Κλέλια Ρένεση και Ζέτα Δούκα ξεσπούν για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό - «Σιχάματα»!
09:14 - 11/10/2022
Με αφορμή την υπόθεση σεξουαλικής κακοποίησης και μαστροπείας με θύμα ένα 12χρονο κορίτσι στον Κολωνό, τόσο η Κλέλια Ρένεση όσο και η Ζέτα Δούκα ξέσπασαν...
Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Στέφανος Κωνσταντινίδης: Ξέσπασε σε κλάματα για την υπόθεση της 12χρονης στον Κολωνό
«Τι να κάνω; Να πάρω το νόμο στα χέρια μου και να πάω στη φυλακή εγώ; » ανέφερε μεταξύ άλλων
Διαβάστε το στο Να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των 213 ζητά για την υπόθεση της 12χρονης ο Κικίλιας
«Ως πατέρας έχω αρρωστήσει με αυτά που έχουν συμβεί! Δεν το χωράει το μυαλό μου» Αδιανόητο χαρακτήρισε το γεγονός πως δεν έχουν δοθεί στη δημοσιότητα τα ονόματα των 213 ανδρών που βίασαν ή ήθελαν να βιάσουν το 12χρονο κοριτσάκι στον Κολωνό ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας. «Ως πατέρας έχω αρρωστήσει με αυτά που έχουν συμβεί σε αυτό το
Το άρθρο Να βγουν στη δημοσιότητα τα ονόματα των 213 ζητά για την υπόθεση της 12χρονης ο Κικίλιας εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε το στο paraskhnio.grΑυτοί είναι οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό
Στην δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, έδωσε η αστυνομία τα στοιχεία ταυτότητας, τις φωτογραφίες καθώς και την ασκηθείσες ποινικές δίωξεις σε βάρος του 53χρονου και του 42 χρονου, οι οποίοι συνελήφθησαν την 7-10-2022 από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής. Σε βάρος του 53χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για βιασμό […]
Αυτοί είναι οι δυο κατηγορούμενοι για την υπόθεση βιασμού 12χρονης στον Κολωνό on BLUE SKY.
Διαβάστε το στο blueskytv.gr