#Γιώργος Καραγιάννης

Γιώργος Καραγιάννης: Συγκίνηση στην κηδεία του

paraskhnio.gr
Σε ηλικία 95 ετών, έφυγε από τη ζωή προ ημερών ο Γιώργος Καραγιάννης και πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στον Ιερό Ναό της Αγίας Μαρίνας στην Εκάλη, για να τον αποχαιρετήσουν. Συγγενείς, φίλοι και συνεργάτες βρέθηκαν στο σημείο για να πουν το δικό τους αντίο στον παραγωγό κινηματογραφικών ταινιών, τηλεοπτικών προγραμμάτων και ιδρυτή των ΚΑΠΑ Studios. Στην Το άρθρο Γιώργος Καραγιάννης: Συγκίνηση στην κηδεία του εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:28 05/04/2024

Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Μαζί στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη

zappit.gr
Την Παρασκευή 5 Απριλίου πραγματοποιήθηκε η κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη, του γνωστού παραγωγού μεγάλων τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων. Ο Γιώργος Καραγιάννης υπήρξε […] The post Δημήτρης Λάλος – Μαριλίτα Λαμπροπούλου: Μαζί στην κηδεία του Γιώργου Καραγιάννη appeared first on Zappit.
15:00 05/04/2024

Πέθανε ο σημαντικός Έλληνας παραγωγός Γιώργος Καραγιάννης

fosonline.gr
Υπήρξε το πρόσωπο - κλειδί πίσω από δεκάδες διάσημες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές.
20:46 03/04/2024

Πέθανε ο Γιώργος Καραγιάννης παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων

eretikos.gr
Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός παραγωγός κινηματογραφικών και τηλεοπτικών προγραμμάτων, Γιώργος Καραγιάννης Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Καραγιάννης, ο μεγαλύτερος παραγωγός τηλεοπτικών και κινηματογραφικών προγραμμάτων. Τον θάνατο του πασίγνωστου παραγωγού έκανε γνωστό κατά τη διάρκεια της εκπομπής του ο Γιώργος Λιάγκας. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής: «είχε μία απώλεια ο Γιάννης Καραγιάννης σήμερα. […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:58 03/04/2024

Γιώργος Καραγιάννης: Πέθανε ο ιδιοκτήτης των ΚΑΠΑ Studios

youfly.com
Σήμερα, έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Καραγιάννης, ένας από τους μεγαλύτερους παραγωγούς κινηματογραφικών ταινιών και τηλεοπτικών προγραμμάτων στην Ελλάδα. Υπήρξε ιδιοκτήτης  της εταιρείας που έχει και τα γνωστά ΚΑΠΑ Studios, εκεί όπου γυρίζονται σήμερα σειρές και ψυχαγωγικές εκπομπές για τα μεγαλύτερα κανάλια της χώρας. Ο Γιώργος Λιάγκας, μέσα από την εκπομπή του σήμερα 3/4,  […] The post Γιώργος Καραγιάννης: Πέθανε ο ιδιοκτήτης των ΚΑΠΑ Studios appeared first on Youfly.
11:58 03/04/2024

Έγκλημα Τέμπη: Στο κάδρο των ευθυνών και ο «άνθρωπος του Κυριάκου»

documentonews.gr
Ο πρώην γγ και πρώην υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης έτυχε της προστασίας και της κάλυψης του Μεγάρου Μαξίμου όσο τα… Το άρθρο Έγκλημα Τέμπη: Στο κάδρο των ευθυνών και ο «άνθρωπος του Κυριάκου» εμφανίστηκε πρώτα στο Documento.
08:09 19/03/2024

Όθρυς: 33 χρόνια από την συντριβή του C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας – Οι θεωρίες συνωμοσίας για το αεροσκάφος

lamianow.gr
Πέρασαν 33 χρόνια από τις 5 Φεβρουαρίου 1991 όταν και συνετρίβη το αεροσκάφος C-130 της Πολεμικής Αεροπορίας στο όρος Όθρυς. Ωστόσο ακόμα ουδείς γνωρίζει τα ακριβή αίτια που προκάλεσαν την τραγωδία με το μεταγωγικό αεροσκάφος υπ. Αρ.748 το οποίο μετέφερε 63 αξιωματικούς, υπαξιωματικούς και σμηνίτες της Π.Α. και συνετρίβη στην κορυφή Τσατάλι του όρους Όθρυς σε υψόμετρο 1.520 μέτρων. Το C-130 είχε απογειωθεί από την Ελευσίνα με τελικό προορισμό την 115 Πτέρυγα Μάχης στα Χανιά της Κρήτης, ενώ θα έκανε μια ενδιάμεση στάση για να παραλάβει προσωπικό στην 111 ΠΜ στον Αγχίαλο. Περίπου 20 λεπτά μετά την απογείωσή του, το στίγμα του χάθηκε από το ραντάρ, δίχως
12:37 05/02/2024

Γιώργος Καραγιάννης: Ισχυρή ΝΔ σημαίνει ταχεία εφαρμογή των δεσμεύσεων για πολιτική και κοινωνική σταθερότητα

paraskhnio.gr
Την πεποίθηση ότι η αυτοδυναμία της Νέας Δημοκρατίας στις εκλογές της 25ης Ιουνίου είναι απόλυτα εφικτή, εξέφρασε ο πρώην Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης υπογραμμίζοντας, πως «πρέπει να κατανοήσουν όλοι ότι οι κάλπες είναι άδειες». Όπως σχολίασε ο κ. Καραγιάννης σε συνέντευξή του στην Κυριακάτικη Απογευματινή, «η Νέα Δημοκρατία θα είχε ήδη αυτοδυναμία και μάλιστα ισχυρή Το άρθρο Γιώργος Καραγιάννης: Ισχυρή ΝΔ σημαίνει ταχεία εφαρμογή των δεσμεύσεων για πολιτική και κοινωνική σταθερότητα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:28 18/06/2023

Καραγιάννης: Η κυβέρνηση είναι δίπλα στους πολίτες της Εύβοιας με έργα

paraskhnio.gr
Τις εργασίες για την κατασκευή της νέας Γέφυρας Φύλλων στην Χαλκίδα επιθεώρησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, κ. Γιώργος Καραγιάννης, ενώ είχε συσκέψεις με εκπροσώπους της Τοπικής Αυτοδιοίκησης. Η αποκατάσταση των τριών γεφυρών προχωρά με γρήγορους ρυθμούς και προβλέπεται στο τέλος καλοκαιριού να έχει ολοκληρωθεί η νέα Γέφυρα Φύλλων και στις αρχές Το άρθρο Καραγιάννης: Η κυβέρνηση είναι δίπλα στους πολίτες της Εύβοιας με έργα εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
16:20 16/05/2023

Εκλογές 2023 - Γιώργος Καραγιάννης: «Η στρατηγική του Κυριάκου Μητσοτάκη δημιουργεί νέες ισχυρές κοινωνικές συμμαχίες»

ProtoThema.gr
Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών μίλησε στο ΑΠΕ για τη μάχη των φετινών εκλογών και την επόμενη μέρα
12:56 14/05/2023

Ο Γιώργος Καραγιάννης επισκέφτηκε εργοτάξια στην Εγνατία Οδό

NewsBomb
Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών επισκέφτηκε τις εργασίες σε τρία οδικά έργα που υλοποιεί η Εγνατία Οδός, από τη Θεσσαλονίκη…Περισσότερα...
10:24 11/05/2023

Καραγιάννης: Τους πρώτους μήνες του 2024 η παράδοση του έργου

pagenews.gr
Τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την οδική σύνδεση του 6ου προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης επιθεώρησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, κ. Γιώργος Καραγιάννης
11:56 10/05/2023

Γιώργος Καραγιάννης: Το 2024 η οδική σύνδεση του λιμανιού Θεσσαλονίκης με ΠΑΘΕ και Εγνατία

Newsit
Τις εργασίες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την οδική σύνδεση του 6ου προβλήτα του λιμανιού της Θεσσαλονίκης επιθεώρησε ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης, στο πλαίσιο της επίσκεψής του σε εργοτάξια της Εγνατίας Οδού στη Βόρεια Ελλάδα. Με την νέα σύνδεση η κυκλοφορία από ΠΑΘΕ και Εγνατία Οδό προς τον ... Περισσότερα To άρθρο Γιώργος Καραγιάννης: Το 2024 η οδική σύνδεση του λιμανιού Θεσσαλονίκης με ΠΑΘΕ και Εγνατία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
11:54 10/05/2023

Επίσκεψη του Υφυπουργού Υποδομών Γ. Καραγιάννη σε εργοτάξια της Εγνατίας Οδού

evros24.gr
Ο Υφυπουργός Υποδομών κ. Γιώργος Καραγιάννης θα επισκεφθεί εργοτάξια της Εγνατίας Οδού σε Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Ξάνθη την Τετάρτη 10 Μαΐου. Το πρόγραμμα του κ. Καραγιάννη έχει ως εξής: https://maps.app.goo.gl/qTXUT2u1V55YJNRWA?g_st=isi 9:15 Δηλώσεις στα ΜΜΕ στο εργοτάξιο του 6ου Προβλήτα του Λιμένα Θεσσαλονίκης https://maps.google.com/?q=40.966057,24.342047 https://maps.app.goo.gl/EFAguMjAFi6tdRHb6 17:45 Δηλώσεις στα ΜΜΕ στο εκλογικό κέντρο της ΝΔ
15:01 09/05/2023

Παράδοση μέσα στο 2023 του αυτοκινητοδρόμου Τρίκαλα – Καλαμπάκα ανακοίνωσε ο Καραγιάννης

paraskhnio.gr
Μέσα στο 2023 θα παραδοθεί το τμήμα Τρίκαλα - Καλαμπάκα του αυτοκινητοδρόμου Ε65. ο οποίος ολοκληρώνεται πλήρως το 2025 δήλωσε σήμερα ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης. Ό Υφυπουργός Υποδομών αναφερόμενος στην πρόοδο του έργου τόνισε ότι Ο αυτοκινητόδρομος Ε65 αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Κεντρικής Ελλάδας και ταυτόχρονα αναβαθμίζει τη σύνδεση με τη Δυτική Μακεδονία και Το άρθρο Παράδοση μέσα στο 2023 του αυτοκινητοδρόμου Τρίκαλα – Καλαμπάκα ανακοίνωσε ο Καραγιάννης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
10:06 09/05/2023

Καραγιάννης : Εντός του 2023 θα παραδοθεί το τμήμα Τρίκαλα – Καλαμπάκα, του Ε65

Newsbeast.gr
Μέσα στο 2023 θα παραδοθεί το τμήμα Τρίκαλα – Καλαμπάκα του αυτοκινητοδρόμου Ε65, ο οποίος ολοκληρώνεται πλήρως το 2025 δήλωσε σήμερα ο Υφυπουργός Υποδομών Γιώργος Καραγιάννης. Ό Υφυπουργός Υποδομών αναφερόμενος στην πρόοδο του έργου τόνισε ότι «ο αυτοκινητόδρομος Ε65 αποτελεί τη ραχοκοκαλιά της Κεντρικής Ελλάδας και ταυτόχρονα αναβαθμίζει τη σύνδεση με τη Δυτική Μακεδονία και το εξωτερικό μέσω της Εγνατίας Οδού. Τι σημαίνει αυτό; Στην οικονομία: 1.000 νέες θέσεις εργασίας την περίοδο της κατασκευής, 0,5% συμβολή στο ΑΕΠ. Στις μεταφορές: 181,5 χλμ. σύγχρονου αυτοκινητοδρόμου θα συνδέουν το λιμάνι της Ηγουμενίτσας, την πύλη της Ελλάδας στην Κεντρική Ευρώπη, με το λιμάνι του Βόλου, εν
09:50 09/05/2023

Γιώργος Καραγιάννης: Τρεις προσφορές για τον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης

paraskhnio.gr
«Σήμερα είναι μια μεγάλη ημέρα για το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών. Μία ημέρα δικαίωσης και ικανοποίησης για την Κρήτη», έγραψε στο Facebook o υφυπουργός Υποδομών, Γιώργος Καραγιάννης, εκφράζοντας την ικανοποίησή του για τις εξελίξεις σχετικά με το έργο του ΒΟΑΚ. Οι δεσμευτικές προσφορές για τη Σύμβαση Παραχώρησης του ΒΟΑΚ, τη μεγαλύτερη παραχώρηση της τελευταίας 15ετίας, αποδεικνύουν Το άρθρο Γιώργος Καραγιάννης: Τρεις προσφορές για τον βόρειο οδικό άξονα Κρήτης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
15:10 08/05/2023

«Χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση για οικονομία, επιχειρήσεις και επενδύσεις» τονίζει ο Καραγιάννης

paraskhnio.gr
Στην ανάγκη η χώρα να έχει μία σταθερή κυβέρνηση αναφέρθηκε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης μιλώντας στη Γενική Συνέλευση της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος που πραγματοποιήθηκε στην Έδεσσα. Σύμφωνα με τον κ. Καραγιάννη «μία σταθερή κυβέρνηση θα δημιουργήσει καλύτερες και περισσότερες ευκαιρίες ανάπτυξης, από την οποία θα ωφεληθούν όλοι Το άρθρο «Χρειάζεται ισχυρή κυβέρνηση για οικονομία, επιχειρήσεις και επενδύσεις» τονίζει ο Καραγιάννης εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
19:06 06/05/2023

Πάτρα – Πύργος: Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος

paraskhnio.gr
Για την πορεία κατασκευής του αυτοκινητόδρομου «Πάτρα – Πύργος» ενημέρωσε τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης στο πλαίσιο επίσκεψης στο εργοτάξιο που βρίσκεται στην περιοχή Χανάκια του τμήματος Αμαλιάδα – Πύργος. Στο τμήμα που επισκέφθηκε ο Πρωθυπουργός, κατασκευάζονται οι 2 ανισόπεδοι κόμβοι των πόλεων Αμαλιάδας και Πύργου καθώς και 6 γέφυρες. Το άρθρο Πάτρα – Πύργος: Πότε θα δοθεί στην κυκλοφορία ο αυτοκινητόδρομος εμφανίστηκε πρώτα στο Paraskhnio.gr.
21:56 05/05/2023

«Πάτρα-Πύργος»: Η πορεία των έργων στον αυτοκινητόδρομο – Τα χαρακτηριστικά του και οι προθεσμίες

naftemporiki.gr
Τον  Κυριάκο Μητσοτάκη, ενημέρωσε ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις υποδομές, Γιώργος Καραγιάννης για την πορεία κατασκευής του αυτοκινητόδρομου «Πάτρα-Πύργος», στο πλαίσιο επίσκεψης του πρωθυπουργού στο εργοτάξιο που… «Πάτρα-Πύργος»: Η πορεία των έργων στον αυτοκινητόδρομο – Τα χαρακτηριστικά του και οι προθεσμίες - Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ
19:40 05/05/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load