Μανωλάς: Οι πατημασιές μου είναι παντού στη Φιλαδέλφεια, ήταν και είναι το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο (VIDEO)

00:00 - 15/10/2022

Ο Στέλιος Μανωλάς μιλά για την εικόνα της ΑΕΚ, την επιστροφή στη Φιλαδέλφεια και την Αγιά Σοφιά – ΟΠΑΠ Arena, ενώ ρωτήθηκε και για τα εγκαίνια

Διαβάστε Περισσότερα στο aek365.com
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Μανωλάς: «Οι πατημασιές μου είναι παντού στη Φιλαδέλφεια» (vid)

Ο Στέλιος Μανωλάς μίλησε για την επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, υπογραμμίζοντας πως πάντα ήταν το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο.

Διαβάστε το στο

ΒΙΝΤΕΟ - Μανωλάς: «Οι πατημασιές μου είναι παντού στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν και είναι το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο»

ΒΙΝΤΕΟ - Μανωλάς: «Οι πατημασιές μου είναι παντού στη Νέα Φιλαδέλφεια, ήταν και είναι το πιο όμορφο γήπεδο στον κόσμο» 15/10/2022 Στην εκπομπή «Κόσμος των Σπορ» στην ΕΡΤ 3 μίλησε ο Στέλιος Μανωλάς, ο οποίος αναφέρθηκε στην επιστροφή της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τονίζοντας πως για τον ίδιο, πάντοτε το γήπεδο εκεί, είτε μιλάμε για το «Νίκος Γκούμας» είτε για την  «ΟΠΑΠ Arena», το βλέπει ως το πιο όμορφο στον κόσμο. Η παλιά μεγάλη δόξα της ΑΕΚ μίλησε επίσης για την εικόνα που βγάζει στο γήπεδο η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ενώ ρωτήθηκε και για τα εγκαίνια. «Η ΑΕΚ με την ολοκλήρωση του γηπέδου, που είναι πραγματικά ένα κόσμημα, έχει πλέον έναν άλλον αέρα. Επισκέ

Διαβάστε το στο filathlos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek365.com

Ο Κουτέσα έμεινε στον πάγκο στο ματς της Σερβέτ με τη Λουγκάνο

Η Οσασούνα του Μορένο καθάρισε την Ατλέτικο και φουλάρει για Ευρώπη! (VIDEO)

O Λιβάι σκόραρε αλλά η Σπαρτάκ αποκλείστηκε (VIDEO)

Πάλεψε όσο μπορούσε η ΑΕΚ

Οι αιχμές του Σάκοτα και τι είπε για το μέλλον του

Μένει στον ΠΑΟΚ ο Μεϊτέ