Μπέττυ Μαγγίρα: «Λύγισε» στον αέρα του Open – «Σήμερα συμπληρώνει ένα χρόνο η μανούλα μου»
13:28 - 17/10/2022
Μία συνταγή που έφτιαξε ο Νικόλας Καρβέλας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα» έφερε δάκρυα στα μάτια της Μπέττυς Μαγγίρα. Ειδικότερα, ο σεφ ετοίμασε μια γρήγορη μπουγάτσα και η παρουσιάστρια αποκάλυψε πώς η μαμά της έφτιαχνε την ίδια συνταγή. Μάλιστα, σε συνδυασμό με την επέτειο ενός χρόνου που συμπληρώνεται σήμερα από το θάνατο της μητέρας της, η Μπέττυ Μαγγίρα δεν άντεξε και ξέσπασε σε δάκρυα. Ο διάλογος με τον Νικόλα Καρβέλα: Μπέττυ Μαγγίρα: Με συγκίνησες πολύ, γιατί… Νικόλας Καρβέλας: Σου ξύπνησα μνήμες. Μπέττυ Μαγγίρα: Κι επειδή σήμερα συμπληρώνει έναν χρόνο που έφυγε η μανούλα μου… Και την έφτιαχνε αυτή τη συνταγή. Μόλις το είδα, μου ήρθε… Νικόλας Καρβέλας: Λες και το ήξερα. Μπέ
Διαβάστε Περισσότερα στο Newsbeast.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Μπέττυ Μαγγίρα: Ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής – «Σήμερα συμπληρώνει ένα χρόνο» [βίντεο]
Μπέττυ Μαγγίρα: Πατσαβουρόπιτα σε μπουγάτσα έφτιαξε σήμερα Δευτέρα (17/10) ο Νικόλας Καρβέλας στην εκπομπή «Ποιος είναι πρωινιάτικα». Η Μπέττυ Μαγγίρα, μάλιστα, μόλις πήγε στην κουζίνα, αποκάλυψε πως η αγαπημένη της μανούλα έφτιαχνε την ίδια συνταγή. Λίγα λεπτά μετά, όμως, η Μπέττυ Μαγγίρα με λυγμούς αγκάλιασε τον Νικόλα Καρβέλα. ΜΠ.Μ.: Με συγκίνησες πολύ, γιατί… Ν.Κ.: Σου […]
Το άρθρο Μπέττυ Μαγγίρα: Ξέσπασε σε λυγμούς στον αέρα της εκπομπής – «Σήμερα συμπληρώνει ένα χρόνο» [βίντεο] εμφανίστηκε πρώτα στο Ελεύθερος Τύπος.
Διαβάστε το στο eleftherostypos.grΞέσπασε σε δάκρυα η Μπέττυ Μαγγίρα: «Συμπληρώνει έναν χρόνο που έφυγε η μανούλα μου»
Μια ημέρα ιδιαίτερα φορτισμένη η σημερινή για τη Μπέττυ Μαγγίρα, αφού πριν από έναν χρόνο στις 17 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή η μητέρα της. Η παρουσιάστρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τη συγκίνησή της κατά τη διάρκεια της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα;» όταν είδε τη συνταγή που ετοίμασε στην εκπομπή Νίκος Καρβέλας. Μια γρήγορη μπουγάτσα […]
The post Ξέσπασε σε δάκρυα η Μπέττυ Μαγγίρα: «Συμπληρώνει έναν χρόνο που έφυγε η μανούλα μου» appeared first on OK.
Διαβάστε το στο okmag.gr