Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τύχει να επιλέξω πρόσωπο για την εκπομπή και να σκέφτομαι ότι κάνω εξυπηρέτηση, κάνουμε λάθη»
15:14 - 12/10/2022
Με αφορμή τη συνέντευξη του Νίκου Κουρή στην εκπομπή της, στην οποία ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι
To άρθρο Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τύχει να επιλέξω πρόσωπο για την εκπομπή και να σκέφτομαι ότι κάνω εξυπηρέτηση, κάνουμε λάθη» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελένη Μενεγάκη: Έχω επιλέξει πρόσωπο για την εκπομπή και σκεφτόμουν ότι κάνω εξυπηρέτηση
«Θέλω να πω ότι κάνουμε και λάθη κάνουμε και σωστά» συμπλήρωσε η παρουσιάστρια
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: «Έχω επιλέξει πρόσωπο για την εκπομπή και σκεφτόμουν ότι κάνω εξυπηρέτηση»
Στις λάθος επιλογές που έχει κάνει κατά καιρούς, όσον αφορά τους συνεργάτες της, αναφέρθηκε η Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια, με αφορμή τη συνέντευξη που έδωσε ο Νίκος Κουρής στην εκπομπή της, στην οποία ο ηθοποιός παραδέχτηκε ότι δεν κάνει δημόσιες σχέσεις, «άνοιξε» την καρδιά της και αναφέρθηκε στα δικά της λάθη. Είπε συγκεκριμένα: «Μου έρχονται διάφορα στο μυαλό, […]
Διαβάστε το στο Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τύχει να επιλέξω πρόσωπο στην εκπομπή και να πω ότι κάνω κάποια εξυπηρέτηση»
Μετά την προβολή ενός βίντεο με τον Νίκο Κουρή, η Ελένη Μενεγάκη άδραξε την ευκαιρία να αναφέρει στον αέρα πως […]
The post Ελένη Μενεγάκη: «Έχει τύχει να επιλέξω πρόσωπο στην εκπομπή και να πω ότι κάνω κάποια εξυπηρέτηση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΕλένη Μενεγάκη: "Έχει τύχει να επιλέξω πρόσωπο στην εκπομπή και να πω ότι κάνω κάποια εξυπηρέτηση"
"Κάνουμε και λάθη, κάνουμε και σωστά"
Διαβάστε το στο patrasevents.gr