Mente Fuerte: «Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα»

17:00 - 16/10/2022

Ο Mente Fuerte θα βρεθεί καλεσμένος στο αποψινό «After Dark» και θα μιλήσει στον Θέμη Γεωργαντά To άρθρο Mente Fuerte: «Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .

Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

«Αν η εικόνα δεν προσβάλλει εμένα ή τον άνθρωπο που συνοδεύω, αυτή είναι η δουλειά μου και αυτό που έχω επιλέξει να κάνω οπότε έχει τα υπέρ και τα κατά», είπε ο τραγουδιστής

Διαβάστε το στο

Mente Fuerte: «Να συνοδεύω την Μαρία Σολωμού, τιμή μου».

Ο τραγουδιστής μίλησε για την αγαπημένη ηθοποιό και τη σχέση τους.

Διαβάστε το στο

Mente Fuerte: Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Mente Fuerte τη νύχτα της Κυριακής στο After Dark του OPEN. Ο νεαρός τραγουδιστής δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί στα πλαίσια του παιχνιδιού «Δάγκωσε την γλώσσα σου» για την Μαρία Σολωμού, με την οποία και φημολογείται πως βρίσκεται σε σχέση. Πιο συγκεκριμένα, μόλις εμφανίστηκε η εικόνα της γνωστής ηθοποιού, ο Mente Fuerte αναφώνησε «ποια είναι αυτή; Ωραίο! Ωραίο κορίτσι! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει. Φοβερή σαν ηθοποιός νομίζω. Αυτή που έκανε τη Ράνια στους Singles δεν είναι;». Ο Θέμης Γεωργαντάς όμως επέμεινε και του θύμισε το εξώφυλλο του πρόσφατου άλμπουμ του. «Έχεις δει το πρόσωπο της στο εξώφυλλο του άλμπουμ; Η Μαρία μας είναι…

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Ο Mente Fuerte τη νύχτα της Κυριακής βρέθηκε καλεσμένο στο After Dark του OPEN. Ο δημοφιλής καλλιτέχνης δεν θα μπορούσε φυσικά να μην ερωτηθεί...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Mente Fuerte: Η εξομολόγηση του για την Μαρία Σολωμού – «Είναι η μούσα του έρωτα»

Για την Μαρία Σολωμού, με την οποία φημολογείται πως έχει σχέση, ρωτήθηκε ο Mente Fuerte από τον Θέμη Γεωργαντά.Για την Μαρία Σολωμού, με την οποία φημολογείται πως έχει σχέση, ρωτήθηκε ο Mente Fuerte από τον Θέμη Γεωργαντά.Μόλις εμφανίστηκε η εικόνα της γνωστής ηθοποιού, ο Mente Fuerte αναφώνησε «ποια είναι αυτή; Ωραίο! Ωραίο κορίτσι! Έχω δει κάποια σίριαλ που έχει παίξει. Φοβερή σαν ηθοποιός νομίζω. Αυτή που έκανε τη Ράνια στους Singles δεν είναι;». […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά βρέθηκε ο Mente Fuerte τη νύχτα της Κυριακής στο After Dark του OPEN. Ο νεαρός τραγουδιστής […] The post Mente Fuerte: «Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα» appeared first on Zappit.

Διαβάστε το στο zappit.gr

Mente Fuerte: "Με τη Μαρία Σολωμού είμαστε κοντά - Είναι μούσα του έρωτα"

Ο Mente Fuerte & οι αινιγματικές δηλώσεις για τη σχέση του με τη Μαρία Σολωμού

Διαβάστε το στο thetoc.gr

Mente Fuerte: "Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα"

"Μια εικόνα χίλιες λέξεις"

Διαβάστε το στο patrasevents.gr

Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Είναι η μούσα του έρωτα»

O Mente Fuerte ήταν καλεσμένος του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπή After Dark στο Open. Mεταξύ άλλων, αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα που είναι Γιώργος Τσακμακίδης. Παίζοντας «Δάγκωσε τη γλώσσα σου» αναγνώρισε την Ηλιάνα Παπαγεωργίου ως «πρώην κοπέλα του Αργυρού». «Λείπει. Αν ήταν εδώ θα ήταν πολύ διαφορετικά τα πράγματα στην σκηνή μας ειδικά. Ήτανε η […] The post Mente Fuerte για Μαρία Σολωμού: «Είναι η μούσα του έρωτα» appeared first on OK.

Διαβάστε το στο okmag.gr

Mente Fuerte: Η Μαρία Σολωμού είναι η μούσα του έρωτα

«Η Μαρία μας είναι…» παραδέχτηκε σε κάποιο σημείο ο Mente Fuerte και συνέχισε: «Κοιτάζεις αυτή τη γυναίκα και δεν βλέπεις τον έρωτα στα μάτια της; Δεν κάνει για μούσα του έρωτα;».Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο Eretikos.gr

Διαβάστε το στο eretikos.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ tlife.gr

Πώς να φροντίσεις το σώμα σου στις διακοπές για να νιώθεις φρέσκια, λαμπερή και ακαταμάχητη κάτω από τον ήλιο!

Φαίη Σκόρδα: Παραμένει στην Αθήνα μετά το τέλος της εκπομπής της – Έτσι πέρασε την Κυριακή της

Ιωάννα Μαλέσκου: Ποζάρει με το μπικίνι της και οι κοιλιακοί της κόβουν την ανάσα

Weekly Style: Νέα εβδομάδα, νέο mood- αρκεί να δεις τα basics με άλλο μάτι

Big Brother: Η συγκίνηση του Γιώργου Αντωνιάδη όταν είδε τη μητέρα του μετά από τρεις μήνες

Ευγενία Σαμαρά: Το ταξίδι της στη Σρι Λάνκα μόλις ξεκίνησε – Αυτό είναι το πρόσωπο που επέλεξε για συνταξιδιώτη της