#Ίκερ Κασίγιας

Η επετειακή φανέλα της ΑΕΚ στους Κασίγιας και Ρομπέρτο Κάρλος από τον Μπρούνο Άλβες! (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Ο Μπρούνο Άλβες φωτογραφήθηκε με τους θρύλους της Ρεάλ Μαδρίτης στους οποίους και δώρισε την επετειακή κιτρινόμαυρη φανέλα. Οι θρύλοι της Ρεάλ Μαδρίτης και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου Ίκερ Κασίγιας και Ρομπέρτο Κάρλος, πόζαραν με την επετειακή φανέλα της ΑΕΚ! Ναι καλά διαβάσατε. Πως έγινε αυτό; Με μεσολαβητή τον Αθλητικό Διευθυντή της Ένωσης Μπρούνο Άλβες, ο […] The post Η επετειακή φανέλα της ΑΕΚ στους Κασίγιας και Ρομπέρτο Κάρλος από τον Μπρούνο Άλβες! (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
22:37 26/03/2024

Κασίγιας: «Ο τελικός του Champions League θα είναι Νάπολι-Ρεάλ»

fosonline.gr
Τη δική του πρόβλεψη για το ποιο θα είναι το ζευγάρι του τελικού στο Champions League έκανε σε δηλώσεις του ο Ίκερ Κασίγιας.
20:22 03/04/2023

Η πρόβλεψη του Κασίγιας για τον τελικό του Champions League

to10.gr
Το ζευγάρι του τελικού του φετινού Champions League προέβλεψε ο πρώην τερματοφύλακας της Ρεάλ Μαδρίτης, Ίκερ Κασίγιας.
18:30 03/04/2023

Πικέ για Μέσι: «Δεν τον έχω συγχαρεί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου»

filathlos.gr
Πικέ για Μέσι: «Δεν τον έχω συγχαρεί για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου» 14/02/2023 Συνέντευξη στον γνωστό Tik-Toker Τζον Νέλις παραχώρησε ο Ζεράρ Πικέ, στην οποία μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τον Λιονέλ Μέσι αποκαλύπτοντας πως ακόμα δεν έχει ευχηθεί στον Αργεντινό για την κατάκτηση του Παγκοσμίου Κυπέλλου. Ταυτόχρονα πήρε θέση στο δίλλημα Μέσι ή Ρονάλντο και απάντησε στην ερώτηση για το ποιοι είναι οι καλύτεροι συμπαίκτες που είχε στη διάρκεια της καριέρας του. Ο παλαίμαχος κεντρικός αμυντικός της Μπαρτσελόνα και της εθνικής Ισπανίας τόνισε πως μετά την απόσυρση του από την ενεργό δράση είχε την ανάγκη να ξεφύγει για ένα χρονικό διάστημα από το πο
18:48 14/02/2023

Χειρουργήθηκε επειγόντως η Σάρα Καρμπονέρο - Έξαλλος με τα ΜΜΕ ο Κασίγιας

ProtoThema.gr
Το 2019 η δημοσιογράφος και πρώην σύζυγος του Ίκερ Κασίγιας είχε διαγνωστεί με καρκίνο στις ωοθήκες
22:46 25/11/2022

Κασίγιας: «Ο κόσμος νομίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε για τουρισμό στο Κατάρ»

filathlos.gr
Κασίγιας: «Ο κόσμος νομίζει ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε για τουρισμό στο Κατάρ» 20/11/2022 Ψήφο εμπιστοσύνης στον Κριστιάνο Ρονάλντο ύψωσε ο Ίκερ Κασίγιας. Ο Πορτογάλος σούπερ σταρ δέχεται μεγάλη κριτική και ο πρώην συμπαίκτης του έσπευσε να τον υποστηρίξει. Σε δηλώσεις που έκανε ο Ίκερ Κασίγιας υποστήριξε ότι ο Κριστιάνο Ρονάλντο είναι ικανός ακόμα να κάνει τη διαφορά στο Μουντιάλ του Κατάρ. «Ο κόσμος δρα λες και ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήγε στο Κατάρ για τουρισμό. Ο κόσμος δεν τον υπολογίζει εξαιτίας όσων συμβαίνουν με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ξεχνούν τι έχει κάνει πριν. Πάντα θα τον επέλεγα στην ομάδα μου. Ο Κριστιάνο έχει ακόμα ενέργεια για να
14:36 20/11/2022

Ο Ίκερ Κασίγιας έχει ξαδέλφη από… άλλον πλανήτη! (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ο Ίκερ Κασίγιας έχει ξαδέλφη από… άλλον πλανήτη! (ΦΩΤΟ) 30/10/2022 Ο Ίκερ Κασίγιας έγραψε τη δική του ιστορία ως ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες της Ευρώπης, με τεράστια συμβολή στις μεγάλες επιτυχίες της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ισπανίας. Η ξαδέλφη του, Άλμπα, έχει επιλέξει ένα εντελώς διαφορετικό πεδίο δράσης, καθώς είναι διάσημη influencer. Η νεαρή μελαχρινή έχει πάνω από 360.000 followers στο Instagram, ενώ πρόσφατα είχε λάβει μέρος και σε ριάλιτι της ισπανικής τηλεόρασης. Παρότι οι κακές γλώσσες λένε πως τα κάλλη της είναι αποτέλεσμα πολλών αισθητικών επεμβάσεων, η ίδια δεν πτοείται και τα επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία, με πολλές άκρως απ
12:18 30/10/2022

Ρεάλ Μαδρίτης: Zιντάν, Μόντριτς και Κασίγιας έδωσαν τα βραβεία σε Μπενζεμά και Κουρτουά πριν το ματς με τη Σεβίλλη (vids)

Gazzetta
Οι θρύλοι της Ρεάλ Μαδρίτης, Ζινεντίν Ζιντάν και Ίκερ Κασίγιας έδωσαν το παρών στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου» και έδωσαν τα βραβεία στους «κορυφαίους», Καρίμ Μπενζεμά και Τιμπό Κουρτουά.
22:48 22/10/2022

Ο Μπενζεμά παρέλαβε τη Χρυσή Μπάλα από Ζιντάν και Μόντριτς και αποθεώθηκε στο Μπερναμπέου (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ο Μπενζεμά παρέλαβε τη Χρυσή Μπάλα από Ζιντάν και Μόντριτς και αποθεώθηκε στο Μπερναμπέου (ΦΩΤΟ) 22/10/2022 Την περασμένη Δευτέρα ο κόσμος του ποδοσφαίρου υποκλίθηκε στην τεράστια κλάση του Καρίμ Μπενζεμά, ο οποίος πήρε το βραβείο της Χρυσής Μπάλας για πρώτη φορά στην καριέρα του ενώ στην ίδια τελετή, που διοργανώθηκε από το France Football, ο συμπαίκτης του στην Ρεάλ, Τιμπό Κουρτουά, τιμήθηκε με το βραβείο "Λεβ Γιασίν" ως ο κορυφαίος κίπερ της χρονιάς. Αμφότεροι έζησαν μεγάλες στιγμές και λίγα 24ωρα αργότερα και συγκεκριμένα στο χορτάρι του "Σαντιάγο Μπερναμπέου", με τη διοίκηση των μερένγκες να τους τιμάει και με το παραπάνω πριν από την έναρξη του αγώ
22:40 22/10/2022

Μουντιάλ 2022: Τηλεοπτικοί σχολιαστές σε αγώνες του Μουντιάλ Κασίγιας και Ινιέστα

fosonline.gr
Μέρος σε τηλεοπτικές μεταδόσεις της ισπανικής τηλεόρασης ως σχολιαστές, θα λάβουν κατά τη διάρκεια του Παγκοσμίου Κυπέλλου στο Κατάρ, οι Ίκερ Κασίγιας και Αντρές Ινιέστα!
21:02 20/10/2022

Χρυσή Μπάλα: Η Μάντσεστερ Σίτι βραβεύτηκε ως η καλύτερη ομάδα και η Ρεάλ θίχτηκε – «Το μεγαλύτερο σκάνδαλο στην ιστορία»

Newsbeast.gr
Στη μεγάλη βραδιά της Ρεάλ Μαδρίτης όπου ο Καρίμ Μπενζεμά πήρε τη Χρυσή Μπάλα και ο Τιμπό Κουρτουά το βραβείο Λεβ Γιασίν για τον καλύτερο τερματοφύλακα, η «βασίλισσα» έφυγε από το Παρίσι… αποσβολωμένη με ορισμένα από τα βραβεία που δόθηκαν. Οι περισσότερες αντιδράσεις προκλήθηκαν για εκείνο του συλλόγου της χρονιάς που πήγε στη Μάντσεστερ Σίτι, ενώ στη δεύτερη θέση βρέθηκε η Λίβερπουλ, ενώ η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν 3η στην κατάταξη παρόλο που κατέκτησε το Champions League, την La Liga, το UEFA Super Cup και το Supercopa της Ισπανίας. Όταν ανακοινώθηκε η νικήτρια του βραβείου τόσο ο πρόεδρος του κλαμπ Φλορεντίνο Πέρεθ όσο και ο Καρίμ Μπενζεμά δεν το περίμεναν και εμφανίστηκαν αμήχανοι. Ο
01:44 18/10/2022

Επιστροφή Κασίγιας με νέο tweet: “Θα σε κρίνουν γι’ αυτό που είσαι, γι’ αυτό που δεν είσαι και γι’ αυτό που νομίζουν ότι είσαι”

aek1924.gr
Ο Ίκερ Κασίγιας, ο οποίος βρίσκεται στο επίκεντρο λόγω του πρόσφατου tweet “Είμαι γκέι”, επέστρεψε με νέα δημοσίευση στην οποία αναφέρεται στο πόσο εύκολα ο κόσμος κρίνει. Ο Ίκερ Κασίγιας βρέθηκε στο επίκεντρο του αθλητικού κόσμου την περασμένη εβδομάδα έπειτα από το tweet “Είμαι γκέι” που ανέβηκε στον λογαριασμό του στην πλατφόρμα και λίγο αργότερα κατέβηκε. Ο […] The post Επιστροφή Κασίγιας με νέο tweet: “Θα σε κρίνουν γι’ αυτό που είσαι, γι’ αυτό που δεν είσαι και γι’ αυτό που νομίζουν ότι είσαι” appeared first on AEK1924.gr.
13:48 16/10/2022

Κασίγιας: «Θα σε κατακρίνουν για αυτό που είσαι»

Gazzetta
Περίπου μια εβδομάδα μετά το αμφιλεγόμενο tweet «I am gay», ο Ίκερ Κασίγιας δημοσίευσε ένα ακόμη παράξενο μήνυμα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σάββατο. Κάποιοι υποστηρικτές του αναρωτιούνται αν κάποιος χάκαρε ξανά τον λογαριασμό του.
09:12 16/10/2022

Στα Χανιά ο Ικέρ Κασίγιας μετά το «είμαι gay» που προκάλεσε σάλο

irafina.gr
Στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Χανιά βρίσκεται ο Ίκερ Κασίγιας λίγα 24ωρα μετά τον πανικό που προκάλεσε στα social media. Πρώτα η ανάρτηση με την οποία αποκάλυψε αρχικά ότι είναι γκέι και έπειτα η δημοσίευση στην οποία ανέφερε ότι έπεσε θύμα χάκερ. Ο Ίκερ Κασίγιας προκάλεσε χαμό το μεσημέρι της Κυριακής στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης. […]
23:42 11/10/2022

Στα Χανιά βρίσκεται ο Ίκερ Κασίγιας (ΦΩΤΟ)

aek1924.gr
Ο άλλοτε αρχηγός της Ρεάλ Μαδρίτης, ταξίδεψε στα μέρη μας και συγκεκριμένα στα Χανιά, ανεβάζοντας μια φωτογραφία στο προσωπικό του λογαριασμό. Ο Ισπανός κίπερ, Ίκερ Κασίγιας βρίσκεται στα Χανιά και κοινοποίησε την παρουσία του μέσω Facebook. Λίγες μέρες μετά τον ντόρο που προκάλεσε η ανάρτησή του στην οποία έκανε λόγο πως είναι ομοφυλόφιλος και η επακόλουθη εξήγησή […] The post Στα Χανιά βρίσκεται ο Ίκερ Κασίγιας (ΦΩΤΟ) appeared first on AEK1924.gr.
17:58 11/10/2022

Ο Κασίγιας με νέα ανάρτηση ανακοίνωσε ότι είναι... στα Χανιά!

fosonline.gr
Νέα ανάρτηση του Ίκερ Κασίγιας, λίγες 24ωρα μετά από εκείνη ότι είναι ομοφυλόφιλος (που αργότερα διέψευσε αποδίδοντας σε «χακάρισμα»...) δείχνει ότι είναι στα Χανιά!
17:26 11/10/2022

Στα Χανιά ο Κασίγιας μετά τον σάλο με το... tweet του (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Στα Χανιά ο Κασίγιας μετά τον σάλο με το... tweet του (ΦΩΤΟ) 11/10/2022 Στα Χανιά βρίσκεται ο Ίκερ Κασίγιας, όπως αποκάλυψε ο ίδιος στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Ο παλαίμαχος Ισπανός τερματοφύλακας βρέθηκε στο στόχαστρο τις προηγούμενες ημέρες λόγω του tweet στο οποίο έγραφε ότι είναι γκέι.  Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι ήταν θύμα χάκερ, αλλά οι αντιδράσεις ήταν πολλές. Ο Κασίγιας, πάντως, δεν έδειξε να θορυβείται από την αρνητική δημοσιότητα, έφτιαξε βαλίτσες και ταξίδεψε στα Χανιά... 
15:42 11/10/2022

Θύμα χάκερ ο Κασίγιας – Έκαναν tweet στον λογαριασμό του ότι είναι γκέι (video)

pressaris.gr
Xάκερ έγραψαν στον λογαριασμό του Ίκερ Κασίγιας στο Twitter ότι είναι γκέι - Η διάψευση από τον παλαίμαχο ποδοσφαιριστή The post Θύμα χάκερ ο Κασίγιας – Έκαναν tweet στον λογαριασμό του ότι είναι γκέι (video) appeared first on pressaris.gr.
10:00 11/10/2022

Ο Κασίγιας, ο Πουγιόλ και η αβάσταχτη ελαφρότητα ενός ομοφοβικού αστείου

Gazzetta
Ο Ίκερ Κασίγιας έκανε ένα tweet που θα μπορούσε, αν δεν ήταν προϊόν ανοησίας ή... χακαρίσματος, να αλλάξει για πάντα την κοινωνία του ποδοσφαίρου.
14:16 10/10/2022

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load