Δανάη Μπάρκα: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της

11:42 - 12/10/2022

Δύσκολη είναι η σημερινή μέρα για τη Δανάη Μπάρκα. Η παρουσιάστρια του «Πάμε Δανάη!» έχασε τη γιαγιά της. Τα δυσάρεστα νέα ανακοίνωσε η ίδια μέσα από την εκπομπή της. «Έφυγε πριν από λίγη ώρα από τη ζωή η γιαγιούλα μου. Η γιαγιά από τη μεριά του του μπαμπά μου, από τα Γιάννενα», είπε στην έναρξη […] The post Δανάη Μπάρκα: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της appeared first on OK.

Διαβάστε Περισσότερα στο okmag.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Δανάη Μπάρκα: Το συγκινητικό βίντεο με τη γιαγιά της που πέθανε

«Αντίο γιαγιούλα μου, σε αγαπώ για πάντα»  έγραψε στην ανάρτησή της

Διαβάστε το στο

Δανάη Μπάρκα: Δάκρυσε στον αέρα γιατί «έφυγε» η γιαγιά της

Ο πόνος είναι πόνος και δεν μπορείς να τον κρύψεις. Οι παρουσιαστές και παρουσιάστριες, είναι άνθρωποι και έχουν ευαισθησίες, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για το θάνατο ενός συγγενικού τους προσώπου. Λυγίζουν στον «αέρα». Αυτό συνέβη και στην παρουσιάστρια, Δανάη Μπάρκα, η οποία δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά της κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, για τον χαμό της γιαγιά της. Ντυμένη στα μαύρα, η παρουσιάστρια ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση, του θανάτου της γιαγιά της. «Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα, γιατί έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου, η μαμά του μπαμπά μου από τα Γιάννενα. Αυτή είναι μια εξέλιξη λυπητερή», είπε η Μπάρκα. «Να στείλω την αγάπη μου στο χωριό μου, σε λίγες ώρες θα είμα

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της

Δύσκολες ώρες περνάει η Δανάη Μπάρκα, καθώς σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της, η μητέρα του πατέρα της.

Διαβάστε το στο thebest.gr

Δανάη Μπάρκα: Βούρκωσε στον «αέρα» της εκπομπής – Πέθανε η γιαγιά της

Πένθος βιώνει η Δανάη Μπάρκα, καθώς λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, η γιαγιά της, Γιώτα έφυγε από τη ζωή.Πένθος βιώνει η Δανάη Μπάρκα, καθώς λίγο πριν ξεκινήσει η εκπομπή της, η γιαγιά της, Γιώτα έφυγε από τη ζωή.Η παρουσιάστρια εμφανίστηκε δακρυσμένη στον αέρα της εκπομπής, ντυμένη στα μαύρα και ανακοίνωσε τη δυσάρεστη είδηση. «Είναι μια πολύ δύσκολη μέρα για μένα, γιατί έφυγε από τη ζωή η γιαγιά μου, η μαμά του μπαμπά μου […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της

Δύσκολες ώρες περνάει η Δανάη Μπάρκα, καθώς σήμερα το πρωί έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της, η μητέρα του […] The post Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: Έφυγε από τη ζωή η γιαγιά της appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Πένθος για τη Δανάη Μπάρκα: Έχασε τη γιαγιά της

«Είναι μια δύσκολη μέρα για εμένα»

Διαβάστε το στο news.gr

Πάτρα: Έφυγε από τη ζωή η Θεοδώρα Σπηλιάδη Νταλκαράνη

Έφυγε από τη ζωή η συνταξιούχος καθηγήτρια του πρώην ΑΤΕΙ Πατρών Θεοδώρα Σπηλιάδη Νταλκαράνη σε ηλικία 75 ετών.Η Θεοδώρα Σπηλιάδη Νταλκαράνη ήταν μία λαμπρή επιστήμων της παλαιότερης γενιάς που άφησε τη σφραγίδα της στο ΑΤΕΙ Πατρών. Ήταν παντρεμένη με τον Τάκη Σπηλιάδη και μητέρα τριών παιδιών, της Αντιγόνης Σπηλιάδη, της Διδούς Σπηλιάδη και του Κωνσταντίνου […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ okmag.gr

Ζήνα Κουτσελίνη: «Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου με έχει στηρίξει πολύ παραπάνω από ανθρώπους που περίμενα ότι θα το έκαναν»

Καίτη Φίνου: Εξηγεί για ποιο λόγο έχασε τα δόντια της

Κατερίνα Λιόλιου: Η αποκάλυψη που δεν περιμέναμε – «Είχα μια σκοτεινή περίοδο…»

Μαρία Κωνσταντάρου: Πήγε στο Cash or Trash για να πουλήσει έναν συλλεκτικό καθρέφτη

Κιάρα Φεράνι: Οι πρώτες φωτογραφίες από το νέο της σπίτι

Ελεάνα Στραβοδήμου: «Με αφορά η δημιουργία οικογένειας, αλλά όχι ο γάμος»