#Ολυμπία Χοψονίδου

Η Ολυμπία Χοψονίδου στο ΣΕΦ για να δει το Ελλάδα – Τσεχία

Newsit
Η γυναίκα του Βασίλη Σπανούλη Ολυμπία Χοψονίδου βρίσκεται στο ΣΕΦ με σκοπό να παρακολουθήσει την αναμέτρηση Ελλάδα – Τσεχία για τα προκριματικά του Eurobasket. Συγκεκριμένη η Ολυμπία Χοψονίδου, γυναίκα του Βασίλη Σπανούλη έδωσε το παρών στο ΣΕΦ, προκειμένου να δει από κοντά τον αγώνα Ελλάδα – Τσεχία για το πρώτο παιχνίδι των προκριματικών στο Eurobasket. ... Περισσότερα To άρθρο Η Ολυμπία Χοψονίδου στο ΣΕΦ για να δει το Ελλάδα – Τσεχία δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
21:00 23/02/2024

Full time μαμά η Ολυμπία Χοψονίδου: Πώς ξεκλέβει χρόνο για να κάνει τη ρουτίνα ομορφιάς της;

thetoc.gr
Η Ολυμπία είναι μία μαμά έξι παιδιών και ο χρόνος που μένει μόνη φανταζόμαστε είναι ελάχιστος!
16:09 19/01/2024

Ολυμπία Χοψονίδου: Αγκαλιά με τον μεγάλο της γιο, Θανάση, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής! Φωτογραφία

tlife.gr
Με μια τρυφερή φωτογραφία αγκαλιά με τον μεγάλο της γιο, η Ολυμπία Χοψονίδου εύχεται στον δικό To άρθρο Ολυμπία Χοψονίδου: Αγκαλιά με τον μεγάλο της γιο, Θανάση, ανήμερα της ονομαστικής του γιορτής! Φωτογραφία δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 18/01/2024

Βασίλης Σπανούλης: Η συγκινητική ανάρτηση και οι ευχές για τα γενέθλια του γιου του Θανάση

govastileto.gr
Ο Βασίλης Σπανούλης και η Ολυμπία Χοψονίδου υποδέχτηκαν την νέα χρόνια δίπλα στα έξι τους παιδιά, ενώ χθές γιόρτασαν μαζί τα γενέθλια του γιού τους Θανάση. Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και η σύζυγος του Ολυμπία Χοψονίδου έχουν αποκτήσει έξι παιδιά και καθημερινά βιώνουν αμέτρητες στιγμές ευτυχίας. Μία από αυτές τις στιγμές ήταν και η […]
23:00 03/01/2024

Βασίλης Σπανούλης: Η τρυφερή ανάρτηση και οι ευχές για τα γενέθλια του γιου του, Θανάση

tlife.gr
Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης υποδέχτηκαν τη νέα χρόνια δίπλα στα έξι τους παιδιά, ενώ σήμερα, γιόρτασαν To άρθρο Βασίλης Σπανούλης: Η τρυφερή ανάρτηση και οι ευχές για τα γενέθλια του γιου του, Θανάση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 02/01/2024

Βασίλης Σπανούλης: Η απάντηση για το ενδεχόμενο έβδομου παιδιού και τα τρυφερά λόγια για την Ολυμπία Χοψονίδου

tlife.gr
Ο Βασίλης Σπανούλης αποθεώθηκε στο κατάμεστο ΣΕΦ την προηγούμενη Κυριακή, όταν η ΚΑΕ Ολυμπιακός διοργάνωσε προς To άρθρο Βασίλης Σπανούλης: Η απάντηση για το ενδεχόμενο έβδομου παιδιού και τα τρυφερά λόγια για την Ολυμπία Χοψονίδου δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 19/09/2023

Ολυμπία Χοψονίδου: Επέλεξε κεντημένο με κρύσταλλα Gucci σετ και γόβες σε gala για τον Βασίλη Σπανούλη στην Αθηναϊκή Ριβιέρα

okmag.gr
Ένας κύκλος κλείνει για τον κορυφαίο μπασκετμπολίστα Βασίλη Σπανούλη. Το βράδυ της Κυριακής στο ΣΕΦ η ΚΑΕ Ολυμπιακός θα αποσύρει τη φανέλα με το Νο7 προς τιμή του μεγάλου αθλητή της Εθνικής Ελλάδας και του Ολυμπιακού. Να σημειώσουμε πως με την Ελλάδα ο Βασίλης Σπανούλης ανέβηκε στο 2ο σκαλί του κόσμου και στο 1ο της Ευρώπης και […] The post Ολυμπία Χοψονίδου: Επέλεξε κεντημένο με κρύσταλλα Gucci σετ και γόβες σε gala για τον Βασίλη Σπανούλη στην Αθηναϊκή Ριβιέρα appeared first on OK! Magazine.
08:58 17/09/2023

Ολυμπία Χοψονίδου: Χορεύει ξυπόλητη σε νησιώτικο πανηγύρι στην Πάρο – Βίντεο

tlife.gr
Οι καλοκαιρινές διακοπές για τους περισσότερους διάσημους Έλληνες έχουν ξεκινήσει, ενώ τα social media έχουν ήδη To άρθρο Ολυμπία Χοψονίδου: Χορεύει ξυπόλητη σε νησιώτικο πανηγύρι στην Πάρο – Βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
19:09 10/07/2023

Ολυμπία Χοψονίδου: Έκλεισε τα 40 και το γιόρτασε μέχρι πρωίας – Στο πλευρό της ο Βασίλης Σπανούλης

okmag.gr
Μια ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για την Ολυμπία Χοψονίδου η οποίο είχε τα γενέθλιά της. Το πρώην μοντέλο μάλιστα γιόρτασε μαζί με τον σύζυγο της, Βασίλη Σπανούλη, σε ένα μεγάλο πάρτι στο οποία ήταν παρόντες όλοι οι αγαπημένοι της φίλοι και συγγενείς. Με τον πρώην μπασκετμπολίστα και νυν προπονητή, Βασίλη Σπανούλη, είναι παντρεμένοι πάνω από μία δεκαετία […] The post Ολυμπία Χοψονίδου: Έκλεισε τα 40 και το γιόρτασε μέχρι πρωίας – Στο πλευρό της ο Βασίλης Σπανούλης appeared first on OK! Magazine.
01:58 18/06/2023

Ολυμπία Χοψονίδου: Τα γενέθλια και το φιλί με τον Βασίλη Σπανούλη – Φωτογραφίες και βίντεο

tlife.gr
Τα γενέθλιά της γιόρτασε το βράδυ της Παρασκευής 16/6 η Ολυμπία Χοψονίδου. Το πρώην μοντέλο και To άρθρο Ολυμπία Χοψονίδου: Τα γενέθλια και το φιλί με τον Βασίλη Σπανούλη – Φωτογραφίες και βίντεο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
17:09 17/06/2023

Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Η κόρη τους, Αλεξάνδρα, δηλώνει στην κάμερα ότι θα ξεκινήσει μπάσκετ

tlife.gr
Στιγμές οικογενειακής ευτυχίας για τον Βασίλη Σπανούλη και την Ολυμπία Χοψονίδου, δίπλα στα έξι τους παιδιά. To άρθρο Βασίλης Σπανούλης – Ολυμπία Χοψονίδου: Η κόρη τους, Αλεξάνδρα, δηλώνει στην κάμερα ότι θα ξεκινήσει μπάσκετ δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
22:09 02/06/2023

Ολυμπία Χοψονίδου: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Ολυμπία Χοψονίδου μπορεί να απέχει τα τελευταία χρόνια από τον χώρο της μόδας, ωστόσο απολαμβάνει To άρθρο Ολυμπία Χοψονίδου: Σπάνια εμφάνιση με την κόρη της στο κέντρο της Αθήνας – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
18:00 23/05/2023

Βασίλης Σπανούλης: Οι τρυφερές αγκαλιές στην Ολυμπία Χοψονίδου για τη γιορτή της

instyle.gr
Η Ολυμπία Χοψονίδου είχε την ονομαστική της γιορτή και ο άνδρας της ζωής της της έκανε μια τρυφερή αφιέρωση. Ο Βασίλης Σπανούλης έστειλε τις πιο γλυκές του ευχές στη σύζυγό του ανεβάζοντας μια τρυφερή φωτογραφία των δυο τους, που κάθονται αγκαλιά. “Χρόνια πολλά καρδιά μου” έγραψε στις ευχές του και τις συνόδευσε με τρεις κατακόκκινες […] The post Βασίλης Σπανούλης: Οι τρυφερές αγκαλιές στην Ολυμπία Χοψονίδου για τη γιορτή της appeared first on InStyle.
13:22 12/05/2023

Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Γενέθλια για με… άρωμα Αντετοκούνμπο για τον 11χρονο γιο τους – Φωτογραφίες

tlife.gr
Η Ολυμπία Χοψονίδου και ο Βασίλης Σπανούλης έχουν δημιουργήσει μια μεγάλη και αγαπημένη οικογένεια! Ο πρώην μπασκετμπολίστας του Ολυμπιακού και To άρθρο Ολυμπία Χοψονίδου – Βασίλης Σπανούλης: Γενέθλια για με… άρωμα Αντετοκούνμπο για τον 11χρονο γιο τους – Φωτογραφίες δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
21:04 04/04/2023

Ολυμπία Χοψονίδου: Οι ευχές στην αδελφή της Βαλέρια Χοψονίδου και οι φωτογραφίες από τις πιο έντονες στιγμές τους

tlife.gr
Τα γενέθλιά της έχει σήμερα, Τρίτη 4 Απριλίου η Βαλέρια Χοψονίδου. Η αδελφή της, Ολυμπία Χοψονίδου To άρθρο Ολυμπία Χοψονίδου: Οι ευχές στην αδελφή της Βαλέρια Χοψονίδου και οι φωτογραφίες από τις πιο έντονες στιγμές τους δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:00 04/04/2023

Το… αποτελείωσε η Ολυμπία Χοψονίδου: Εμφανίστηκε με το παντελόνι που δεν τολμά να αγοράσει καμία κι έγινε θέαμα

Newside.gr
Στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός την Ολυμπία Χοψονίδου. Η πρώην Σταρ Ελλάς περπάτησε στους δρόμους της πόλης εντυπωσιάζοντας με το black and white σύνολό της. Συγκεκριμένα, η Χοψονίδου φόρεσε ένα πολύ εκκεντρικό cropped ψηλόμεσο παντελόνι γνωστού ιταλικού οίκου. Το μοντέλο γνωρίζοντας καλά τους κανόνες του street style, συνδύασε ένα λευκό τοπ με […] The post Το… αποτελείωσε η Ολυμπία Χοψονίδου: Εμφανίστηκε με το παντελόνι που δεν τολμά να αγοράσει καμία κι έγινε θέαμα appeared first on NewSide.gr.
21:14 17/03/2023

Κάποιες τις κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω ενώ κάποιες άλλες… – Τι φόρεσαν 8 επώνυμες Ελληνίδες για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

Newside.gr
Ο φωτογραφικός φακός του Youweekly.gr αυτή την εβδομάδα πήρε σβάρνα τους δρόμους της Αθήνας και έπεσε πάνω σε ονόματα όπως Σίσσυ Χρηστίδου, Αλεξάνδρα Παναγιώταρου, Τζένη Θεωνά…. Αναρωτιέστε άραγε πως είναι οι επώνυμες κυρίες της ελληνικής showbiz στην καθημερινή τους ζωή; Ιδού… Τα παρακάτω στιγμιότυπα θα σας λύσουν κάθε απορία! Σίσσυ Χρηστίδου Ολυμπία Χοψονίδου Αλεξάνδρα Παναγιώταρου […] The post Κάποιες τις κοιτούσαν από πάνω μέχρι κάτω ενώ κάποιες άλλες… – Τι φόρεσαν 8 επώνυμες Ελληνίδες για μια βόλτα στο κέντρο της Αθήνας appeared first on NewSide.gr.
12:24 12/03/2023

H Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με το σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη και την πεθερά της, κ. Γεωργία για βόλτα στο κέντρο της Αθήνας

govastileto.gr
Στο κέντρο της Αθήνας εντόπισε ο φωτογραφικός φακός του Govastiletto.gr την Ολυμπία Χοψονίδου μαζί με το σύζυγό της, Βασίλη Σπανούλη και την πεθερά της, κ. Γεωργία. Η τρυφερή μητέρα έξι παιδιών μαζί με την οικογένειά της απόλαυσε μία χαλαρή βόλτα. Για την εξόρμησή της επέλεξε ένα stylish outfit, φορώντας ένα μαύρο παντελόνι με άνοιγμα καμπάνα, […]
07:04 07/03/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load