Σοκ! Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης σε ηλικία μόλις 43 ετών – Η συγκλονιστική μετά θάνατον ανάρτηση
08:24 - 14/10/2022
Την τελευταία του πνοή άφησε, νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Νικολαϊδης, σε ηλικία μόλις 43 ετών. Η δυσάρεστη είδηση ανακοινώθηκε μέσα από το προφίλ του Αλέξανδρου Νικολαΐδη στο Intagram, με ένα μήνυμα γραμμένο σε πρότερο χρόνο από τον ίδιο. […]
Διαβάστε Περισσότερα στο irafina.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στα 43 του χρόνια – Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον καρκίνο
Πέθανε ο ηλικίας 43 ετών ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Η συγκλονιστική ανάρτηση: Θα ξεκινήσω με αυτό το κλισέ, ότι για να διαβάζετε τώρα αυτήν την δημοσίευση μου, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα ή και για το πουθενά. Δύο χρόνια, βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο. Με έναν τόσο σπάνιο τύπο καρκίνου, το καρκίνωμα nut, που αυτή τη στιγμή εννέα στους δέκα Έλληνες γιατρούς που το διαβάζουν, το ακούν για πρώτη φορά και θα σπεύσουν να το ψάξουν. Ευτυχώς ο δικός μου γιατρός, ο υπέροχος Γιάννης Μπουκοβίνας που με πήρε από το χέρι στο πιο δύσκολο ταξίδι της ζωής μου, τον γνώριζε αυτόν τον σπάνιο τύπο και έκανε τα πά
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΠέθανε στα 43 του χρόνια ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Η τελευταία συγκλονιστική ανάρτηση
Πέθανε από καρκίνο ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του
To άρθρο Πέθανε στα 43 του χρόνια ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης – Η τελευταία συγκλονιστική ανάρτηση δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΠέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης στα 43 του χρόνια – Η συγκλονιστική ανάρτηση για τον καρκίνο
Πέθανε ο ηλικίας 43 ετών ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του τάε κβον ντο και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξανδρος Νικολαΐδης. Η συγκλονιστική ανάρτηση: Alexandros Nikolaidis πριν από 58 λεπτά Θα ξεκινήσω με αυτό το κλισέ, ότι για να διαβάζετε τώρα αυτήν την δημοσίευση μου, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα ή και για το […]
Διαβάστε το στο mikrometoxos.grΠέθανε σε ηλικία 43 χρονών ο ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης - Η συγκλονιστική ανάρτησή του
Έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 43 ετών ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, χρυσός ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ.
Για δύο χρόνια πάλευε με μια εξαιρετικά σπάνια μορφή καρκίνου.
Διαβάστε το στο lykavitos.grΠέθανε ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης – η συγκλονιστική ανάρτηση του μετά θάνατον
Είμαστε όλοι συγκλονισμένη. Ένας μεγάλος έλληνας, ένας μεγάλος άνθρωπος, ένας εξαίρετος πολιτικός. Δε χρειάζονται λόγια, έδωσε τη μάχη του αθόρυβα, χωρίς κανείς να γνωρίζει τίποτα. Και την είδηση του θανάτου του την ανακοίνωσε ο ίδιος με επιστολή του που δημοσιεύθηκε αφού πέθανε. ΑΙΩΝΙΑ ΤΟΥ Η ΜΝΗΜΗ Η συγκλονιστική επιστολή του Αλέξανδρο Νικολαΐδη, Είναι μία πραγματική […]
Πέθανε ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης – η συγκλονιστική ανάρτηση του μετά θάνατον - olympia
Διαβάστε το στο olympia.grΠέθανε ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης στα 43 του – Το μήνυμα που άφησε
Το μήνυμα που έγραψε ο Έλληνας Ολυμπιονίκης με την τελευταία του επιθυμία, πριν φύγει από τη ζωή.
Διαβάστε το στο monopoli.gr