Σοκάρει ο Στέλιος Κουδουνάρης για την περιπέτειά του με τη χρηματική απάτη – «Αν είχα αυτοκτονήσει, τι θα μου έλεγαν;»

13:08 - 14/10/2022

Καλεσμένος στην εκπομπή Πρωινό μας και στη Φαίη Σκορδά βρέθηκε τo πρωί της Παρασκευής 14/10 ο To άρθρο Σοκάρει ο Στέλιος Κουδουνάρης για την περιπέτειά του με τη χρηματική απάτη – «Αν είχα αυτοκτονήσει, τι θα μου έλεγαν;» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Κουδουνάρης: «Αν είχα αυτοκτονήσει, τι θα μου έλεγαν;»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» το πρωί της Παρασκευής 14/10 και μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια που πέρασε όταν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στέλιος Κουδουνάρης: «Πως του άδειασαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς» – «Αν είχα αυτοκτονήσει τι θα γινόταν;»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε την Παρασκευή στο Πρωινό μας και διηγήθηκε στη Φαίη Σκορδά την περιπέτεια που πέρασε, όταν έπεσε θύμα απάτης και του πήραν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό.Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε την Παρασκευή στο Πρωινό μας και διηγήθηκε στη Φαίη Σκορδά την περιπέτεια που πέρασε, όταν έπεσε θύμα απάτης και του πήραν χρήματα από τον τραπεζικό λογαριασμό.«Είμαι μια Δευτέρα στο μαγαζί μου στο Κολωνάκι και χτυπάει το σταθερό μου και ενώ συνήθως δεν το απαντάω, εκείνη όμως το σήκωσα εγώ. “Έλα Στελάκο […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Στέλιος Κουδουνάρης: Πώς του άδειασαν τον λογαριασμό – “Αν είχα αυτοκτονήσει, τι θα μου έλεγαν”

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν καλεσμένος στο Πρωινό μας την Παρασκευή και περιέγραψε στη Φαίη Σκορδά την περιπέτεια που πέρασε το καλοκαίρι, όταν έπεσε θύμα απάτης και του πήραν χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό. «Είμαι μια Δευτέρα στο μαγαζί μου στο Κολωνάκι και χτυπάει το σταθερό μου και ενώ συνήθως δεν το απαντάω, εκείνη όμως […] The post Στέλιος Κουδουνάρης: Πώς του άδειασαν τον λογαριασμό – “Αν είχα αυτοκτονήσει, τι θα μου έλεγαν” appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr

Σοκάρει ο Στέλιος Κουδουνάρης για την περιπέτειά του με τη χρηματική απάτη

«Αν είχα αυτοκτονήσει, τι θα μου έλεγαν;»

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της