Γιάννης Κατινάκης: «Δεν χτίζω τον ανδριάντα στον Γιώργο Λιάγκα ούτε τον έχω εικόνισμα»

20:04 - 09/10/2022

Με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του J2US, ο Γιάννης Κατινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο […] The post Γιάννης Κατινάκης: «Δεν χτίζω τον ανδριάντα στον Γιώργο Λιάγκα ούτε τον έχω εικόνισμα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιάννης Κατινάκης: Δεν χτίζω ανδριάντα στον Γιώργο Λιάγκα ούτε τον έχω εικόνισμα

Με αφορμή τη συμμετοχή στο νέο κύκλο του J2US, ο Γιάννης Κατινάκης παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Γεια σου» και τον δημοσιογράφο Κωνσταντίνο Αρτσίτα την Κυριακή. Μάλιστα, ο εαρός ηθοποιός και Youtuber δεν έκρυψε την αδυναμία που… δεν τρέφει στο πρόσωπο του Γιώργου Λιάγκα. Πιο συγκεκριμένα, ο Γιάννης Κατινάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο Γιώργος Λιάγκας δεν είναι, να πεις, ο αγαπημένος μου παρουσιαστής. Να πεις ότι του χτίζω τον ανδριάντα ή τον έχω εικόνισμα πάνω από το κεφάλι μου. Μαρία μου, να ξέρεις, από παιδάκι από το «Φ+Μ Live» σε βλέπω και να ξέρεις πως έκανες τις αγαπημένς μου φάρσες! Τις έχω δει όλες στο Youtube, ειδικά με την Γιώτα Τσιμπρικίδου και τον Τάκη Ζαχαράτο ήταν…

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο