Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»

15:40 - 14/10/2022

Τα απίστευτα ξεσπάσματα που είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού ασχολήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής του […] The post Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μουτσινάς σε Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»

Δείτε όλα όσα είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ για τον συνάδελφό του

Διαβάστε το στο

Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί εγώ που είμαι σπίτι μου;»

Kαι τα καρφιά συνεχίστηκαν: «Τον εκνευρίσαν…με! Γιατί όμως εκνευρίστηκε; Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο. Βγήκαν και είπαν σε κάποιες εκπομπές…», είπε γελώντας ο Νίκος Μουτσινάς.Kαι τα καρφιά συνεχίστηκαν: «Τον εκνευρίσαν…με! Γιατί όμως εκνευρίστηκε; Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο. Βγήκαν και είπαν σε κάποιες εκπομπές…», είπε γελώντας ο Νίκος Μουτσινάς.Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Για εμάς έλεγε; Δεν είπε κανείς για τη σκαλέτα. Είπαμε για τη σκαλέτα; Το υπονοήσαμε πολύ ωραία όμως, είναι αλήθεια. Δεν χρειάζεται Γιώργο, μην συγχύζεσαι […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Νίκος Μουτσινάς σε Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»

Το σχόλιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ για το ξέσπασμα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην κριτική που του ασκείται για την υπόθεση του Κολωνού

Διαβάστε το στο news.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο