#Θεοφανία Παπαθωμά

Αφρικανική σκόνη: Μετά τον Γρηγόρη Πετράκο και η Θεοφανία Παπαθωμά πιστεύει ότι «μας σκοτώνουν με χημικά»

eretikos.gr
Ξέφυγαν εντελώς ορισμένοι συνωμοσιολόγοι. Την αμφισβήτησή της για την αφρικανική σκόνη εξέφρασε η Θεοφανία Παπαθωμά με μία ανάρτηση στο Instagram, ακολουθώντας το παράδειγμα του πρώην συντρόφου της, Γρηγόρη Πετράκου. Απόκοσμες ήταν οι εικόνες σε όλη τη χώρα μετά το κύμα αφρικανικής σκόνης που σημειώθηκε χτες (23.04.2024) προκαλώντας δέος και ανησυχία. Η Θεοφανία Παπαθωμά θέλησε να σχολιάσει το […]Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr
11:59 24/04/2024

Θεοφανία Παπαθωμά: Με total white σύνολο έγινε πρότυπο παίρνοντας το μεταπτυχιακό της από τη Νομική

queen.gr
«Πάντα να αριστεύεις, να ξεπερνάς τους άλλους, να τιμάς το πατρικό γένος που ανήκεις» έγραψε η Θεοφανία Παπαθωμά αναρτώντας με καμάρι το μεταπτυχιακό της.Περισσότερα...
12:17 07/03/2024

Γρηγόρης Πετράκος: Πάνω απ’ όλα, οι κόρες μου

Newsit
Τις πρώτες του δηλώσεις μετά τον χωρισμό του από τη Θεοφανία Παπαθωμά έκανε σήμερα (14.01.2024) ο Γρηγόρης Πετράκος. Ο γνωστός τραγουδιστής ήταν καλεσμένος στην εκπομπή «Γειά σου» και μίλησε για τις δηλώσεις του Γιώργου Νταλάρα, το γάμο των ομόφυλων ζευγάριών αλλά και τις αλλαγές στην προσωπική του ζωή. Ο Γρηγόρης Πετράκος αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις κόρες ... Περισσότερα To άρθρο Γρηγόρης Πετράκος: Πάνω απ’ όλα, οι κόρες μου δημοσιεύτηκε στο NewsIT .
22:00 14/01/2024

Η Θεοφανία Παπαθωμά θα κινηθεί νομικά για τα δημοσιεύματα με τον πλειστηριασμό του σπιτιού της

Newsbeast.gr
Τη δική της απάντηση στα δημοσιεύματα αυτής της εβδομάδας που ήθελαν τη Θεοφανία Παπαθωμά να περνάει δύσκολες στιγμές, λόγω πλειστηριασμού του σπιτιού της, έδωσε η ίδια η ηθοποιός. Η Θεοφανία Παπαθωμά μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» και τον Γιάννη Μαυρίδη κι έδωσε την απάντησή της. «Μην ασχολείστε σας παρακαλώ! Το θέμα έχει διευθετηθεί. Θα κινηθώ νομικά απέναντι στα site που το δημοσίευσαν και σε όποιον άλλον συνεχίσει αυτή τη διαπόμπευση. Ευχαριστώ», είπε η Θεοφανία Παπαθωμά στην εκπομπή. Τα δημοσιεύματα ήθελαν σπίτι της Θεοφανίας Παπαθωμά στο Παλαιό Φάληρο να βγαίνει στο σφυρί το καλοκαίρι.
19:00 23/12/2023

Θεοφανία Παπαθωμά: Αντιμέτωπη με πλειστηριασμό για ακίνητο στο Π. Φάληρο (pics)

lamianow.gr
Αντιμέτωπη με την απειλή πλειστηριασμού για ακίνητό της στο Π. Φάληρο εμφανίζεται η δημοφιλής ηθοποιός, σεναριογράφος και συγγραφέας Θεοφανία Παπαθωμά. Όπως αποκαλύπτει το newmoney.gr,  σε σχετική ανάρτηση στην ηλεκτρονική πλατφόρμα e-auction η κυρία Παπαθωμά αναφέρεται ως οφειλέτρια σε διαδικασία πλειστηριασμού με επισπεύδουσα την υπό ειδική εκκαθάριση Αγροτική Τράπεζα της Ελλάδος, η οποία εκπροσωπείται από την PQH Ενιαία Ειδική Εκκαθάριση Α.Ε. Το ακίνητο στο Π. Φάληρο Ο εν λόγω πλειστηριασμός έχει προγραμματιστεί για τις 26 Ιουνίου 2024, εάν βέβαια μέχρι τότε δεν έχουν μεσολαβήσει κινήσεις για την αποτροπή του, και αφορά οριζόντια ιδιοκτησία – οροφομεζονέτα του 7ου & 8ου ορόφου
17:37 21/12/2023

"Επιδημία" διάσημων χωρισμών το 2023 - Η ελληνική σόουμπιζ αποχαιρετά την χρονιά με θορυβώδη αλλά και "βελούδινα" διαζύγια

Παραπολιτικά
Από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη και την Χρυσή Βαρδινογιάννη, μέχρι την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο, οι celebrities που τράβηξαν χωριστούς δρόμους
22:00 20/12/2023

Θεοφανία Παπαθωμά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

tlife.gr
Η Θεοφανία Παπαθωμά έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνισή της, μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο. Η To άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
09:09 04/12/2023

Θεοφανία Παπαθωμά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση 2 μήνες μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο

tlife.gr
Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση, δυο μήνες μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο, έκανε η To άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση 2 μήνες μετά τον χωρισμό από τον Γρηγόρη Πετράκο δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 03/12/2023

Θεοφανία Παπαθωμά: Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη – Νέο βιβλίο κυκλοφορεί

instyle.gr
Η Πρωτοχρονιά πλησιάζει! Τα ξωτικά του Αϊ-Βασίλη έχουν πολλή δουλειά: εκτός από τα δώρα, πρέπει να του ετοιµάσουν και τη στολή που θα φορέσει για να τα µοιράσει τα δώρα του στα παιδιά. Κάποιοι άλλοι όµως έχουν σκοτεινά σχέδια.Θα καταφέρουν να τα πραγµατοποιήσουν; Θα µείνουν φέτος τα παιδιά χωρίς δώρα; Μια σκανταλιάρικη χιουμοριστική ιστορία γεμάτη […] The post Θεοφανία Παπαθωμά: Ποιος έκλεψε τη στολή του Αϊ-Βασίλη – Νέο βιβλίο κυκλοφορεί appeared first on InStyle.
23:46 24/11/2023

Σούσουρο με τον χωρισμό Πετράκου-Παπαθωμά – Τι ισχύει πραγματικά

eleftherostypos.gr
Σούσουρο επικρατεί στην ελληνική showbiz με το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε και θέλει την Θεοφανία Παπαθωμά και τον Γρηγόρη Πετράκο έπειτα από 10 χρόνια κοινής πορείας και απόκτησης δυο παιδιών να έχουν τραβήξει χωριστούς δρόμους στην προσωπική τους ζωή. Συγκεκριμένα, όπως γράφτηκε οι λόγοι του χωρισμού τους είναι κυρίως ιδεολογικοί αλλά και αξεπέραστα προβλήματα. Παρά το […] Το άρθρο Σούσουρο με τον χωρισμό Πετράκου-Παπαθωμά – Τι ισχύει πραγματικά εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
22:00 02/10/2023

Παπαθωμά – Πετράκος: Η γνωριμία, οι ιδεολογικές διαφορές και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν

lamianow.gr
Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος είναι ένα ζευγάρι που έχει απασχολήσει ουκ ολίγες φορές, την επικαιρότητα, με τις πολυσυζητημένες τοποθετήσεις τους για διάφορα κοινωνικά ζητήματα. Εκτός από τις αναρτήσεις τους στα social media, η ηθοποιός και ο τραγουδιστής έχουν «μαγνητίσει» το ενδιαφέρον των εκπομπών ανά τα χρόνια και για τη δημιουργία της οικογένειάς τους εκτός γάμου, αλλά […] The post Παπαθωμά – Πετράκος: Η γνωριμία, οι ιδεολογικές διαφορές και ο λόγος που δεν παντρεύτηκαν appeared first on Lamianow.gr | Ειδήσεις από τη Λαμία.
17:37 02/10/2023

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Το unfollow στο Instagram μετά τις φήμες χωρισμού

govastileto.gr
Τον γύρο του διαδικτύου έκανε πριν από λίγες ημέρες η είδηση ότι ο Γρηγόρης Πετράκος και η Θεοφανία Παπαθωμά έβαλαν τέλος στη σχέση τους μετά από δέκα χρόνια κοινής πορείας. Η εν λόγω είδηση έγινε γνωστή μέσα από την εφημερίδα Real life. «Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν μετά από δέκα χρόνια συμβίωσης […]
14:00 02/10/2023

Θεοφανία Παπαθωμά: Τίτλοι τέλους για τον γάμο της

instyle.gr
Επειτα από 10 χρόνια σχέσης, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος δεν είναι πλέον ζευγάρι. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Realnews, η γνωστή ηθοποιός, σκηνοθέτης, σεναριογράφος, συγγραφέας παιδικών βιβλίων και νομικός, και ο ερμηνευτής και τραγουδοποιός αποφάσισαν να ρίξουν αυλαία στον γάμο τους, διατηρώντας ως βασική προτεραιότητα την προστασία των δύο παιδιών τους. Δείτε […] The post Θεοφανία Παπαθωμά: Τίτλοι τέλους για τον γάμο της appeared first on InStyle.
10:46 02/10/2023

Τίτλοι τέλους μετά από 10 χρόνια - Χώρισαν Θεοφανία Παπαθωμά και Γρηγόρης Πετράκος

lykavitos.gr
Χωριστούς δρόμους φαίνεται πως αποφάσισαν να πάρουν η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος, βάζοντας τέλος στην κοινή τους πορεία τα τελευταία 10 χρόνια.
18:17 01/10/2023

Χώρισαν Γρηγόρης Πετράκος Θεοφανία Παπαθωμά μετά από 10 χρόνια γάμου

koolnews.gr
Μετά από μία δεκαετία, κατά την οποία μοιράστηκαν αμέτρητες ευτυχισμένες στιγμές και καλωσόρισαν στον κόσμο δύο παιδιά, η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποφάσισαν πρόσφατα να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Σύμφωνα με δημοσίευμα της Real, οι λόγοι που οδήγησαν σε αυτήν την απόφαση είναι ιδεολογικοί, ενώ υπήρχαν και άλλα αξεπέραστα προβλήματα που επηρέασαν την απόφαση […] The post Χώρισαν Γρηγόρης Πετράκος Θεοφανία Παπαθωμά μετά από 10 χρόνια γάμου appeared first on Koolnews.gr.
12:58 01/10/2023

Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Χωρισμός – «βόμβα» μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας

tlife.gr
Η Θεοφανία Παπαθωμά και ο Γρηγόρης Πετράκος αποτελούσαν ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια του καλλιτεχνικού To άρθρο Θεοφανία Παπαθωμά – Γρηγόρης Πετράκος: Χωρισμός – «βόμβα» μετά από 10 χρόνια κοινής πορείας δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
08:09 01/10/2023

Πανύψηλος και γυμνασμένος: O γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος

Newside.gr
Ο Αχιλλέας Τσαρούχας, μονάκριβος γιος του ηθοποιού Πασχάλη Τσαρούχα και της Θεοφανίας Παπαθωμά, όσο μεγαλώνει μοιάζει στον μπαμπά του. Γεννήθηκε το 2006 και σύντομα πλησιάζει τα 17 του χρόνια και προς την ενηλικίωσή του. Υπενθυμίζεται ότι η Θεοφανία Παπαθωμά έχει αποκτήσει ακόμη δύο κόρες, από τον δεύτερο γάμο της με τον Γρηγόρη Πετράκο, την 7χρονη […] The post Πανύψηλος και γυμνασμένος: O γιος της Θεοφανίας Παπαθωμά μεγάλωσε και είναι ένας κούκλος appeared first on NewSide.gr.
14:36 10/05/2023

Αχιλλέας Τσαρούχας: Πώς είναι σήμερα ο γιος του Πασχάλη Τσαρούχα

NewsBomb
Ο Αχιλλέας Τσαρούχας είναι ο γιος που έχουν αποκτήσει ο Πασχάλης Τσαρούχας και η Θεοφανία Παπαθωμά πριν από 16 χρόνια. Περισσότερα...
10:00 08/05/2023

Άρης Δαβαράκης για Θεοφανία Παπαθωμά: «Ζητάω συγγνώμη, δεν ήθελα να μπλέξω με όλο αυτόν τον οχετό»

thecaller.gr
Η πρώτη ανάρτηση που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου. Η πρώτη ανάρτηση που έκανε η Θεοφανία Παπαθωμά για την υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη προκάλεσε έντονες αντιδράσεις ανάμεσα στους εκπροσώπους του καλλιτεχνικού χώρου. Πιο συγκεκριμένα, η γνωστή ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά: «Κι αν θες να βιάσεις κάποια, επιλέγεις τη Νομική Σύμβουλο της Κομισιόν! Απολύτως λογικό…», παίρνοντας ξεκάθαρα το μέρος του Αλέξη Γεωργούλη. Μάλιστα, ανάμεσα στους επώνυμους […]
14:18 24/04/2023

Φορτώνουμε νέα post...

End of content

No more pages to load