Γιώργος Λιάγκας – Κολωνός: «Βλέπω φωτογραφία και φαίνεται ο βιασμός με το ανήλικο, το 11χρονο»
12:20 - 19/10/2022
Με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό καταπιάστηκε ο Γιώργος Λιάγκας και οι
To άρθρο Γιώργος Λιάγκας – Κολωνός: «Βλέπω φωτογραφία και φαίνεται ο βιασμός με το ανήλικο, το 11χρονο» δημοσιεύτηκε στο TLIFE .
Διαβάστε Περισσότερα στο tlife.gr
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΛΛΕΣ ΠΗΓΕΣ
Υπόθεση 12χρονης – Γιώργος Λιάγκας: «Βλέπω φωτογραφία και φαίνεται ο βιασμός με το ανήλικο – Έχω παγώσει»
Φωτογραφίες από τις φρικιαστικές πράξεις του Ηλία Μίχου με το 12χρονο κοριτσάκι από τον Κολωνό, φαίνεται να είδε κατά της διάρκεια της εκπομπής «Το Πρωινό» ο Γιώργος Λιάγκας. Ο παρουσιαστής δήλωσε σοκαρισμένος από τα όσα είδε και τόνισε ότι ο κατηγορούμενος για βιασμό και εκπόρνευση του ανήλικου παιδιού «δεν πρέπει να ξαναδεί τον ήλιο». «Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός που το βίαζε τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν φαινόταν το πρόσωπό του. Στη φωτογραφία που τώρα είδα φαίνεται το πρόσωπό του Ηλία Μίχου. Φαίνεται και η κάμερα και φαίνετα
Διαβάστε το στο Newsbeast.gr12χρονη: Σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας – «Βλέπω φωτογραφία και φαίνεται ο βιασμός με το ανήλικο»
Τη ροή της εκπομπής μετά από ένα μήνυμα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο διέκοψε σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.Τη ροή της εκπομπής μετά από ένα μήνυμα που έλαβε στο κινητό του τηλέφωνο διέκοψε σοκαρισμένος ο Γιώργος Λιάγκας.«Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. Και σας είπα ότι στις φωτογραφίες που είχε η αστυνομία δεν […]
Διαβάστε το στο thecaller.grΓιώργος Λιάγκας – Κολωνός: «Βλέπω φωτογραφία και φαίνεται ο βιασμός με το ανήλικο, το 11χρονο»
Κατά τη διάρκεια του θέματος με την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης στον Κολωνό, ο Γιώργος Λιάγκας διέκοψε τη ροή της […]
The post Γιώργος Λιάγκας – Κολωνός: «Βλέπω φωτογραφία και φαίνεται ο βιασμός με το ανήλικο, το 11χρονο» appeared first on Zappit.
Διαβάστε το στο zappit.grΓιώργος Λιάγκας για υπόθεση 12χρονης: «Βλέπω φωτογραφία και φαίνεται ο βιασμός με το ανήλικο»
«Αυτός ο άνθρωπος δεν πρέπει να ξαναδεί τον ήλιο της ημέρας!»
Διαβάστε το στο news.grΓιώργος Λιάγκας: Έπαθε σοκ βλέποντας φωτογραφία με τον βιασμό της 12χρονης – ΒΙΝΤΕΟ
Ο Γιώργος Λιάγκας υπέστη σοκ όταν ενώ βρισκόταν στον αέρα έλαβε κάποιες φωτογραφίες στο κινητό του τηλέφωνο. Ο παρουσιαστής δεν κατάφερε να κρύψει τα συναισθήματα φρίκης που τον κατέκλυσαν. «Βλέπω φωτογραφίες, δεν μπορώ να το διαχειριστώ κιόλας γιατί είμαι και πατέρας… Σας είπα ότι στο υπόγειο που ζούσε τη φρίκη το παιδάκι, αυτός τράβαγε φωτογραφίες. […]
Διαβάστε το στο dete.gr