Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απαντά για τον «χωρισμό» της στην Google- «Τις απαντήσεις δεν θα της βρεις εκεί»
08:10 - 14/10/2022
Αμήχανη στιγμή για την Ελιάνα Χρυσικοπούλου η οποία κάνοντας τις νέες της δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες
To άρθρο Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου απαντά για τον «χωρισμό» της στην Google- «Τις απαντήσεις δεν θα της βρεις εκεί» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Γράφουν ότι χώρισα, αλλά τις απαντήσεις για τη ζωή μου δε θα τις βρεις στο Google
«Όλοι θα προσπαθήσουν να βρουν κάτι αρνητικό που μπορεί να έχουν ακούσει», λέει η Ελιάνα Χρυσικοπούλου. Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου μίλησε στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών και κλήθηκε να απαντήσει και στο γιατί στην αναζήτηση της Google, βγάζει ότι χώρισε. «Δεν ξέρω γιατί στην αναζήτηση της Google γράφει ότι χώρισα. Νομίζω ότι για τον οποιονδήποτε γίνει ... Περισσότερα
To άρθρο Ελιάνα Χρυσικοπούλου: Γράφουν ότι χώρισα, αλλά τις απαντήσεις για τη ζωή μου δε θα τις βρεις στο Google δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
Διαβάστε το στο NewsitΕλιάνα Χρυσικοπούλου: Τι απαντά για τον χωρισμό της
H δημοσιογράφος έδωσε τις απαντήσεις της γιατί στην αναζήτηση της Google αναφέρει ότι χώρισε.
Διαβάστε το στο in.grΗ Ελιάνα Χρυσικοπούλου για το «χωρισμό» της στη Google
Στους ρεπόρτερ των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε η Ελιάνα Χρυσικοπούλου, η οποία κλήθηκε να απαντήσει και στο γιατί στην αναζήτηση της […]
The post Η Ελιάνα Χρυσικοπούλου για το «χωρισμό» της στη Google appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.gr