Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»
15:40 - 14/10/2022
Τα απίστευτα ξεσπάσματα που είχε σήμερα ο Γιώργος Λιάγκας στον αέρα του Πρωινού ασχολήθηκε ο Νίκος Μουτσινάς. Ο παρουσιαστής του […]
The post Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μουτσινάς σε Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»
Δείτε όλα όσα είπε ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ για τον συνάδελφό του
Διαβάστε το στο Ο Νίκος Μουτσινάς απαντά στον Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί εγώ που είμαι σπίτι μου;»
Kαι τα καρφιά συνεχίστηκαν: «Τον εκνευρίσαν…με! Γιατί όμως εκνευρίστηκε; Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο. Βγήκαν και είπαν σε κάποιες εκπομπές…», είπε γελώντας ο Νίκος Μουτσινάς.Kαι τα καρφιά συνεχίστηκαν: «Τον εκνευρίσαν…με! Γιατί όμως εκνευρίστηκε; Εγώ δεν κατάλαβα το λόγο. Βγήκαν και είπαν σε κάποιες εκπομπές…», είπε γελώντας ο Νίκος Μουτσινάς.Ο Νίκος Μουτσινάς είπε στη συνέχεια: «Για εμάς έλεγε; Δεν είπε κανείς για τη σκαλέτα. Είπαμε για τη σκαλέτα; Το υπονοήσαμε πολύ ωραία όμως, είναι αλήθεια. Δεν χρειάζεται Γιώργο, μην συγχύζεσαι […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΝίκος Μουτσινάς σε Γιώργο Λιάγκα: «Πόσες πληροφορίες χρειάζεται να ξέρω για ένα μικρό παιδί;»
Το σχόλιο του παρουσιαστή του ΣΚΑΪ για το ξέσπασμα του παρουσιαστή του ΑΝΤ1 στην κριτική που του ασκείται για την υπόθεση του Κολωνού
Διαβάστε το στο news.gr