Σοκ στον ελληνικό αθλητισμό – Πέθανε ο χρυσός Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης
08:42 - 14/10/2022
Έφυγε από τη ζωή νικημένος από μία σπάνια μορφή καρκίνου, ο δις αργυρός ολυμπιονίκης του Τάε Κβον Ντο, Αλέξανδρος Νικολαϊδης.
Βαγγέλης Λάσκαρης για το sportime.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο sportime.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Kαρκίνωμα NUT: Ο επιθετικός τύπος καρκίνου που «χτύπησε» τον Ολυμπιονίκη Αλέξανδρο Νικολαΐδη
Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος όπως ανέφερε σε ανάρτηση του έπασχε από καρκίνωμα NUT.Θλίψη σκόρπισε η είδηση του θανάτου του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος όπως ανέφερε σε ανάρτηση του έπασχε από καρκίνωμα NUT.Το καρκίνωμα NUT είναι ένας σπάνιος εξαιρετικά επεμβατικός κακοήθης όγκος με άγνωστη προέλευση. Εμφανίζεται στα όργανα μέσης γραμμής των παιδιών και των νέων. Επομένως, το καρκίνωμα NUT ονομάζεται επίσης καρκίνος μέσης γραμμής. Ο Kees και ο Kubonishi […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΤι είναι το καρκίνωμα NUT από το οποίο πέθανε ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαΐδης
To καρκίνωμα NUT είναι μία σπάνια μορφή καρκίνου που μπορεί να αναπτυχθεί σε οποιοδήποτε σημείο στο σώμα.
Διαβάστε το στο fosonline.grΘρήνος στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης - Συγκλονιστική η τελευταία του ανάρτηση (ΦΩΤΟ)
Θρήνος στον ελληνικό αθλητισμό: Πέθανε ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης - Συγκλονιστική η τελευταία του ανάρτηση (ΦΩΤΟ)
14/10/2022
Πέθανε σε ηλικία 42 ετών ο Ολυμπιονίκης του τάε κβο ντο Αλέξανδρος Νικολαΐδης, μετά από μάχη με τον καρκίνο.
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης ήταν δις αργυρός Ολυμπιονίκης και αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ ήταν και υποψήφιος Ευρωβουλευτής στις εκλογές του 2019.
Η είδηση έγινε γνωστή μέσω μιας συγκλονιστικής ανάρτησης του ίδιου στα social media:
«Θα ξεκινήσω με αυτό το κλισέ, ότι για να διαβάζετε τώρα αυτήν την δημοσίευση μου, μάλλον έχω φύγει για κάπου καλύτερα ή και για το πουθενά.
Δύο χρόνια, βασανίστηκα κι εγώ με τον καρκίνο
Διαβάστε το στο filathlos.gr