Πανευτυχής ο Βασίλης Σπανούλης - Γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου το 6ο τους παιδί!

10:51 - 20/01/2020

Γονείς για 6η φορά έγιναν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, το πρωί της Δευτέρας. Η Ολυμπία έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο κοριτσάκι με τον...

Διαβάστε Περισσότερα στο govastileto.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Πανευτυχής ο Βασίλης Σπανούλης - Γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου το 6ο τους παιδί

Γονείς για 6η φορά έγιναν η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης, το πρωί της Δευτέρας...

Διαβάστε το στο Zougla

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης : Ήρθε στον κόσμο το έκτο τους παιδί!

Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης πλέουν σε πελάγη ευτυχίας καθώς υποδέχτηκαν στην οικογένεια τους το νέο μέλος!

Διαβάστε το στο vita.gr

Το… έκτο για τον Βασίλη Σπανούλη! Γέννησε η Ολυμπία Χοψονίδου (photo)

Η Ολυμπία Χοψονίδου έφερε στον κόσμο το έκτο παιδί της οικογένειας Σπανούλη αυξάνοντας την ευτυχία τους. Ο Βασίλης Σπανούλης με το χαμόγελο ζωγραφισμένο στο πρόσωπό του, ανέβασε μια φωτογραφία στο instagram κρατώντας στην αγκαλιά του το όγδοο μέλος της οικογένειας και το έκτο παιδί του. Στο πλευρό του τα άλλα πέντε παιδιά της οικογένειας . […]

Διαβάστε το στο makeleio.gr

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Γεννήθηκε το έκτο τους παιδί

Σε πελάγη ευτυχίας το ζευγάρι...

Διαβάστε το στο news.gr

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης : Ηρθε στον κόσμο το έκτο τους παιδί!

Δείτε τη νέα φωτογραφία που ανέβασε η Ολυμπία Χοψονίδου με την νεογέννητη κόρη της και τα άλλα της παιδιά -Πρώτος ο αρχηγός του Ολυμπιακού είχε αανρτήσει φωτογραφία στο Instagram με το «Νο 6» της οικογένειας Κατά ένα μέλος αυξήθηκε η οικογένεια του Βασίλη Σπανούλη καθώς με τη σύζυγό του Ολυμπία Χοψονίδου υποδέχτηκαν στον κόσμο το έκτο τους παιδάκι. Ο αρχηγός της […]

Διαβάστε το στο diaforetiko.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ govastileto.gr

Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Ο μπαμπάς μου έφυγε σε τροχαίο δυστύχημα, έπεσε κάποιος πάνω του»

Παναγιώτης Στάθης σε ζωντανή σύνδεση με το Happy Day: «Έχει υψηλότατη τηλεθέαση η κυρία Τσιμτσιλή»

«Οδεύω προς τα 40 και έχω πάθει κρίση»: Η ειλικρινής παραδοχή του Κωνσταντίνου Βασάλου για την ηλικία του

Η Έλλη Στάη για τη σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στην καριέρα της: «Τα έχουμε υποστεί αυτά, δεν είμαι η μόνη»

The Voice – Γιώργος Μαζωνάκης: «Εκπομπές που ξεφτιλίζουν ανθρώπους» – Η σπόντα που δεν πέρασε απαρατήρητη

Κατέρρευσε ο Στέφανος Παπαδόπουλος: «Μου είπαν ότι θα κυκλοφορήσει βίντεο με προσωπικές μου στιγμές»