#Όσκαρ Γκαρθία

Σαχτάρ: Θέλει τον Όσκαρ Γκαρθία στην άκρη του πάγκου της, δεν πείθεται ο Ισπανός

Gazzetta
Η Σαχτάρ Ντόνετσκ θέλει στην άκρη του πάγκου της τον Όσκαρ Γκαρθία, ωστόσο ο Ισπανός δεν φαίνεται να πείθεται να αναλάβει τα ηνία της ουκρανικής ομάδας.
04:00 20/10/2023

Ό Όσκαρ Γκαρθία έδωσε συμβουλή στον Ιντζάγκι για το πώς θα δυσκολέψει την Σίτι του Γκουαρδιόλα

aek1924.gr
Ο άλλοτε συμπαίκτης του Πεπ Γκουαρδιόλα στην Μπαρτσελόνα αλλά και προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, μίλησε για τον τελικό του Champions League, δίνοντας μάλιστα μία συμβουλή στην Ίντερ για το πώς θα δυσκολέψει την Μάντσεστερ Σίτι. Ο Όσκαρ Γκαρθία έγινε γνωστός στο ελληνικό φίλαθλο κοινό μέσω της βραχύβιας παρουσίας του στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τον […] The post Ό Όσκαρ Γκαρθία έδωσε συμβουλή στον Ιντζάγκι για το πώς θα δυσκολέψει την Σίτι του Γκουαρδιόλα appeared first on AEK1924.gr.
21:37 10/06/2023

Καλύτερα από Ολυμπιακό ο Μίτσελ – Συζητήσεις με ομάδα Champions League

Newsbeast.gr
Μπορεί η αποχώρησή του Μίτσελ από τον Ολυμπιακό να έγινε ξαφνικά, ωστόσο η καλή δουλειά που έκανε τους τελευταίους μήνες, αναμένεται να του αποφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, σε ομάδα με ευρωπαϊκη παρουσία. Ποιος σύλλογος συζητάει με τον Ισπανό προπονητή, η… καραμπόλα με τον διάδοχό του στο Λιμάνι και ο ανταγωνισμός με τον Όσκαρ Γκαρθία. Διαβάστε στο Sportdog.gr
22:12 22/04/2023

Βασικός υποψήφιος για τη Μακάμπι Χάιφα ο Όσκαρ Γκαρθία

fosonline.gr
Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι βασικός υποψήφιος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μακάμπι Χάιφα εάν αποχωρήσει ο Μπαχάρ.
19:08 31/03/2023

Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία για τον θάνατο της κόρης του: «Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα»

Newsit
Ραγίζει καρδιές ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρσία, αναφερόμενος στο θάνατο της κόρης του. Ο Ισπανός αναρωτήθηκε πολλές φορές για ποιο λόγο δεν συνέβη στον ίδιο, αλλά στο 21 ετών παιδί του. Ο Όσκαρ Γκαρσία άνοιξε την καρδιά του στο Radio Catalunya, μιλώντας για τη μεγάλη “μάχη” που έδωσε η κόρη του με τον ... Περισσότερα To άρθρο Συγκλονίζει ο Όσκαρ Γκαρθία για τον θάνατο της κόρης του: «Αναρωτιόμουν για ποιο λόγο δεν συνέβη σε μένα» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
10:24 28/02/2023

Όσκαρ Γκαρθία: Η συγκλονιστική εξομολόγηση για την απώλεια της κόρης του κι η Ρεμς που δεν τον άφησε να βρεθεί κοντά της

Gazzetta
Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, άνοιξε την καρδιά του μιλώντας για το χειρότερο πράγμα που μπορεί να συμβεί σε έναν γονιό: να χάσει το παιδί του. Αναφέρθηκε στο τι πέρασε και στο πώς διαχειρίστηκε την κατάσταση αυτή, δηλώνοντας πλέον έτοιμος να επιστρέψει στην προπονητική.
14:42 11/02/2023

Η συγκλονιστική εξομολόγηση του Όσκαρ Γκαρθία για τον χαμό της κόρης του

in.gr
Μια συνέντευξη που «ραγίζει» καρδιές έδωσε στο «Athletic» ο Όσκαρ Γκαρθία, με τον άλλοτε προπονητή του Ολυμπιακού να μιλάει για τον χαμό της κόρης του.
11:26 11/02/2023

Όσκαρ Γκαρθία: «Το να χάσεις την κόρη σου είναι το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί»

fosonline.gr
Ο πάλαι ποτέ προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία άνοιξε για πρώτη φορά την καρδιά του σχετικά με τον τραγικό χαμό της 19χρονης κόρης του τον περασμένο Νοέμβριο.
09:02 11/02/2023

Θρήνος για τον Όσκαρ Γκαρθία - Πέθανε η κόρη του

onsports.gr
«Έφυγε» από τη ζωή η κόρη του πρώην προπονητή του…
16:54 24/11/2022

Πέθανε η κόρη του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία

fosonline.gr
Θρήνος στην οικογένεια του πρώην προπονητή του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, ο οποίος ανακοίνωσε τον θάνατο της κόρης του. 
16:16 24/11/2022

Παρελθόν από τη Ρεμς ο Όσκαρ Γκαρθία!

fosonline.gr
Ο πρώην τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, ανακοίνωθηκε από τη Ρεμς ότι δεν συνεχίζει στην τεχνική της ηγεσία λόγω της πενιχρής βαθμολογικής συγκομιδής...
19:48 13/10/2022

Όσκαρ Γκαρθία: Απολύθηκε από τη Ρεμς ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού

Gazzetta
Ο άλλοτε τεχνικός του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο ης Ρεμς, καθώς απολύθηκε, λόγω της μέχρι στιγμής κακής βαθμολογικής συγκομιδής στη Ligue 1.
19:46 13/10/2022

Θετικός στον κορωνοϊό ο Οσκαρ Γκαρθία

to10.gr
Ο Όσκαρ Γκαρθία βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και θα απουσιάσει από το ματς της Ρεμς με τη Λιόν την Τετάρτη για τη 16η αγωνιστική της Ligue 1.
06:40 01/12/2021

Ρομαό στο Gazzetta: «Η αποχώρηση Λεμονή είναι ο λόγος που χάσαμε το πρωτάθλημα»

Gazzetta
Ο Αλεξίς Ρομαό στη συνέντευξη της ζωής του, μέσω του Gazzetta στέλνει μήνυμα ότι δεν είναι εδώ για διακοπές! Η απόφαση να φύγει από το σπίτι του 12 ετών για να παίξει μπάλα, οι θυσίες του, το «όχι» στα λεφτά του MLS για τον Ολυμπιακό, το περιστατικό στην Τούμπα με το ρολό χαρτιού στον Όσκαρ Γκαρθία, η ξαφνική αποχώρηση του Λεμονή, ο Ιωνικός κι η ανάγκη να αποδεικνύει το ποιος είναι!
15:42 05/11/2021

Οι Γάλλοι προσθέτουν τον Όσκαρ Γκαρθία στους πιθανούς διαδόχους του Κούμαν στον πάγκο της Μπάρτσα!

fosonline.gr
Γαλλικό δημοσίευμα αναφέρει ότι ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, Όσκαρ Γκαρθία, είναι μεταξύ των υποψηφίων διαδόχων του Ρόναλντ Κούμαν για την τεχνική ηγεσία της Μπαρτσελόνα.
23:30 24/09/2021

Έκπληξη: Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα!

filathlos.gr
Έκπληξη: Πρώην προπονητής του Ολυμπιακού υποψήφιος για τον πάγκο της Μπαρτσελόνα! 24/09/2021 Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι ένας από τους υποψήφιους αντικαταστάτες του Ρόναλντ Κούμαν στον πάγκο της Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με δημοσίευμα της γαλλικής ιστοσελίδας "RMC". Το όνομα του Ισπανού πρώην τεχνικού του Ολυμπιακού και νυν της Ρεμς, αναφέρθηκε σε συνάντηση του Διοικητικού Συμβουλίου της Μπαρτσελόνα, μετά από τα διαδοχικά ανεπιτυχή αποτελέσματα της ομάδας. Ο Όσκαρ Γκαρθία είναι στη λίστα με τους προπονητές των ιθυνόντων των μπλαουγκράνα. Υπενθυμίζεται ότι ο Ισπανός τεχνικός έχει περάσει 18 χρόνια στην Μπαρτσελόνα. Τα πρώτα επτά στην περίφημη ακαδημία της "Λα Μασία",
19:32 24/09/2021

Όσκαρ Γκαρθία: «Μας πολέμησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ – Σας διαβεβαιώ δεν ήταν χαρτί υγείας»

Newsit
Ο Όσκαρ Γκαρθία έμεινε στην ιστορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, όχι για την παρουσία του στον πάγκο του Ολυμπιακού, αλλά για το γεγονός ότι εξαιτίας του διεκόπη ένα παιχνίδι στην Τούμπα, το οποίο και χάρισε ουσιαστικά το πρωτάθλημα στην ΑΕΚ. Ο Ισπανός τεχνικός θυμήθηκε το εν λόγω περιστατικό, μιλώντας σε ξένο μέσο και τόνισε τα εξής: ... Περισσότερα To άρθρο Όσκαρ Γκαρθία: «Μας πολέμησαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ – Σας διαβεβαιώ δεν ήταν χαρτί υγείας» δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
15:48 21/09/2021

Όσκαρ Γκαρθία για το περιστατικό στην Τούμπα : “Σκίστηκε το χείλος μου, συμβαίνουν αυτά”!

thessports.gr
Μιλώντας σε γαλλική ιστοσελίδα μετά από το εξαιρετικό του ξεκίνημα στην Ρεμς, ο Όσκαρ Γκαρθία ρωτήθηκε και για εκείνο το αλήστου μνήμης παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα όταν ήταν προπονητής του Ολυμπιακού. Ο Ισπανός προπονητής αποκάλυψε ουσιαστικά ότι… συμβαίνουν αυτά και ότι είχε απλά μόνο ένα σκίσιμο στο χείλος! Διαβάστε αναλυτικά το τι είπε […]
13:22 21/09/2021

Ο νέος σταθμός της καριέρας του Όσκαρ Γκαρθία (ΦΩΤΟ)

filathlos.gr
Ο νέος σταθμός της καριέρας του Όσκαρ Γκαρθία (ΦΩΤΟ) 23/06/2021 Επιστροφή στη δουλειά για τον Όσκαρ Γκαρθία και πιο συγκεκριμένα, επιστροφή στα γήπεδα της Ligue 1. Μετά από σχεδόν οκτώ μήνες απουσίας, ο Ισπανός τεχνικός αναλαμβάνει τον πάγκο της Ρεμς, με τον γαλλικό σύλλογο να ανακοινώνει τη συμφωνία των δύο πλευρών. Ο πρώην προπονητής του Ολυμπιακού υπέγραψε με τη Ρεμς συμβόλαιο έως και το 2024, αναλαμβάνοντας τη θέση που άφησε κενή ο Νταβίντ Γκουιόν. Ο Ισπανός τεχνικός θα επιστρέψει στα γήπεδα της Γαλλίας μετά από τέσσερα χρόνια, καθώς το 2017 είχε καθίσει στον πάγκο της Σεντ Ετιέν, έχοντας 5 νίκες, 3 ισοπαλίες και 5 ήττες.
14:20 23/06/2021

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load