Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έκλαιγα και τους έλεγα «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και γελούσαν»

00:20 - 17/10/2022

Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχθηκε τη νύχτα της Κυριακής ο Θέμης Γεωργαντάς στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Η γοητευτική […] The post Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έκλαιγα και τους έλεγα «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και γελούσαν» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Kατερίνα Παπουτσάκη: «Με κυνηγούσαν οι paparazzi και τους έλεγα αφήστε με, σας παρακαλώ»

Η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε με λόγο αιχμηρό για τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν καθημερινά ένα διάστημα από κάμερες και φωτογράφους.

Διαβάστε το στο

Παπουτσάκη: Έκλαιγα και τους έλεγα «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και γελούσαν

Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχθηκε τη νύχτα της Κυριακής ο Θέμης Γεωργαντάς στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε με λόγο αιχμηρό για τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν καθημερινά ένα διάστημα από κάμερες και φωτογράφους που ήθελαν να μάθουν τα πάντα για την προσωπική της ζωή. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει να απασχολώ τον Τύπο για το τι κάνω στη ζωή μου. Θέλω να ζω απλά τη ζωή μου στο φουλ, αυτό. Να αγαπάω δυνατά, να δίνομαι ολοκληρωτικά, να τα κάνω όλα ολόκληρα. Πριν από 15 χρόνια όμως τα πράγματα ήταν τελείως διαφορετικά. Υπήρχαν και οι ειδήσεις γνωστού καναλιού, υπήρχαν όλα αυτά τα gossip πρά

Διαβάστε το στο Newsbeast.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έκλαιγα και τους έλεγα "σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με" και γελούσαν»

Την Κατερίνα Παπουτσάκη υποδέχθηκε τη νύχτα της Κυριακής ο Θέμης Γεωργαντάς στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN. Η γοητευτική πρωταγωνίστρια μίλησε...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Η Παπουτσάκη αποκαλύπτει: «Έκλαιγα και τους έλεγα “σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με” και γελούσαν» [βίντεο]

Παπουτσάκη: H Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, After Dark  και μίλησε μεταξύ άλλων για τους παπαράτσι που ήθελαν να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή. Η ηθοποιός είπε στον Θέμη Γεωργαντά: «δεν μου αρέσει να απασχολώ τον Τύπο για το τι κάνω στη ζωή μου. Θέλω να ζω απλά τη ζωή μου στο φουλ, […] Το άρθρο Η Παπουτσάκη αποκαλύπτει: «Έκλαιγα και τους έλεγα “σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με” και γελούσαν» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.

Διαβάστε το στο eleftherostypos.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έκλαιγα και τους έλεγα “σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με” και γελούσαν»

Για τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν καθημερινά ένα διάστημα από κάμερες και φωτογράφους που ήθελαν να μάθουν τα πάντα για την προσωπική της ζωή, μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, τη νύχτα της Κυριακής καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN.Για τις ασφυκτικές πιέσεις που δεχόταν καθημερινά ένα διάστημα από κάμερες και φωτογράφους που ήθελαν να μάθουν τα πάντα για την προσωπική της ζωή, μίλησε η Κατερίνα Παπουτσάκη, τη νύχτα της Κυριακής καλεσμένη στον Θέμη Γεωργαντά στο πλατό της εκπομπής After Dark στο OPEN.H Κατερίνα Παπουτσάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν μου αρέσει να απασχολώ τον […]

Διαβάστε το στο thecaller.gr

Παπουτσάκη: «Έκλαιγα και τους έλεγα «σταματήστε, αφήστε με»»

H Κατερίνα Παπουτσάκη ήταν καλεσμένη στην εκπομπή, After Dark  και μίλησε μεταξύ άλλων για τους παπαράτσι που ήθελαν να μάθουν τι συμβαίνει στην προσωπική της ζωή.Περισσότερα...

Διαβάστε το στο queen.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: «Έκλαιγα και τους έλεγα «σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με» και γελούσαν»

Η Κατερίνα Παπουτσάκη «έριξε τα βέλη της» για τις πιέσεις των δημοσιογράφων που προσπαθούσαν να πάρουν πληροφορίες για την προσωπική της ζωή.

Διαβάστε το στο neolaia.gr

Κατερίνα Παπουτσάκη: "Έκλαιγα και τους έλεγα σταματήστε, σας παρακαλώ, αφήστε με και γελούσαν"

Απασφάλισε κατά του σκληρού gossip

Διαβάστε το στο patrasevents.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο