Στέλιος Κουδουνάρης: Ο απίστευτος τρόπος που του άδειασαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς

13:54 - 14/10/2022

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε την Παρασκευή στο Πρωινό μας και διηγήθηκε στη Φαίη Σκορδά την περιπέτεια που πέρασε, όταν έπεσε θύμα απάτης και […] The post Στέλιος Κουδουνάρης: Ο απίστευτος τρόπος που του άδειασαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Στέλιος Κουδουνάρης : «Σας έχουν αδειάσει τους λογαριασμούς” μου λέει....»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας»...

Διαβάστε το στο Zougla

Στέλιος Κουδουνάρης: Θύμα ηλεκτρονικής απάτης – Του άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό

Ο Στέλιος Κουδουνάρης βρέθηκε την Παρασκευή (14/10) στο πλατό της εκπομπής «Πρωινό μας» του ΣΚΑΪ απέναντι από τη Φαίη Σκορδά στην οποία εξιστόρησε τη περιπέτεια που πέρασε όταν έπεσε θύμα απάτης με αποτέλεσμα να κάνουν «φτερά» τα χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό. «Είμαι μια Δευτέρα στο μαγαζί μου στο Κολωνάκι και χτυπάει το σταθερό μου και ενώ συνήθως δεν το απαντάω, εκείνη όμως το σήκωσα εγώ. “Έλα Στελάκο μου λέει είμαι η Σοφία από το φαρμακείο”. Η Σοφία υπάρχει και τη γνωρίζω, της οποίας όμως δεν γνωρίζω τη φωνή γιατί έχουμε μια κοινωνική γνωριμία. Μου ζήτησε να μου βάλει κάποια χρήματα στο λογαριασμό μου για ένα δώρο που ήθελε να κάνει. Μπήκα στο link που μου έστειλε, το οποίο

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Στέλιος Κουδουνάρης : «Σας έχουν αδειάσει τους λογαριασμούς” μου λέει....»

Ο Στέλιος Κουδουνάρης ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό μας» το πρωί της Παρασκευής 14/10 και μίλησε μεταξύ άλλων, για την περιπέτεια που πέρασε όταν...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Στέλιος Κουδουνάρης: Του άδειασαν τον τραπεζικό λογαριασμό με απίστευτο τρόπο – «Αν είχα αυτοκτονήσει;»

Θύμα απάτης έπεσε ο Στέλιος Κουδουνάρης καθώς του πήραν τα χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό.  Θύμα απάτης έπεσε ο Στέλιος Κουδουνάρης καθώς του πήραν τα χρήματα από τον τραπεζικό του λογαριασμό.  «Είμαι μια Δευτέρα στο μαγαζί μου στο Κολωνάκι και χτυπάει το σταθερό μου και ενώ συνήθως δεν το απαντάω, εκείνη όμως το σήκωσα εγώ. “Έλα Στελάκο μου λέει είμαι η Σοφία από το φαρμακείο”. Η Σοφία υπάρχει και τη […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Θύμα απάτης ο Στέλιος Κουδουνάρης – Άδειασαν τον τραπεζικό του λογαριασμό

Καλεσμένος στην εκπομπή “Πρωινό μας” ήταν ο Στέλιος Κουδουνάρης. Ο γνωστός σχεδιαστής αποκάλυψε στην Φαίη Σκορδά την περιπέτεια που έζησε όταν απατεώνες άδειασαν τον τραπεζικό του λογαριασμό. Όπως περιέγραψε ο Στέλιος Κουδουνάρης, χτύπησε το τηλέφωνο στο κατάστημά του στο Κολωνάκι και άκουσε μία φωνή να του λέει “έλα Στελάκο μου λέει είμαι η Σοφία από […]

Διαβάστε το στο irafina.gr

Στέλιος Κουδουνάρης: «Έπεσα θύμα τηλεφωνικής απάτης. Μου πήραν χρήματα από τον τραπεζικό μου λογαριασμό» (vid)

Στέλιος Κουδουνάρης: Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας μίλησε για την περιπέτεια που πέρασε όταν έπεσε θύμα απάτης.

Διαβάστε το στο neolaia.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο