Αποκάλυψη Λίνεκερ: “Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές, αν το έλεγαν θα έστελναν ένα ηχηρό μήνυμα”
13:22 - 14/10/2022
Ο Γκάρι Λίνεκερ αποκάλυψε πως γνωρίζει δύο γκέι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι αν μιλούσαν δημόσια για τη σεξουαλικότητά τους τόνισε πως θα έστελναν ένα ηχηρό μήνυμα ενόψει και του Μουντιάλ, που διεξάγεται στο Κατάρ, σε μία χώρα όπου η ομοφυλοφιλία είναι παράνομη. Ενώ πλησιάζουμε ολοένα και πιο κοντά στο Μουντιάλ του Κατάρ, ο παλαίμαχος επιθετικός των Λέστερ, Έβερτον, Μπαρτσελόνα, Τότεταν, Γκάρι […]
The post Αποκάλυψη Λίνεκερ: “Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές, αν το έλεγαν θα έστελναν ένα ηχηρό μήνυμα” appeared first on AEK1924.gr.
Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Λίνεκερ: Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League – Να το πουν εν όψει Μουντιάλ για να στείλουν ηχηρό μήνυμα
Ο Γκάρι Λίνεκερ υποστήριξε ότι γνωρίζει δύο ποδοσφαιριστές της Premier League που είναι γκέι και σύμφωνα με τον ίδιο, θα ήταν καλό αν το γνωστοποιούσαν δημόσια, καθώς πλησιάζει το Μουντιάλ 2022. Ο παλαίμαχος στράικερ μίλησε στη mirror.co.uk και ανέφερε ότι άμα μιλούσαν δημόσια για τη σεξουαλικότητα τους οι δύο ποδοσφαιριστές, θα έστελναν ηχηρό μήνυμα, αφού η ομοφυλοφιλία στο Κατάρ απαγορεύεται και διώκεται ποινικά. «Θα ήταν υπέροχο αν ο ένας ή κι οι δύο έβγαιναν στο Παγκόσμιο Κύπελλο να το πουν. Θα ήταν καταπληκτικό. Γνωρίζω ότι κάποιοι ήταν πολύ κοντά και το σκέφτηκαν. Υπάρχει ένα ζευγάρι που ξέρω, αλλά προφανώς δεν είναι δική μου δουλειά να πω ποιοι είναι», είπε χαρακτηριστικά. Επίσης,
Διαβάστε το στο Newsbeast.grΑποκάλυψη Λίνεκερ: «Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League, θα ήταν καλό να το πουν εν όψει Μουντιάλ»
Τα νερά τάραξε για άλλη μια φορά ο Γκάρι Λίνεκερ, παλαίμαχος στράικερ της εθνικής Αγγλίας, με συνέντευξη του στη Mirror, όπου αποκάλυψε ότι γνωρίζει δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League και τους παρότρυνε να βγουν να μιλήσουν για να στείλουν ηχηρό μήνυμα εν όψει του Μουντιάλ στο Κατάρ.Τα νερά τάραξε για άλλη μια φορά ο Γκάρι Λίνεκερ, παλαίμαχος στράικερ της εθνικής Αγγλίας, με συνέντευξη του στη Mirror, όπου αποκάλυψε ότι γνωρίζει δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League και τους παρότρυνε να βγουν να μιλήσουν για να στείλουν ηχηρό μήνυμα εν όψει του Μουντιάλ στο Κατάρ.Όπως είναι γνωστό η ομοφυλοφιλία η οποία είναι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑποκάλυψη Λίνεκερ: «Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League, θα ήταν καλό να το πουν εν όψει Μουντιάλ»
Ο Γκάρι Λίνεκερ θα ήθελε να μιλήσουν οι ποδοσφαιριστές για την ομοφυλοφιλία η οποία είναι ποινικό αδίκημα στο Κατάρ Τα νερά τάραξε για άλλη μια φορά ο Γκάρι Λίνεκερ με συνέντευξη του στη Mirror. O παλαίμαχος στράικερ της εθνικής Αγγλίας αποκάλυψε ότι γνωρίζει δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League και τους παρότρυνε να βγουν να μιλήσουν για να στείλουν […]
Διαβάστε το στο lamianow.grΑποκάλυψη Λίνεκερ: «Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League, θα ήταν καλό να το πουν εν όψει Μουντιάλ»
Τα νερά τάραξε για άλλη μια φορά ο Γκάρι Λίνεκερ με συνέντευξη του στη Mirror. O παλαίμαχος στράικερ της εθνικής Αγγλίας αποκάλυψε ότι γνωρίζει δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League και τους παρότρυνε να βγουν να μιλήσουν για να στείλουν ηχηρό μήνυμα εν όψει του Μουντιάλ στο Κατάρ. Όπως είναι γνωστό η ομοφυλοφιλία η οποία είναι ποινικό αδίκημα στο Κατάρ […]
The post Αποκάλυψη Λίνεκερ: «Ξέρω δύο γκέι ποδοσφαιριστές της Premier League, θα ήταν καλό να το πουν εν όψει Μουντιάλ» appeared first on Empisteutiko.gr.
Διαβάστε το στο empisteutiko.gr