινής σεζόν, τον Light. Ο δημοφιλής ράπερ επέστρεψε σε ένα ρόλο στον οποίο αγαπήθηκε από το κοινό, κρίνοντας τα ζευγάρια του J2US μέσα από τη δική του ματιά. Το Just The 2 Of Us για ένα ακόμα Σαββατόβραδο ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στα social media, με το hashtag #j2us να είναι πρώτο tren
14:00 21/04/2024

Ο Σταμάτης Φασουλής στο Θέατρο Άλσος με την επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα»

instyle.gr
Ο Σταμάτης Φασουλής στο Θέατρο Άλσος με μια επιθεώρηση εναντίον όλων και υπέρ των πάντων. Ο Σταμάτης Φασουλής γράφει μαζί με τους συνεργάτες του τα κείμενα της παράστασης με τίτλο «Τότε, τώρα, πάντα», υπογράφει τη σκηνοθεσία και ερμηνεύει έναν από τους βασικούς ρόλους. Ένας μεγάλος θίασος πρωταγωνιστών θα ανακοινωθεί σύντομα. Τη μουσική γράφει ο Σταμάτης […] The post Ο Σταμάτης Φασουλής στο Θέατρο Άλσος με την επιθεώρηση «Τότε, τώρα, πάντα» appeared first on InStyle.
00:46 31/03/2024

Δέσποινα Βανδή: Η εμφάνιση στο J2US με αποκαλυπτικό φόρεμα δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη

govastileto.gr
Πρεμιέρα έκανε το βράδυ του Σαββάτου το Just the 2 of us. Ο παρουσιαστής της εκπομπής Νίκος Κοκλώνης, αφού έκανε εντυπωσιακή είσοδο στο πλατό, καθισμένος σε θρόνο, καλωσόρισε την κριτική επιτροπή, την οποία και φέτος απαρτίζουν οι Δέσποινα Βανδή, Καίτη Γαρμπή, Βίκυ Σταυροπούλου και Σταμάτης Φασουλής. Η Δέσποινα Βανδή επέλεξε μια αποκαλυπτική και εντυπωσιακή δημιουργία […]
16:00 19/02/2024

Σταμάτης Φασουλής: Η αποκάλυψη για τη Νένα Μεντή – «Ανάμεσα σε εμένα και εκείνη υπήρχε κάτι πολύ έντονο»

tlife.gr
Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε ο Σταμάτης Φασουλής στην εκπομπή Happy Day και στη To άρθρο Σταμάτης Φασουλής: Η αποκάλυψη για τη Νένα Μεντή – «Ανάμεσα σε εμένα και εκείνη υπήρχε κάτι πολύ έντονο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
10:09 16/02/2024

Ο Σταμάτης Φασουλής αποκαλύπτει: «Υπήρξε κάτι πολύ έντονο σε μένα και τη Νένα Μεντή»

govastileto.gr
Ο Σταμάτης Φασουλής λίγες μέρες πριν την πρεμιέρα του J2US όπου θα είναι εκ νέου κριτής έδωσε συνέντευξη στην κάμερα του Happy Day. Ο γνωστός θεατρικός σκηνοθέτης άνοιξε τα χαρτιά, κάνοντας μία αναδρομή στη μακρόχρονη πορεία του. Παράλληλα, δεν δίστασε να αναφερθεί και στην προσωπική του ζωή. «Δεν βγαίνω έξω τα βράδια, ούτε για να […]
10:00 16/02/2024

Σταμάτης Φασουλής: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, δεν θέλω να το ξαναζήσω ποτέ»

zappit.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» βρέθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Σταμάτης Φασουλής. Τον γνωστό ηθοποιό και θεατρικό σκηνοθέτη υποδέχθηκαν […] The post Σταμάτης Φασουλής: «Ήταν η χειρότερη στιγμή της ζωής μου, δεν θέλω να το ξαναζήσω ποτέ» appeared first on Zappit.
20:00 25/12/2023

Σταμάτης Φασουλής: «Υπάρχουν 10 πρόσωπα στη ζωή μου που χωρίς αυτά είμαι μισός»

zappit.gr
Στην παρέα του Φώτη Σεργουλόπουλου και της Τζένης Μελιτά φιλοξενήθηκε ανήμερα των Χριστουγέννων ο Σταμάτης Φασουλής. Ο γνωστός σκηνοθέτης και […] The post Σταμάτης Φασουλής: «Υπάρχουν 10 πρόσωπα στη ζωή μου που χωρίς αυτά είμαι μισός» appeared first on Zappit.
17:00 25/12/2023

Secret Song: H τηλεφωνική έκπληξη της Μαρινέλλας στον Σταμάτη Φασουλή – «Συγκινήθηκα για πολλούς λόγους!»

okmag.gr
Ο Σταμάτης Φασουλής απόλαυσε σήμερα στη σκηνή του Secret Song, ένα τραγούδι από την παιδική του ηλικία που τον συντροφεύει μέχρι και σήμερα. Το «Πόσο λυπάμαι» από τη Σοφία Βέμπο ήταν το κίνητρο που τον έκανε να αγαπήσει την υποκριτική, έτσι οι φίλοι του με τους οποίους έχει ζήσει δυνατές στιγμές βρέθηκαν εκεί. Ωστόσο, μετά το […] The post Secret Song: H τηλεφωνική έκπληξη της Μαρινέλλας στον Σταμάτη Φασουλή – «Συγκινήθηκα για πολλούς λόγους!» appeared first on OK! Magazine.
00:58 20/11/2023

Μαρία Μπακοδήμου: Συγκινημένη με την εξομολόγηση του Σταμάτη Φασουλή – «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό»

tlife.gr
Ο Σταμάτης Φασουλής ήταν ο σημερινός καλεσμένος της εκπομπής «Γεια Σου» με την Μαρία Μπακοδήμου. Ο To άρθρο Μαρία Μπακοδήμου: Συγκινημένη με την εξομολόγηση του Σταμάτη Φασουλή – «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
14:09 30/09/2023

Σταμάτης Φασουλής: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό» – Συγκινημένη η Μαρία Μπακοδήμου

zappit.gr
Για την ιδιαίτερη σχέση που είχε με τον πατέρα του μίλησε ο Σταμάτης Φασουλής στο Γεια σου με την Μαρία […] The post Σταμάτης Φασουλής: «Δεν το έχω πει ποτέ αυτό» – Συγκινημένη η Μαρία Μπακοδήμου appeared first on Zappit.
14:00 30/09/2023

J2US: Φασουλής σε Σοϊλέδη – «Θα σου βάλω 10 για να μην βγω στρίγκλος»

Newsbeast.gr
«Φύγε» τραγούδησαν Άρης Σοϊλέδης και Μαριάντα Πιερίδη στο του J2US σαφώς βελτιωμένοι από την περασμένη εβδομάδα. Με πείσμα από τα αρνητικά σχόλια που άκουσαν στο προηγούμενο live επανήλθαν δριμύτεροι και ταρακούνησαν τη σκηνή με την επιτυχία του Νίκου Βέρτη. Η Δέσποινα Βανδή σχολίασε την τεράστια πρόοδο που έχει κάνει ο Άρης Σοϊλέδης όπως και οι υπόλοιποι. Βέβαια, ο Σταμάτης Φασουλής εντόπισε κάτι έλειπε από την ερμηνεία του. «Το είπες πολύ καλά το τραγούδι για εμένα έλειπε η προσωπικότητα και η λάμψη. Αλλά θα σου βάλω 10 για να μην βγω στρίγκλος» είπε με χιούμορ.
00:00 02/07/2023

I2US: Αυτή είναι η guest τραγουδίστρια – έκπληξη που θα δούμε στον ημιτελικό

okmag.gr
Μετά την ανάπαυλα των εθνικών εκλογών, το J2US επιστρέφει δριμύτερο. Ο παρουσιαστής Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του ετοιμάζουν για το επόμενο Σάββατο 1 Ιουλίου ένα μοναδικό σόου. Η κριτική επιτροπή θα είναι στη θέση της. Οι Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή θα δώσουν τι βαθμολογίες τους. Μάλιστα αυτό το live […] The post I2US: Αυτή είναι η guest τραγουδίστρια – έκπληξη που θα δούμε στον ημιτελικό appeared first on OK! Magazine.
15:58 26/06/2023

J2US: Άλλο level από Κοψιδά και Ρίζου στο Rock & Roll Queen των The Subways

ieidiseis.gr
Μια ακόμη εξαιρετική εμφάνιση από τον Γιώργο Κοψιδά και τη Στεφανία Ρίζου στο J2US του Σαββάτου 3/6.Ο Γιώργος Κοψιδάς και η Στεφανία Ρίζου απέσπασαν τις καλύτερες κριτικές για την ερμηνεία τους στο live του J2US. Το διαγωνιστικό ζευγάρι του μουσικού show του Alpha προετοίμασε και παρουσίασε το Rock & Roll Queen των The Subways με τον Γιώργο Κοψιδά να πιάνει τις νότες του Billy Lunn και να απογειώνει την ερμηνεία του. Με total black look ρόκαραν πάνω στη σκηνή του J2US και έκαναν το κοινό να τους καταχειροκροτήσει. Ακολούθησαν οι κριτές που σχολίασαν την παρουσίασή τους, με την Καίτη Γαρμπή να λέει: «Έσκισες σήμερα Γιώργο. Ήσουν καταπληκτικός, ρεσιτάλ ερμηνείας. Έκανες και καταπληκτικό φινάλε
22:46 03/06/2023

Συγκλονίζει ο Σταμάτης Φασουλής για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Ήταν ένα περίεργο βράδυ»

zappit.gr
Ο Σταμάτης Φασουλής και η Μίρκα Παπακωνσταντίνου συνάντησαν τον Τάσο Τρύφωνος στο νέο επεισόδιο της εκπομπής Τετ Α Τετ που προβλήθηκε, […] The post Συγκλονίζει ο Σταμάτης Φασουλής για τον θάνατο της Αλίκης Βουγιουκλάκη: «Ήταν ένα περίεργο βράδυ» appeared first on Zappit.
21:00 28/05/2023

J2US: Στανίση και Τουτουντζής τα έδωσαν όλα στο τραγούδι της Καίτης Γαρμπή

ieidiseis.gr
Ο Παντελής Τουτουντζής και η Κατερίνα Στανίση ερνμήνευσαν Καίτη Γαρμπή στο 12ο live του J2US.Το 12ο live του J2US έφερα ένα πολύ γνωστό τραγούδι της Καίτης Γαρμπή στο stage και η Κατερίνα Στανίση με τον Παντελή Τουτουντζή το ερμήνευσαν εξαιρετικά. «Με σημαία μια φούστα», ανέβηκαν στη σκηνή η Κατερίνα Στανίση κι ο Παντελής Τουτουντζής, για να ερμηνεύσουν το τραγούδι που είχε γράψει πριν από χρόνια ο Κώστας Τουρνάς για την Καίτη Γαρμπή. Ο Σταμάτης Φασουλής είπε πως είναι από τα αγαπημένα του τραγούδια: «Έχω μια ιδιαίτερη αγάπη στο τραγούδι γιατί είναι του φίλου μου του Τουρνά. Παρόλα αυτά το είπατε πολύ καλά αλλά στο δεύτερο ρεφρέν Παντελή μπήκες λάθος», επεσήμανε. Επίσης η Βίκυ Σταυροπούλου συμπλ
23:42 27/05/2023

J2US: Σε νέα ώρα απόψε το σόου με τον Νίκο Κοκλώνη – Τι θα δούμε

ieidiseis.gr
Εννέα ζευγάρια είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό στο αποψινό (27/05) live του «J2US».To «J2US» αρχίζει, από απόψε (27/05), μια ώρα αργότερα στον ALPHA, δηλαδή στις 21:00. Ο Νίκος Κοκλώνης έχει ετοιμάσει ένα άκρως εντυπωσιακό σόου που θα ανεβάσει τον πήχη της ψυχαγωγίας σε άλλο επίπεδο. Από την πλευρά της, η λαμπερή κριτική επιτροπή με τους Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή, έχει δύσκολο έργο καθώς τα 9 ζευγάρια του «J2US», ύστερα από μία εβδομάδα ξεκούρασης, είναι έτοιμα να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να μας χαρίσουν άλλο ένα live που θα τα έχει όλα – εκρηκτικές
11:58 27/05/2023

J2US: Το φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη επιστρέφει σε νέα ώρα!

okmag.gr
Ο Νίκος Κοκλώνης επιστρέφει το Σάββατο στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με μεγάλες εκπλήξεις και με νέα ώρα για το πιο φαντασμαγορικό σόου. Oι Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή είναι έτοιμοι για να δώσουν ρεσιτάλ βαθμολογίας και τα ζευγάρια να βάλουν τα δυνατά τους καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται! Το επόμενο,12ο, live του J2US επιστρέφει το Σάββατο 27 Μαΐου, καθώς δεν προβλήθηκε την παραμονή των εκλογών και […] The post J2US: Το φαντασμαγορικό σόου του Νίκου Κοκλώνη επιστρέφει σε νέα ώρα! appeared first on OK! Magazine.
12:28 23/05/2023

Γκλέτσος: Ήμουν το κολωμπότσι της Ρούλας Κορομηλά και της χρωστάω πολλά

Newsbeast.gr
Καλεσμένος στην εκπομπή της Ελίνας Παπίλα βρέθηκε το μεσημέρι της Κυριακής ο Απόστολος Γκλέτσος. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στο «Είμαστε Μαζί» για το ξεκίνημά του στην υποκριτική, το σοβαρό πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε, ενώ οι συντελεστές της εκπομπής του επιφύλασσαν και μία έκπληξη που τον συγκίνησε. «Όλοι όσοι συμμετείχαμε στα πρώτα βήματα της ιδιωτικής τηλεόρασης λαμβάναμε πολύ φλερτ. Ήταν έτσι το πακέτο που ήθελαν να πλασάρουν οι επικοινωνιολόγοι, αυτή ήταν η δουλειά τους. Αν δεν παίρναμε εμείς γράμματα, θα σήμαινε ότι δεν έκαναν αυτοί καλά τη δουλειά τους», δηλώνει ο Απόστολος Γκλέτσος. «Εγώ ασχολήθηκα τυχαία με την υποκριτική. Πήγα στη σχολή του αείμνηστου Θεοδοσιάδη και μπήκε το
19:06 07/05/2023

J2US: Η Μαριάντα Πιερίδη με το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ τoυ 10ου live

okmag.gr
Μετράμε αντίστροφα για το 10ο live του J2US. Ο Νίκος Κοκλώνης μας υπόσχεται και απόψε ένα φαντασμαγορικό σόου! Οι Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή είναι έτοιμοι για να δώσουν ρεσιτάλ βαθμολογίας! Τα 9 ζευγάρια βάζουν τα δυνατά τους καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται με την είσοδο του πρώτου secret ζευγαριού! Η εντυπωσιακή εμφάνιση Ποιο ζευγάρι θα είναι αυτό που θα ταράξει τα νερά του J2US; Σίγουρα πολλοί θα θέλουν να […] The post J2US: Η Μαριάντα Πιερίδη με το πιο εντυπωσιακό μακιγιάζ τoυ 10ου live appeared first on OK! Magazine.
19:22 06/05/2023

J2US: Αγνώριστη η Λουίζα Πυριόχου στο 10o live του σόου – Έγινε ξανθιά!

okmag.gr
Το 10ο live του J2US είναι γεγονός και ο Νίκος Κοκλώνης μας υπόσχεται ένα φαντασμαγορικό σόου! Θα μας εκπλήξει με τις βαθμολογίες της η κριτική επιτροπή; Θα μοιράσει απλόχερα 10άρια στα ντουέτα; Βίκυ Σταυροπούλου, Δέσποινα Βανδή, Σταμάτης Φασουλής και Καίτη Γαρμπή είναι έτοιμοι για να δώσουν ρεσιτάλ βαθμολογίας! Τα 9 ζευγάρια βάζουν τα δυνατά τους καθώς ο ανταγωνισμός αυξάνεται με την είσοδο του πρώτου secret ζευγαριού! Ποιο ζευγάρι θα είναι αυτό που […] The post J2US: Αγνώριστη η Λουίζα Πυριόχου στο 10o live του σόου – Έγινε ξανθιά! appeared first on OK! Magazine.
18:42 06/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load