Ο Ναστραντίν, ο Ερντογάν και… εμείς!

02:38 - 12/10/2022

Του Θανάση Κ. Γνωστή είναι σε όλους σας η ιστοριούλα με τον Ναστραντίν Χότζα. Πήγε, που λέτε, μια φορά ένα χωρικός σε απελπισία και του είπε: -- Χότζα μου, ζούμε σε μια μικρή καλύβα, εγώ η γυναίκα μου και τα τρία παιδιά μου. Είμαστε πολύ στενόχωρα. Κάνε κάτι να νοιώσουμε καλύτερα… Ο Χότζας του πρότεινε τότε να βάλει μέσα στην καλύβα του – όπου ήδη πέντε άτομα ασφυκτιούσαν – και το… σκύλο! -- Μα Χότζα μου… -- Κάνε αυτό που σου λέω. Κι έλα να μου πεις… Την άλλη μέρα ήλθε ο άνθρωπος απελπισμένος. -- Χότζα μου, έβαλα και το σκύλο, όπως μου είπες, αλλά τα πράγματα έγιναν χειρότερα… -- Ωραία, του απαντάει ο Χότζας. Τώρα βάλε και τις κότες! -- Μα Χότζα μου… -- Κάνε αυτό π

Διαβάστε Περισσότερα στο tilegrafimanews.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tilegrafimanews.gr

ΠΛΗΡΩΜΕΣ ΟΠΕΚΑ ΚΑΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ-Ολες οι ημερομηνίες καταβολών έως τελη Οκτωβίου 2024- Αιτήσεις για επιδόματα 

Συνελήφθησαν 4 εφοριακοί και ένας λογιστής για εκβιασμούς φορολογουμένων Κέρκυρα: Συνελήφθησαν 4 εφοριακοί και ένας λογιστής για εκβιασμούς φορολογουμένων

Τι άφησε πίσω του ο Μίλτον: 16 νεκροί από ανεμοστρόβιλους – Εκατομμύρια νοικοκυριά χωρίς ηλεκτρικό

Μητσοτάκης στο Παίδων «Αγία Σοφία»: Το ΕΣΥ αλλάζει, έχουμε στρατηγικό σχέδιο 3ετίας

ΑΣΕΠ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ-6Κ/2024: Χιλιάδες θέσεις εργασίας στο ΜΕΤΡΟ, Αστυνομία, Υπουργεία

ΕΚΤΑΚΤΟ-ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ: Τι έρχεται εντός Νοεμβρίου 2024 για 370 συνταξιούχους και τα αναδρομικά-ΟΠΕΚΕΠΕ πληρωμές