Σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς»
10:06 - 14/10/2022
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή σε ηλικία μόλις 43 ετών, νικημένος από τον καρκίνο και συγκεκριμένα από το καρκίνωμα NUT.
Το άρθρο Σύζυγος του Αλέξανδρου Νικολαΐδη: «Σ’ αγαπώ, σ’ αγαπώ, μ’ ακούς» εμφανίσθηκε πρώτα στο EL.
Διαβάστε Περισσότερα στο el.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μουρούτσος για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Ήσουν ένας μαχητής, σ’ αγαπώ αδερφέ μου»
Θρήνος για τον θάνατο του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο οποίος έφυγε από τη ζωή μόλις στα 43 του χρόνια νικημένος από μια σπάνια μορφή καρκίνου. Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη με μια ανάρτηση στα social media. «Σ’ αγαπώ αδερφέ μου» Αλέξανδρος Νικολαΐδης και Μιχάλης Μουτσούτσος γνωρίστηκαν το 1996 και έζησαν μαζί χαρές […]
Διαβάστε το στο Μουρούτσος για Αλέξανδρο Νικολαΐδη: «Hσουν ένας μαχητής, σ’ αγαπώ αδερφέ μου»
Ο χρυσός Ολυμπιονίκης Μιχάλης Μουρούτσος αποχαιρέτησε τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη με μια ανάρτηση στα social media. «Σ’ αγαπώ αδερφέ μου»
Διαβάστε το στο tanea.grΗ ζωή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ήταν γεμάτη “μάχες”
Η είδηση του θανάτου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη βύθισε σε πένθος όλη την χώρα. Ο δις Ολυμπιονίκης έφυγε σε ηλικία 43 ετών από σκληρή και άνιση μάχη με τον καρκίνο. Ο Νικολαίδης προσέφερε στην Ελλάδα σπουδαίες χαρές και με τις επιτυχίες του διέδωσε το ταεκβοντό.
The post Η ζωή του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ήταν γεμάτη “μάχες” appeared first on pressaris.gr.
Διαβάστε το στο pressaris.gr