«Έσπασε» η Δέσποινα Μοιραράκη για τον σύζυγο της – «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

19:34 - 08/10/2022

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επανήλθε το Cash or Trash με την Δέσποινα Μοιραράκη στο τιμόνι της παρουσίασης το απόγευμα του […] The post «Έσπασε» η Δέσποινα Μοιραράκη για τον σύζυγο της – «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δέσποινα Μοιραράκη: «Λύγισε» στον αέρα - «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο κι ακόμα πονάω»

Η παρουσιάστρια αναφέρθηκε στον καρκίνο και με εμφανή τη συγκίνησή της μίλησε για τον θάνατο του συζύγου της

Διαβάστε το στο

Δέσποινα Μοιραράκη: «Λύγισε» μιλώντας για τον σύζυγο της – «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

«Είναι σημαντικό να κάνουμε ότι μπορούμε για την πρόληψη», τόνισε η επιχειρηματίας

Διαβάστε το στο

«Έσπασε» η Δέσποινα Μοιραράκη για τον σύζυγο της: «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

Στους τηλεοπτικούς μας δέκτες επανήλθε το Cash or Trash με την Δέσποινα Μοιραράκη στο τιμόνι της παρουσίασης το απόγευμα του Σαββάτου στο νέο πρόγραμμα του STAR.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: «Λύγισε» on air μιλώντας για τον σύζυγο της, Γιάννη Κοντούλη – «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

Η Δέσποινα Μοιραράκη το απόγευμα του Σαββάτου 8/10 επέστρεψε στους τηλεοπτικούς μας δέκτες με την εκπομπή Cash To άρθρο Δέσποινα Μοιραράκη: «Λύγισε» on air μιλώντας για τον σύζυγο της, Γιάννη Κοντούλη – «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε το στο tlife.gr

«Έσπασε» η Δέσποινα Μοιραράκη για τον σύζυγο της (video)

«Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Δέσποινα Μοιραράκη: «Λύγισε» μιλώντας για τον σύζυγο της – «Έχω πονέσει πολύ για τον καρκίνο»

Πρεμιέρα έκανε το απόγευμα του Σαββάτου (8/10) ο δεύτερος κύκλος του «Cash or Trash», με παρουσιάστρια τη Δέσποινα Μοιραράκη. Ένας από τους συμμετέχοντες μίλησε για την μάχη του με τον καρκίνο και συγκίνησε την επιχειρηματία, η οποία στις 24 Ιουνίου έχασε τον σύζυγό της, Γιάννη Κοντούλη, από αυτήν την ασθένεια. Η ίδια δήλωσε ιδιαίτερα ευαισθητοποιημένη με το […]

Διαβάστε το στο larisanew.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο