Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχω περάσει πολλές περιόδους ανεργίας»

21:46 - 15/10/2022

Μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καραλή με αφορμή […] The post Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχω περάσει πολλές περιόδους ανεργίας» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Αιμιλία Υψηλάντη για δύσκολες στιγμές: «Η μεγαλύτερη στεναχώρια μου, που έχω περάσει πολλές περιόδους ανεργίας»

«Θα προτιμούσα να είμαι σε έναν θίασο όπου θα αντιμετώπιζα πολλά προβλήματα, ίσως και στενάχωρα, από το να είμαι άνεργη», δήλωσε η αγαπημένη ηθοποιός

Διαβάστε το στο Παραπολιτικά

Αιμιλία Υψηλάντη: Η μεγαλύτερη στεναχώρια. που έχω περάσει πολλές περιόδους ανεργίας

Η αγαπημένη ηθοποιός έχει αντιμετωπίσει τις δυσκολίες του επαγγέλματος της με μεγάλες περιόδους ανεργίας.

Διαβάστε το στο in.gr

Αιμιλία Υψηλάντη: «Έχω περάσει πολλές περιόδους ανεργίας, ποια μεγαλύτερη στεναχώρια υπάρχει από το να είσαι άνεργος;»

Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καραλή με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Η κυρία Κλάιν» στο θέατρο Αργώ. Μέσα σε όλα, η σημαντική καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στις περιόδους ανεργίας αλλά και όσα ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα #metoo.Η Αιμιλία Υψηλάντη μίλησε στην εφημερίδα Espresso και τον δημοσιογράφο Βαγγέλη Καραλή με αφορμή την επανάληψη της παράστασης «Η κυρία Κλάιν» στο θέατρο Αργώ. Μέσα σε όλα, η σημαντική καλλιτέχνιδα αναφέρθηκε στις περιόδους ανεργίας αλλά και όσα ήρθαν στο φως μέσα από το κίνημα #metoo.Υπάρχει κάποιο αρνητικό περιστατικό που ζήσατε ως ηθοποιός και σας έχει […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο