Βεζένκοβ σε Σπανούλη: «Σε αγαπώ, σε εκτιμώ, αλλά...»

17:26 - 11/10/2022

Βεζένκοβ σε Σπανούλη: «Σε αγαπώ, σε εκτιμώ, αλλά...» 11/10/2022 Λίγες ημέρες πριν από την επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, ο Σάσα Βεζένκοβ έστειλε μήνυμα στον πρώην συμπαίκτη του και νυν προπονητή του Περιστερίου που πλέον θα είναι αντίπαλος της ομάδας που αγάπησε, αντίπαλος των οπαδών που τον λάτρεψαν. Αρχής γενομένης από το απόγευμα της Κυριακής (16/11 στις 19:15). "Έδειξε το κίνητρό του και πόση αγάπη βάζει σε αυτό που κάνει. Δεν έχω αμφιβολία για το τι θα κάνει, για το ότι θα πάρει το maximum από τους παίκτες του, είδαμε ότι το πρώτο δείγμα στο Basketball Champions League ήταν πολύ θετικό. Βασίλη μου σε αγαπώ και σε εκτιμώ,

Διαβάστε Περισσότερα στο filathlos.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μήνυμα Βεζένκοφ σε Σπανούλη: «Σε αγαπώ, σε εκτιμώ αλλά δεν μπορείς να με σταματήσεις»

Ο Σάσα Βεζένκοφ έστειλε το δικό του μήνυμα στον Βασίλη Σπανούλη λίγες μέρες πριν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με το Περιστέρι για τη Basket League. Η επιστροφή του Βασίλη Σπανούλη στο ΣΕΦ, αυτή τη φορά ως αντίπαλος και προπονητής πλησιάζει. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται το Περιστέρι στις (16/10) για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket league, με την επιστροφή του πρώην […]

Διαβάστε το στο lamianow.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ filathlos.gr

Πρόβλημα στην Ρεάλ με Φελίζ: Αμφίβολος για τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό

ΕΟΚ: Ο Λιόλιος ορίζει αρχιδιαιτητή τον Ηλία Κορομηλά

ΒΙΝΤΕΟ – Γιάννης Παπαστεφανάκης: «Είχαμε τον μεγάλο Ιβάν Σαββίδη δίπλα μας»

Με Σαν Ρόκε Λας Πάλμας ο ΠΑΟΚ στους «32» του CEV Challenge Cup

Τα νεότερα με Πετρούσεφ στον Ολυμπιακό ενόψει Ζαλγκίρις

Μεσίτης του Μπάλντοκ: «Τα λόγια μου ήταν πολύ προσεκτικά…» (ΦΩΤΟ)