Ενοχλημένη η Κόνι Μεταξά με ρεπόρτερ – «Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση»
08:34 - 19/10/2022
Στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου βρέθηκε η Κόνι Μεταξά, η οποία και μίλησε στις κάμερες και τους δημοσιογράφους. Η […]
The post Ενοχλημένη η Κόνι Μεταξά με ρεπόρτερ – «Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση» appeared first on Zappit.
Διαβάστε Περισσότερα στο zappit.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Κόνι Μεταξά: «Τα πήρε» όταν ρωτήθηκε για τη μητρότητα – «Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση»
Η Κόνι Μεταξά, βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια του Νίκο Μουρατίδη για εκείνη.Η Κόνι Μεταξά, βρέθηκε στην παρουσίαση του βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου, και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στα αρνητικά σχόλια του Νίκο Μουρατίδη για εκείνη.Δεν έκρυψε την ενόχλησή της όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμη να γίνει μαμά. «O καθένας έχει το δικαίωμα να έχει ότι άποψη θέλει, προφανώς δεν συμφωνώ. Είναι πολύ γενική η άποψή του, δεν γίνεται […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΚόνι Μεταξά: Ο εκνευρισμός της on camera όταν ρωτήθηκε για τη μητρότητα – «Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση»
Στην παρουσίαση βιβλίου του Γιώργου Αρσενάκου βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης 18/10 η Κόνι Μεταξά. Η
To άρθρο Κόνι Μεταξά: Ο εκνευρισμός της on camera όταν ρωτήθηκε για τη μητρότητα – «Δεν μου αρέσει αυτή η ερώτηση» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε το στο tlife.gr