Μπάιντεν: «Λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία

02:40 - 16/10/2022

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως δεν είναι ο μόνος που θεωρούσε «λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία...

Διαβάστε Περισσότερα στο Zougla
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Τζο Μπάιντεν: «Λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας

«Δεν ήμουν ο μόνος που σκέφτηκε πως ήταν λάθος», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε δημοσιογράφους 

Διαβάστε το στο

Τζο Μπάιντεν: Λάθος το οικονομικό σχέδιο της Λιζ Τρας

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως δεν είναι ο μόνος που θεωρούσε «λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία, το οποίο οδήγησε σε καταποντισμό της στερλίνας. «Δεν ήμουν ο μόνος που σκέφτηκε πως ήταν λάθος», είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους κάνοντας στάση σε παγωτατζίδικο του Όρεγκον, στο περιθώριο της επίσκεψης ... Περισσότερα To άρθρο Τζο Μπάιντεν: Λάθος το οικονομικό σχέδιο της Λιζ Τρας δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

Διαβάστε το στο

ΗΠΑ: «Λάθος» χαρακτηρίζει ο Μπάιντεν το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως δεν είναι ο μόνος που θεωρούσε «λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία, το οποίο οδήγησε σε καταποντισμό της στερλίνας. «Δεν ήμουν ο μόνος που σκέφτηκε πως ήταν λάθος», είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους κάνοντας στάση σε παγωτατζίδικο του Όρεγκον, στο περιθώριο της επίσκεψης […] Το άρθρο ΗΠΑ: «Λάθος» χαρακτηρίζει ο Μπάιντεν το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, δήλωσε πως δεν είναι ο μόνος που θεωρούσε «λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία, το οποίο οδήγησε σε καταποντισμό της στερλίνας.

Διαβάστε το στο naftemporiki.gr

«Λάθος» χαρακτηρίζει ο  Μπάιντεν το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως δεν είναι ο μόνος που θεωρούσε «λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία, το οποίο οδήγησε σε καταποντισμό της στερλίνας. «Δεν ήμουν ο μόνος που σκέφτηκε πως ήταν λάθος», είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους κάνοντας στάση σε παγωτατζίδικο του Όρεγκον, στο περιθώριο της επίσκεψης […] The post «Λάθος» χαρακτηρίζει ο  Μπάιντεν το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία appeared first on Militaire.gr.

Διαβάστε το στο militaire.gr

Ο πρόεδρος Μπάιντεν κρίνει τη Λιζ Τρας: “Λάθος” χαρακτηρίζει το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης στη Βρετανία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως δεν είναι ο μόνος που θεωρούσε «λάθος»

Διαβάστε το στο hellasjournal.com

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως δεν είναι ο μόνος που θεωρούσε «λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία, το οποίο οδήγησε σε καταποντισμό της…Περισσότερα...

Διαβάστε το στο Cnn.gr

Μπάιντεν: «Λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της βρετανικής κυβέρνησης

«Δεν ήμουν ο μόνος που σκέφτηκε πως ήταν λάθος», είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους κάνοντας στάση σε παγωτατζίδικο του Όρεγκον, στο περιθώριο της επίσκεψης που πραγματοποιεί για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Τίνα Κότεκ για τον κυβερνητικό θώκο της πολιτείας.

Διαβάστε το στο Skai.gr

Τζο Μπάιντεν: Λάθος το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως δεν είναι ο μόνος που θεωρούσε «λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία, το οποίο οδήγησε σε καταποντισμό της στερλίνας. «Δεν ήμουν ο μόνος που σκέφτηκε πως ήταν λάθος», είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους κάνοντας στάση σε παγωτατζίδικο του Όρεγκον, στο περιθώριο της επίσκεψης […] Τζο Μπάιντεν: Λάθος το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία on BLUE SKY.

Διαβάστε το στο blueskytv.gr

Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν δήλωσε πως δεν είναι ο μόνος που θεωρούσε «λάθος» το αρχικό οικονομικό σχέδιο της κυβέρνησης Τρας στη Βρετανία, το οποίο οδήγησε σε καταποντισμό της στερλίνας. «Δεν ήμουν ο μόνος που σκέφτηκε πως ήταν λάθος», είπε ο Μπάιντεν σε δημοσιογράφους κάνοντας στάση σε παγωτατζίδικο του Όρεγκον, στο περιθώριο της επίσκεψης […]

Διαβάστε το στο dete.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ Zougla

Αυτοκίνητο τυλίχθηκε στις φλόγες στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου

Θεσσαλονίκη: Άνδρας έσπασε για άγνωστο λόγο τζάμι λεωφορείου ΚΤΕΛ

Τα χάσκι αρνείται να φάει την κροκέτα 

Στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ, ο ΥΠΕΞ των ΗΠΑ κατηγορεί τη Ρωσία για εκβιασμό

Επέστρεψε στα κέρδη το Χρηματιστήριο

Η Ρωσία θα μειώσει τις εξαγωγές πετρελαίου κατά 300.000 βαρέλια ημερησίως τον Σεπτέμβριο