Όσκαρ Γκαρθία: Απολύθηκε από τη Ρεμς ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

19:46 - 13/10/2022

Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο ης Ρεμς, καθώς απολύθηκε, λόγω της μέχρι στιγμής κακής βαθμολογικής συγκομιδής στη Ligue 1.

Διαβάστε Περισσότερα στο Gazzetta
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Γιατι απολύθηκε από το «Βήμα» ο γιος του Μίχου

Ο Παναγιώτης Μίχος απολύθηκε τη Δευτέρα, 10 Οκτωβρίου και στη σχετική του ανάρτησή μιλά για «κτήνη» που καταστρέφουν ανθρώπους στη λογική της οικογειακής ευθύνης. Στην πρώτη της δημόσια δήλωσημ η μητέρα του ζήτησε επίσης να πάψει ο κανιβαλισμός και η ανθρωποφαγία με αφορμή τη φρικιαστική υπόθεση του Κολωνού. Μακριά από εμάς λογικές ισοπεδωτικού στιγματισμού ανθρώπων με κριτήριο την οικογενειακή σχέση, λέει η ιδιοκτήτρια εταιρεία του «Βήματος», Αlter Ego, και εξηγεί γιατί ελήφθη τελικά η απόφαση απόλυσης του δημοσιογράφου The post Γιατι απολύθηκε από το «Βήμα» ο γιος του Μίχου appeared first on Protagon.gr.

Διαβάστε το στο protagon.gr

Τέλος από την Ρεμς ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία

Τέλος από την Ρεμς ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία 13/10/2022 Ο Όσκαρ Γκαρθία υπέγραψε τον Ιούνιο του 2021 τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Ρεμς όμως δεν μπόρεσε να φτάσει ούτε στου δρόμου τα μισά, αφού λίγο μετά την έναρξη της φετινής σεζόν αποτελεί παρελθόν από την γαλλική ομάδα. Για την ακρίβεια μετά από τις πρώτες 10 αγωνιστικές της Ligue 1, με τη διοίκηση να προβληματίζεται από την άσχημη πορεία της ομάδας (1 νίκη - 5 ισοπαλίες - 4 ήττες) και την 15η θέση στον πίνακα και να κάνει γνωστό την Πέμπτη (13/10) την απόφασή της να χωρίσουν οι δρόμοι της με τον 49χρονο προπονητή. Σημειώνεται πως ο άλλοτε προπονητής του Ολυμπιακού (είχ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Gazzetta

EuroLeague: Πρώτη φορά σε 19 χρόνια που έγιναν τρία... break στα Game 1

Κάνααν: «Ακόμα δεν έχει τελειώσει τίποτα, θα είναι μια μεγάλη σειρά»

Μπαρτσελόνα - Ολυμπιακός: Η πανηγυρική φωτογραφία Παναγιώτη και Γιώργου Αγγελόπουλου

Έρχεται από τον ορίζοντα

ΜακΚίσικ: «Είμαστε ομάδα με πολύ ταλέντο και το δείξαμε με τον καλύτερο τρόπο»

Φαλ: «Δεν είμαστε άνετοι με το 1-0, χρειαζόμαστε τρεις νίκες για το Final Four»