Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η ανάρτηση της συζύγου του – “Σαν σήμερα γεννήθηκες – Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε”
17:56 - 17/10/2022
Ο Αλέξανδρος Νικολαϊδης έφυγε από τη ζωή το πρωί της Παρασκευής σε ηλικία 42 ετών και ο θάνατός του προκάλεσε θλίψη στο πανελλήνιο. Ο δις αργυρός Ολυμπιονίκης στο τάε κβον ντο θα είχε σήμερα τα γενέθλιά του και η σύζυγός του, Δώρα, έκανε μια πολύ συγκινητική ανάρτηση στο Instagram. «Σαν σήμερα γεννήθηκες. Σαν σήμερα μου […]
The post Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει η ανάρτηση της συζύγου του – “Σαν σήμερα γεννήθηκες – Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε” appeared first on InStyle.
Διαβάστε Περισσότερα στο instyle.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Αλέξανδρος Νικολαΐδης: Η συγκινητική ανάρτηση της Δώρας Τσαμπάζη ανήμερα των γενεθλίων του
Ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης έφυγε από τη ζωή λίγο πριν από την ημέρα των γενεθλίων του και η σύζυγός του έκανε μία ανάρτηση αφιερωμένη για την 17η Οκτωβρίου.
Διαβάστε το στο thebest.grΑλέξανδρος Νικολαΐδης: Συγκλονίζει το μήνυμα της συζύγου του για την ημέρα των γενεθλίων του
Δύο ημέρες μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η σύζυγος του, συγκλονίζει με το μήνυμά της στονinstagram.Δύο ημέρες μετά την κηδεία του Αλέξανδρου Νικολαΐδη, η σύζυγος του, συγκλονίζει με το μήνυμά της στονinstagram.«Σαν σήμερα γεννήθηκες. Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε. Σήμερα μόνο αυτό» έγραψε η Δώρα Τσαμπάζη, αναρτώντας ένα απόσπασμα από το βιβλίο «ο ήλιος και τα λουλούδια της». Στην σελίδα του βιβλίου που η ίδια είχε βγάλει φωτογραφία που […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΑλέξανδρος Νικολαΐδης: Το συγκινητικό μήνυμα της συζύγου του για την ημέρα των γενεθλίων του
Η Δώρα Τσαμπάζη αποκάλυψε ότι την ημέρα των γενεθλίων του, ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης της είχε κάνει πρόταση γάμου.
Διαβάστε το στο thetoc.grΗ συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – «Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε»
Ο θάνατος του Ολυμπιονίκη Αλέξανδρου Νικολαϊδη σκόρπισε θλίψη σε όλη την Ελλάδα με θαυμαστές, φίλους και συγγενείς να του λένε το τελευταίο αντίο στην κηδεία του το Σάββατο 15/10 στη Θεσσαλονίκη. Σημειώνεται πως στις 17 Οκτωβρίου ο Αλέξανδρος Νικολαΐδης θα γιόρταζε τα γενέθλιά του, γι’ αυτό η σύζυγός του, Δώρα Τσαμπαζή πραγματοποίησε μία πολύ συγκινητική […]
Το άρθρο Η συγκινητική ανάρτηση της συζύγου του Αλέξανδρου Νικολαΐδη – «Σαν σήμερα μου ζήτησες να παντρευτούμε» εμφανίστηκε πρώτα στο newsique.gr.
Διαβάστε το στο Newsique.gr