Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή»

15:18 - 13/10/2022

Ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε στο πλατό του στέλνοντας το δικό του μήνυμα μετά τις ραγδαίες εξελίξεις To άρθρο Απασφάλισε ο Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Νίκος Μουτσινάς: Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου

“Κόλαφος” ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα της τηλεοπτικής του εκπομπής στον ΣΚΑΪ. Σε μια συναισθηματική έκρηξη, με αφορμή το θέμα της κακοποίησης της 12χρονης στον Κολωνό, ο Νίκος Μουτσινάς δεν έκρυψε την οργή του στον αέρα της μεσημβρινής εκπομπής του ΣΚΑΪ, Καλό Μεσημεράκι την Πέμπτη. «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω ... Περισσότερα To άρθρο Νίκος Μουτσινάς: Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουτσινάς: «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και…»

Γιατί ο παρουσιαστής σκέφτεται να ζητήσει να μην κάνει εκπομπή;

Διαβάστε το στο

Νίκος Μουτσινάς: Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή

Αν και αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε κεφάτος στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ προκειμένου να ψυχαγωγήσει και να χαρίσει ορισμένες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές. Ωστόσο ο παρουσιαστής ήταν επηρεασμένος με την «ζοφερή επικαιρότητα» που επικρατεί τις τελευταίες μέρες. «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή, γιατί δεν γίνεται. Τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ όπως καταλάβατε, τώρα, τώρα. Είναι σαν τον Netflix, άλλη σεζόν τώρα. Τώρα θα ξεκοκαλίσουμε αυτή την υπόθεση» ανέφερε αρχικά ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ. Στη συνέχεια, ο Νίκος Μουτσινάς ανέφερε τα εξής: «Η επικαιρότητα είναι πολύ συγκεκριμένη, πολύ ζοφερή δυστυχώς. Πέρα από όλα αυτά που

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

«Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και…» – Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά

Tο δικό του μήνυμα για την φρικιαστική υπόθεση με τον βιασμό της 12χρονης στον Κολωνό έστειλε ο Νίκος Μουτσινάς, μέσα από την σημερινή 13/10 του εκπομπή. «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή γιατί δεν γίνεται… Τώρα αρχίζει το νέο σίριαλ, τώρα έχουμε νέα σεζόν, είναι σαν το […] Το άρθρο «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και…» – Το ξέσπασμα του Νίκου Μουτσινά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Νίκος Μουτσινάς: Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή

Αν και αρχικά ο Νίκος Μουτσινάς μπήκε κεφάτος στο πλατό της εκπομπής «Καλό μεσημεράκι» του ΣΚΑΪ προκειμένου να ψυχαγωγήσει και να χαρίσει ορισμένες στιγμές γέλιου στους τηλεθεατές. Ωστόσο ο παρουσιαστής ήταν επηρεασμένος με την «ζοφερή επικαιρότητα» που επικρατεί τις τελευταίες μέρες. «Είμαι ένα βήμα πριν προσβάλω το συμβόλαιό μου και ζητήσω να μην κάνουμε εκπομπή, […]

Διαβάστε το στο irafina.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της