Κακός χαμός με στρίπερ σε γηροκομείο: Ηλικιωμένη έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που χόρευαν
08:10 - 10/10/2022
Το στριπτίζ πάρτι σε ένα γηροκομείο στην Κολομβία δεν πήγε όπως το περίμεναν. Μια ηλικιωμένη γυναίκα φαίνεται πως έπαθε καρδιακή προσβολή την ώρα που οι ημίγυμνοι άντρες χόρευαν κοντά της. Το βίντεο αναρτήθηκε στο Instagram από την influencer Νάντια Καρταγκένα και δείχνει γυναίκες και άντρες στρίπερ στο γηροκομείο να χορεύουν. Κάποια στιγμή όμως που στρίπερ χορεύουν μια γυναίκα πιάνει το στήθος της και χάνει την ισορροπία της. Σπεύδουν να της δώσουν νερό και καλούν ασθενοφόρο. «Σήμερα διοργάνωσα ένα ερωτικό πάρτι σε ηλικιωμένους και τρόμαξα όσο δεν έχω τρομάξει στη ζωή μου γιατί δεν περίμενα αυτό που συνέβη και η αλήθεια είναι ότι θέλω να ζητήσω συγγνώμη, ήθελα απλά να τους χαρίσω μερικές
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ηλικιωμένη σε γηροκομείο της Κολομβίας έπαθε καρδιακή προσβολή μετά από χορό στρίπερ
Μια influencer από την Κολομβία θέλησε να ασχοληθεί με το φαινόμενο εγκατάλειψης των ηλικιωμένων στη χώρα της. Θεώρησε λοιπόν καλή ιδέα να διοργανώσει μια επίσκεψη γυναικών και ανδρών στρίπερ σε γηροκομείο, προκειμένου να ψυχαγωγήσει τους τρόφιμους αλλά και να ανοίξει το ζήτημα στα social media. Βίντεο από αυτή την… πρωτότυπη επίσκεψη των στρίπερ στο εν ... Περισσότερα
To άρθρο Ηλικιωμένη σε γηροκομείο της Κολομβίας έπαθε καρδιακή προσβολή μετά από χορό στρίπερ δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο