Κασίγιας: «Μου χάκαραν τον λογαριασμό, ζητώ συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα»

18:24 - 09/10/2022

Ο Ίκερ Κασίγιας δύο ώρες μετά το tweet με το οποίο «αποκάλυπτε» ότι είναι γκέι, απέδωσε τη συγκεκριμένη ανάρτηση σε χάκερ και απολογήθηκε ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα

Διαβάστε Περισσότερα στο ProtoThema.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Χάκερς και όχι ο Κασίγιας τουίταραν «Είμαι γκέι» - «Συγγνώμη στην ΛΟΑΤ κοινότητα»

Θύμα χάκερ έπεσε ο Ίκερ Κασίγιας, καθώς το απόγευμα της Κυριακής εμφανίστηκε στον λογαριασμό του στο Twitter, μία ανάρτηση, σύμφωνα με την οποία ο παλαίμαχος τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας αποκάλυπτε ότι είναι γκέι.  Το tweet σβήστηκε λίγα λεπτά αργότερα, ωστόσο τα social media, αλλά και τα διεθνή ΜΜΕ είχαν ήδη πάρει… ... Περισσότερα To άρθρο Χάκερς και όχι ο Κασίγιας τουίταραν «Είμαι γκέι» - «Συγγνώμη στην ΛΟΑΤ κοινότητα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο Newsit

Κασίγιας: Χάκαραν τον λογαριασμό, συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα

Το… μυστήριο με την ανάρτηση που έκανε ο Ίκερ Κασίγιας στο Twiiter -και την οποία σχολίασε ο Κάρλες Πουγιόλ– με την οποία έλεγε ότι είναι gay, λαμβάνει τέλος πλέον, αφού ο βετεράνος Ισπανός τερματοφύλακας προχώρησε σε νέα ανάρτηση, τονίζοντας ότι χάκερ είχαν πάρει τον έλεγχο του λογαριασμού του και ζήτησε συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα. Τα ισπανικά ΜΜΕ… πέρασαν την Κυριακή (9/10) προσπαθώντας να καταλάβουν αν η ανάρτηση που προκάλεσε πανικό στο Twitter έλεγε την αλήθεια, αν ήταν μέρος κάποιας καμπάνιας για τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα ή αν ήταν ένας τρόπος του παλαίμαχου τερματοφύλακα της Ρεάλ Μαδρίτης και της Ισπανίας για να σταματήσει τα συνεχή δημοσιεύματα για την προσωπική του ζωή. Η α

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κασίγιας: «Μου χάκαραν τον λογαριασμό, ζητώ συγγνώμη» - Διέγραψε την ανάρτηση ότι είναι γκέι

O Κασίγιας ζήτησε συγγνώμη για την αναστάτωση και από την ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα, καθώς όπως είπε, άγνωστοι του χάκαραν τον λογαριασμό. 

Διαβάστε το στο lykavitos.gr

Iker Casillas: “Μου χάκαραν τον λογαριασμό, ζητώ συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα”

O Iker Casillas με ανάρτησή του στο Twitter υποστήριξε ότι έπεσε θύμα χάκερ και ότι δεν έγραψε ο ίδιος το tweet που ανέφερε ότι είναι γκέι. Παράλληλα ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας ζήτησε συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα. “Χακαρισμένος λογαριασμός. Ευτυχώς, όλα υπό έλεγχο. Απολογίες σε όλους τους ακολούθους μου. Και φυσικά, περισσότερες απολογίες στην κοινότητα ΛΟΑΤΚΙ“, […] The post Iker Casillas: “Μου χάκαραν τον λογαριασμό, ζητώ συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Κασίγιας: «Μου χάκαραν τον λογαριασμό, ζητώ συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα»

Η φωτιά που άναψε ο Ίκερ Κασίγιας μέσα από τον λογαριασμό του στο Twitter φαίνεται ότι σβήνει, αν και τα ερωτήματα παραμένουν για το αν ο Ισπανός παλαίμαχος άσος «τρόλαρε» όλο τον κόσμο ή είπε τη μεγάλη αλήθεια ή εν τέλει όπως ο ίδιος ισχυρίζεται το όλο ζήτημα προέκυψε από κάποιον που χάκαρε τον λογαριασμό […] The post Κασίγιας: «Μου χάκαραν τον λογαριασμό, ζητώ συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ+ κοινότητα» appeared first on Empisteutiko.gr.

Διαβάστε το στο empisteutiko.gr

Ίκερ Κασίγιας: «Χάκαραν τον λογαριασμό μου, συγγνώμη»

«Χάκαραν τον λογαριασμό μου. Ευτυχώς όλα εντάξει. Συγγνώμη σε όλους τους followers μου. Και φυσικά, περισσότερα συγγνώμη από τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα». Με αυτά τα λόγια ο Ίκερ Κασίγιας επανήλθε μέσω νέου tweet στον λογαριασμό του στο Twitter. Νωρίτερα για περισσότερο από μία ώρα ένα tweet που έγινε στον λογαριασμό του ανέφερε: «Ελπίζω να με σεβαστείτε, […] The post Ίκερ Κασίγιας: «Χάκαραν τον λογαριασμό μου, συγγνώμη» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ProtoThema.gr

Περίπατος Βιβλίου: Εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα για τον εορτασμό της Ημέρας Βιβλίου

Αφελείς, ηλίθιοι ή απλώς αδίστακτοι;

Λόρδος Βύρωνας: Έκθεση - αφιέρωμα στον σπουδαίο φιλέλληνα ποιητή από το Μουσείο της Ακρόπολης

ΗΠΑ: Συγκρούσεις αστυνομικών με φοιτητές σε πανεπιστήμια στο Τέξας και τη Νότια Καλιφόρνια με δεκάδες συλλήψεις

Ταμείο Ανάκαμψης: ευκαιρία και πρόκληση για την Ελλάδα

Πάσχα 2024: Ξεκινά σήμερα το εορταστικό ωράριο των εμπορικών καταστημάτων