Θεοφανία Παπαθωμά: «Αυτό που βίωσα στο σπίτι μόνη μου είναι μια μυσταγωγία»
13:24 - 16/10/2022
Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν καλεσμένη στο Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για την απόφασή της να γεννήσει το παιδί της […]
The post Θεοφανία Παπαθωμά: «Αυτό που βίωσα στο σπίτι μόνη μου είναι μια μυσταγωγία» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Θεοφανία Παπαθωμά για τη γέννηση του παιδιού της στο σπίτι: «Αυτό που βίωσα μόνη μου είναι μια μυσταγωγία»
Καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και Πάλι!» ήταν η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη γέννα στο σπίτι και εξομολογήθηκε ότι ήταν κάτι...
Διαβάστε το στο govastileto.grΘεοφανία Παπαθωμά: «Αυτό που βίωσα στο σπίτι που γέννησα μόνη μου είναι μια μυσταγωγία, η μαία μπήκε μέσα τα τελευταία πέντε»
Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν καλεσμένη στο Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για την απόφασή της να γεννήσει το παιδί της στο σπίτι ενώ εξήγησε πως ήταν κάτι που επιθυμούσε να συμβεί από την πρώτη της γέννα.
Η Θεοφανία Παπαθωμά ήταν καλεσμένη στο Χαμογέλα και Πάλι και μίλησε για την απόφασή της να γεννήσει το παιδί της στο σπίτι ενώ εξήγησε πως ήταν κάτι που επιθυμούσε να συμβεί από την πρώτη της γέννα. «Το κυριότερο θέμα στη ζωή μας είναι ο φόβος, αυτός μας κρατά πίσω από τα καλύτερα πράγματα. Αν είχαμε […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΘεοφανία Παπαθωμά για τον τοκετό στο σπίτι: «Αυτό που βίωσα μόνη μου είναι μια μυσταγωγία»
Η Θεοφανία Παπαθωμά, η οποία φέτος πρωταγωνιστεί στην επιτυχημένη σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο» βρέθηκε καλεσμένη
To άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά για τον τοκετό στο σπίτι: «Αυτό που βίωσα μόνη μου είναι μια μυσταγωγία» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.grΘεοφανία Παπαθωμά: «Γέννησα στο σπίτι μόνη μου. Είναι άλλο πράγμα»
H Θεοφανία Παπαθωμά βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» και μίλησε για τον ρόλο της στη νέα σειρά «Μαύρο Ρόδο» που έχει κεντρίσει το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. «Είμαι η καταστροφή σε σχήμα γυναίκας. Την κόρη μου την έχω καταστρέψει, όλη τη μέρα με ακούει να μιλάω αρνητικά. Οι γυναίκες χρειαζόμαστε ασφάλεια και την ασφάλειά […]
The post Θεοφανία Παπαθωμά: «Γέννησα στο σπίτι μόνη μου. Είναι άλλο πράγμα» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr