Θοδωρής Αθερίδης: «Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος»

13:12 - 17/10/2022

Για το γεγονός ότι έχει κάνει έναν γάμο και ενώ δεν έχει χωρίσει επέλεξε να κάνει μια άλλη μακροχρόνια σχέση, […] The post Θοδωρής Αθερίδης: «Αυτό διέρρευσε σχεδόν από λάθος» appeared first on Zappit.

Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ

Θοδωρής Αθερίδης: «Η σχέση μου με τη Σμαράγδα Καρύδη διέρρευσε σχεδόν από λάθος»

Ο ηθοποιός μίλησε για τη σχέση του με τη σύντροφό του και τον χωρισμό του από την πρώην σύζυγό του

Διαβάστε το στο ProtoThema.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Αποκαλύπτει για τη Σμαράγδα Καρύδη - «Η σχέση μας διέρρευσε σχεδόν από λάθος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν τη Δευτέρα ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για τον γάμο του, αλλά και τη σχέση του...

Διαβάστε το στο Zougla

Θοδωρής Αθερίδης: Αποκαλύπτει για τη Σμαράγδα Καρύδη - «Η σχέση μας διέρρευσε σχεδόν από λάθος»

Καλεσμένος στην εκπομπή «Πρωινό» ήταν σήμερα ο Θοδωρής Αθερίδης, ο οποίος δεν δίστασε να μιλήσει για τον γάμο του, αλλά και τη σχέση του με την Σμαράγδα...

Διαβάστε το στο govastileto.gr

Θοδωρής Αθερίδης: «Η σχέση μου με τη Σμαράγδα Καρύδη διέρρευσε σχεδόν από λάθος»

«Δεν μας ενδιέφερε καθόλου να παρουσιάσουμε αυτό το τόσο προσωπικό θέμα» είπε ο ηθοποιός

Διαβάστε το στο news.gr

Θοδωρής Αθερίδης: Ο Χριστός για εμένα είναι θεραπευτική μέθοδος

Ο Θοδωρής Αθερίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του ΑΝΤ1 “Το Πρωινό” και μίλησε τόσο για την καθημερινότητα όσο και για τη θρησκεία αλλά και για τη σχέση του με τη Σμαράγδα Καρύδη. Σχετικά με τη σοκαριστική επικαιρότητα των τελευταίων ημερών, ο Θοδωρής Αθερίδης τόνισε πως “όλη η τηλεόραση έχει γίνει αστυνομικό δελτίο… Ο περισσότερος κόσμος […] The post Θοδωρής Αθερίδης: Ο Χριστός για εμένα είναι θεραπευτική μέθοδος appeared first on InStyle.

Διαβάστε το στο instyle.gr
Για οποιαδήποτε επικοινωνία παρακαλούμε στείλτε στο info@taxidromos.gr
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ zappit.gr

Χρύσα Ρώπα: «Φέρθηκα τόσο απαίσια στον Ρέππα και τον Παπαθανασίου, έκανα κάτι ανεπίτρεπτο και αντιεπαγγελματικό»

Οι «Δεκατιανοί» έριξαν αυλαία και ανανέωσαν το ραντεβού τους

33 χρόνια χωρίς την Τζένη Καρέζη – Το μήνυμα του Κωνσταντίνου Καζάκου

The Chase: Στον αέρα το trailer της νέας σεζόν

Happy Traveller: Ευτύχης και Ηλέκτρα εξερευνούν την Κύθνο

Big Brother: Απόψε ο μεγάλος τελικός – Πέντε υποψήφιοι νικητές, ένα έπαθλο