Σία Κοσιώνη: Oι τρυφερές ευχές στον γιο της για τα γενέθλιά του
14:50 - 09/10/2022
Ιδιαίτερη είναι η σημερινή μέρα για τη Σία Κοσιώνη και τον Κώστα Μπακογιάννη, καθώς έχει γενέθλια ο γιος τους. Ο Δήμος κλείνει τα πέντε και η μητέρα του ευχήθηκε δημόσια με ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. “Δεν μου αρέσουν οι εκπλήξεις. Κυρίως γιατί θέλω να είμαι διαρκώς προετοιμασμένη για όλα. Αυτό το […]
The post Σία Κοσιώνη: Oι τρυφερές ευχές στον γιο της για τα γενέθλιά του appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή αγκαλιά με τον γιο της και οι ευχές για τα γενέθλιά του
Το ατημέλητο και χαλαρό look της.
Διαβάστε το στο Σία Κοσιώνη: Η τρυφερή ανάρτηση για τα γενέθλια του γιου της
Ξεχωριστή σημασία έχει η σημερινή ημέρα για την Σία Κοσιώνη καθώς ο γιος της Δήμος έχει τα γενέθλιά του.
Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια...
Διαβάστε το στο govastileto.grΣία Κοσιώνη: Το ατημέλητο look και η τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της στα γενέθλιά του
Πέντε ετών έγινε την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, Δήμος.Πέντε ετών έγινε την Κυριακή, 9 Οκτωβρίου ο γιος της Σίας Κοσιώνη και του Κωνσταντίνου Μπακογιάννη, Δήμος.Με αφορμή αυτή την όμορφη γιορτή η δημοσιογράφος και ankorwoman του ΣΚΑΪ έκανε μία ανάρτηση στο Instagram με γλυκές ευχές για τον γιο της. Σε αυτή τη βλέπουμε να κρατά αγκαλιά τον μικρό Δήμο και εκείνη να απολαμβάνει τη […]
Διαβάστε το στο thecaller.gr