Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Καραγιάννης
18:50 - 11/10/2022
Θετικός στον κορωνοϊό διαγνώστηκε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές Γιώργος Καραγιάννης, όπως ενημέρωσε με ανάρτησή του στο facebook.
Το άρθρο Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιώργος Καραγιάννης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο paraskhnio.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Καραγιάννης
Θετικός στον κορονοϊό για πρώτη φορά διαγνώστηκε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, Γιώργος Καραγιάννης, όπως το ανακοίνωσε με ανάρτηση στο twitter. Ο Γιώργος Καραγιάννης ενημέρωσε ότι έκανε τεστ PCR και βγήκε θετικό με τον υφυπουργό να σημειώνει πως «όλα θα πάνε καλά, καθώς είμαι τριπλά εμβολιασμένος». Η ανάρτησή του έχει ως εξής: «Τα θετικά νέα ... Περισσότερα
To άρθρο Θετικός στον κορονοϊό ο Γιώργος Καραγιάννης δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΘετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Αχ. Καραμανλής
Θετικός διαγνώστηκε το πρωί της Τετάρτης ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλής.Περισσότερα...
Διαβάστε το στο NewsBombΘετικός στον κορονοϊό ο Κώστας Αχ. Καραμανλής
Θετικός στον κορονοϊό βρέθηκε ο υπουργός Μεταφορών, Κώστας Αχ. Καραμανλής, όπως ανακοίνωσε ο ίδιος το πρωί της Τετάρτης, με ανάρτησή του στο Twitter. «Δουλειά από το σπίτι για λίγες ημέρες, πλήρως απομονωμένος. Έχοντας έναν ελαφρύ πονόλαιμο και λίγο συνάχι έκανα ένα έκτακτο τεστ, το οποίο βγήκε θετικό. Πιστεύω ότι ο εμβολιασμός μου, θα βοηθήσει την οικογένειά μου κι εμένα» έγραψε ο υπουργός στο Twitter.
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΘετικός στον κορονοϊό ο υπουργός Κώστας Αχ. Καραμανλής
Ο υπουργός διευκρινίζει ότι βρίσκεται ήδη σε απομόνωση και έχει ήπια συμπτώματα.
Διαβάστε το στο thetoc.gr