Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κορινθίου: «Την πρώτη κουβέντα σε αυτή την εκπομπή θα την λέω εγώ και την τελευταία εσύ»
13:32 - 17/10/2022
Ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Κορινθίου πέρασαν τα μηνύματά τους προς πάσα κατεύθυνση το πρωί της Δευτέρας. Με διάφορα δημοσιεύματα […]
The post Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κορινθίου: «Την πρώτη κουβέντα σε αυτή την εκπομπή θα την λέω εγώ και την τελευταία εσύ» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Γιώργος Λιάγκας σε Μαρία Κορινθίου: Μπορεί να λέω την πρώτη κουβέντα στην εκπομπή αλλά την τελευταία θα τη λες εσύ
Μήνυμα σε πολλούς αποδέκτες έστειλαν το πρωί της Δευτέρας ο Γιώργος Λιάγκας και η Μαρία Κορινθίου, μετά την αποχώρηση της Δούκισσας Νομικού από το Πρωινό, την οποία αντικατέστησε η ηθοποιός. «Έλα να σου δώσω ένα φιλί και μία αγκαλιά! Τι γίνεται; Όλα καλά; Να σκάσουν οι εχθροί μας! Θα μετράμε τις εβδομάδες που θα μείνει η Μαρία εδώ… Δεύτερη εβδομάδα! Θα μακροημερεύσει η Μαρία» είπε αρχικά ο Γιώργος Λιάγκας γελώντας. Στο φινάλε της εκπομπής, ο Γιώργος Λιάγκας επανήλθε και είπε στη Μαρία Κορινθίου: «Άκου να σου πω κάτι Μαρία μου. Μπορεί να λέω την πρώτη κουβέντα σε αυτήν εδώ την εκπομπή, αλλά την τελευταία θα την λες εσύ» με τους υπόλοιπους στο πάνελ να ξεσπούν σε γέλια.
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr