Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία

17:08 - 15/10/2022

Μέσα σε κλίμα άκρατης συγκίνησης και οδύνης γίνεται η κηδεία του ηρωϊκού Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαΐδη, ο οποίος έφυγε πρόωρα από την ζωή στα 43 του χρόνια «χτυπημένος» από καρκίνο. Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από την ζωή λίγο πριν κλείσει τα 43 του χρόνια, αφήνοντας πίσω του μία υπέρλαμπρη αθλητική καριέρα κι ένα συγκλονιστικό μήνυμα ως ύστατο […] The post Ράγισαν καρδιές στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – Τυλιγμένος με την ελληνική σημαία appeared first on AEK1924.gr.

Διαβάστε Περισσότερα στο aek1924.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Παρών στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο Τσίπρας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας έκανες καλύτερους

Αλέξανδρε ήρθε η ώρα να σου πούμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας έκανες καλύτερους. Σε έναν κόσμο που γίνεται πιο τοξικός, η ηθική ξεχωρίζει ακόμα», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ

Διαβάστε το στο

Παρών στην κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη ο Τσίπρας: Ένα μεγάλο ευχαριστώ που μας έκανες καλύτερους

«Στη ζωή του ξεχώρισε γιατί ήθελε να βάζει μπροστά το εμείς και όχι το εγώ και πάλευε στους στίβους της ζωής με το ίδιο πείσμα και την ίδια μαχητικότητα που τον διέκρινε στους αθλητικούς στίβους, ήταν ένας μαχητής παντού», υποστήριξε. [...]

Διαβάστε το στο matrix24.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ aek1924.gr

Νίκολιτς: «Στο 2ο μέρος βγάλαμε την ποιότητα μας – Μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο» (vid)

Γκολ και φάσεις από την ανατροπή κορυφής της ΑΕΚ κόντρα στον ΟΦΗ (HIGHLIGHTS)

Κι όμως αληθινό: Παράπονα από τον Μπούση για τη διαιτησία στο ΑΕΚ – ΟΦΗ

Κόντης: «Δεχθήκαμε δύο εύκολα γκολ – Περίεργο παιχνίδι για εμάς»

Γιόβιτς: «Είμαι χαρούμενος στην ΑΕΚ, θα είμαι ακόμα καλύτερος στο δεύτερο μισό»

Νίκολιτς: «Έχουν εκτοξευτεί οι προσδοκίες και πρέπει να τις υλοποιήσουμε» (VID)